Muhaha, ember, te hogy mész át a zebrán egyedül?
Szerintem is monsterek vannak a keretben? Igen, szerintem is volt 1-2 monster a keretben, ugyanis a szerb kapitány ezt mondta és - veled ellentétben - én nem gondolom, hogy jobban ismerem a szerb keretet a szerb kapitánynál. Szerinted meg monster volt a keret, már a szerb kapitányt is meghazudtolod. Segítek azért jó? 13 multis + 2 monster =/= monster keret. 13 monster + 2 multis, na az már monster keret.
Ha neked ebből az jött le, hogy "rábeszéltél az igazadra" akkor sajnos gyengébb a szövegértelmezési képességed, mint eddig hittem.
No de legyen, én benne vagyok, hogy lezárjuk a vitát, amíg nem állsz elő egy újabb hatalmas baromsággal, vagy amíg nem kezdesz el megint, hogy is mondjam csak, félreértelmezni, blöffölni, füllenteni, stb. Azért én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy te hiába bizonygatod az igazad, senki nem ismeri el, még azok sem, akikkel amúgy jóban vagy (ezt is te mondtad, még mielőtt ebbe is belekötnél), viszont már olyanok is ugyanazt mondják mint én, akikkel kb nem is beszéltem eddig 2 mondatnál többet és még csak kötözködőnek sem éppen nevezhetők.
Don't feed the troll