Pričate gluposti...moja petorka ne vrijedi ni 10M s obzirom da nisam ništ uspio prodati...a liga evo osvojena...
razlika je tu ipak u tome sta san i prije reka....kad ljudi vide iz kojega kluba dolaze igraci ne zele bidati....jer znaju da su ti igraci losi(kao i klub u kojem igraju)...cak i ako vide da ti bidas na nekoga ne zele bidati jer vide kakvi klubovi zele kupiti toga igraca....
a sa druge strane imas moje igrace....odma svi bidaju...i igrace na koje ja bidan odma je bid war ;)
mislin da se moze za 10 milja bez beda napraviti ekipa za osvojiti i ostati u prvoj ligi...samo sta bi tu bilo onih 33+ a to moze zavrsiti svakako....ili za napraviti ekipu od 30-godina triba ipak dosta vise para...to je sigurno 15+M...npr. Reo je sa ovon ekipon triba osvojiti prosle 2 sezone bez beda...samo bas nije ima srice pogotovo prije 2 sezone...ovu proslu je i on malo zafrka .. :O
jednostavno vrijednost igraca nije jednaka tome koliko je igrac mocan....moja procjena vrijednosti moje ekipe sada je ja mislin negdi oko 24-25M...sto ne znaci da me ne moze dobiti roster od 10M :O