קודם כל אני שמח שאני מועמד רציני מבחינתך למרות שאתה לא הולך להצביע לי ..
אני רק אענה על כמה דברים, לא כל דיון שלי ושל יהודה הוא ריב/וויכוח .. לא הפנתי אף הודעה ונושא שלא נפתח קודם לכן, במטרה לריב או להתווכח ..
ובאמת, אני חושב שכל אחד מהמתמודדים ממש שונה באופי שלו וכל אחד בפני עצמו.. ושוב, אני ממש לא מחפש וויכוחים או ריבים בטח לא בכוונת תחילה אבל בכל מערכת בחירות בעולם ובכל תחום שהוא, כדורגל, כדורסל, נשיאות, ממשלה, ואפילו בהצבעה תמימה על פריט כלשהו, תמיד יש וויכוחים ועימותים כי זה המהות של מערכת הבחירות ובהרבה מקומות, למשל בבחירות לממשלה ורק לאחרונה בנשיאות לארה"ב, דווקא מי שעושה את זה בצורה המתוחכמת והטובה ביותר, רק זוכה לאהדה גדולה יותר.. ובדר"כ זה לא מוכיח על אופי של בן אדם שהוא מחפש ריבים או סיכסוכים .. זה בדר"כ מראה על כריזמה ואינטילגנציה שצריך לדעת מתי להשתמש בה .
אבל כנראה שפה במשחק אנשים מתייחסים לזה בצורה יותר מידי רצינית כשכל מילה שלא במקום מעידה על בן אדם ועל האופי שלו ..
וגם אתה אמרת, זה בסך הכל משחק .. לא כל מה שנכתב פה במשחק זה באמת משקף בגדול את כל אחד מהאנשים ולאו דווקא המועמדים.. אני מדבר בכללי .
בנושא הבמה לחדשים, אין מישהו שרוצה יותר ממני שהמערכת תקבל ריענון מפעם לפעם ושיוכשרו כמה שיותר מאמנים שיוכלו להוביל בעתיד את הנבחרת. וכבר אמרתי שאם אני אבחר ולא משנה מה יהיו התוצאות, אני אפנה את הבמה לאנשים אחרים שגם רוצים ושיקבלו גם הם הזדמנות .
אבל בבקשה אל תשכח שלא עשיתי שום קדנציה וגם לא ניהלתי שום משחק רשמי.. בסך הכל טורניר ידידות ועוד כמה משחקי ידידות שנקבעו מראש.. אני לא חושב שקיבלתי מספיק הזדמנות להוכיח את עצמי כמאמן ואת ישראל כנבחרת ..
קני אומנם מתחרה כבר כמה פעמים והוא גם אמר שהוא תמיד יתמודד לבחירות ללא קשר לתוצאות ואם ככה אז אני שאם הוא לא ייבחר הפעם, הוא ייבחר בפעם אחרת .. יגיע התור והזמן של כולם לבחר אם הם מתאימים ויש להם את הכלים נכונים להוביל את הנבחרת ..
אבל שיחשוב על זה, זה שהוא מאמן מעולה אין ספק אבל לחלק מהאנשים כמו שכבר נאמר פה, די קשה להצביע למאמן שלא מראה הכי הרבה פעילות בועידות כאן ולא בידיוק מראה נוכחות , את האמת גם לא בפורום של ליגת העל .. ולא בידיוק השתתף גם בנושאי הנבחרת.
אז יכולות יש לו.. ואם הוא רוצה ללכת צעד אחד קדימה הוא חייב להיות מעורב קצת יותר בעיקר אם ייבחר, ועוד יותר אם לא ייבחר.. כדי שנוכל לתמוך בו בפעמים הבאות..
כי יש קצת בעיתיות, לפחות לי.. להצביע למישהו שלא בידיוק פעיל בפורום ובנושאי הנבחרת ולהסתמך על זה שהוא ייבחר ושיהיה פעיל.. צריך קודם כל להוכיח דברים כאלה .