BuzzerBeater Forums

BB Israel > בחירות-נושא הדיונים

בחירות-נושא הדיונים (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Warrior

This Post:
00
59081.108 in reply to 59081.107
Date: 11/22/2008 8:21:05 AM
Overall Posts Rated:
1010
את האמת גלעד אני לא יודע מה קורה עם לידור אבל אישית אצלי אני גם לא גיוונתי הרבה עד לאחרונה שקניתי סנטר איכותי ..
אז לא פייר לשפוט על פי זה ושוב אני לא יודע אם אצל לידור זה פשוט כי הוא אוהב את הטקטיקה או כי אין אופציות או משהו אחר ..

בכל מקרה אצלי ברמה של ליגת העל אתה חייב לשחק עם מה שיש לך ולא עם מה שאין לך אז בעונה האחרונה שיחקתי בעיקר החוצה ופה ושם משחק בתנועה שלא ממש הלך והסתדר .. לאט לאט אני מאזן את הסגל ואין דבר שאני רוצה יותר מאשר לשנות טקטיקה כל משחק בהתאם ליריבה ולמאצאפים, בידיוק כמו שאני עושה עם הנבחרת .

זה היה רק להבהיר כי כתבתי את זה בנאומים קודמים הפעם לא.. אז למען מי שלא ידע/הכיר .

This Post:
00
59081.109 in reply to 59081.67
Date: 11/22/2008 8:21:46 AM
Overall Posts Rated:
88
אני חושב שאסור להגביל את סוג השאלות שמותר לשאול מתמודד

גם אני חושב כמוך,
רק יש דברים שלדבר עליהם נוגד את חוקי המשחק
וכמו כן נאמרו גם דברים פוגעים ברמה אישית
שבכלל לא קשורים לדיון

בהצלחה בגביע ביום חמישי,
אבל זה לדיון אחר...

This Post:
00
59081.110 in reply to 59081.105
Date: 11/22/2008 8:27:13 AM
Overall Posts Rated:
114114
כבר החלטתי למי אני מצביע בבחירות לנבחרת ולכן זה יהיה צבוע מצידי לשאול שאלות כדי להכשיל מועמדים אחרים.
מה שאני כן מעוניין לעשות זה לספר על השיקולים העניינים לגבי כל מועמד:
מהקל לכבד:
matanking19
מאמן עם פחות מעונה ניסיון מליגה רביעית. מאזן 4 ניצחונות בטח כולם על בוטים.. ו 18 הפסדים. אני לא רואה שום סיבה שמישהו שאכפת לו מהנבחרת יצביע לו. כולל אותו עצמו.
לידר כהן- יש לו ניסיון של כ 4 עונות אבל לא מוצלח. הבחור כבר 4 עונות לא מצליח להתרומם מליגה שלישית ולא מצליח להתקדם רחוק בגביע. קבוצות בוותק שלו נמצאות היום במקומות אחרים לגמרי. יכול להיות שהוא כבר מאמן טוב אבל כשיתחיל להביא קבלות הוא יהיה ראוי להצבעה.
יהודה- מנוסה עם הקבוצה הקודמת שלו ועם הנבחרת. הגיע להשגים יפים במשך הזמן . שיוכיח את עצמו עכשיו עם קבוצה מליגה רביעית שיעלה ויטפס קצת ליגות ויראה שהוא יודע כדורסל .אם הוא באמת יוכיח את עצמו הוא הראשון שיקבל ממני קול ותמיכה לבחירות הבאות.במקרה כזה באמת יגיע לו את הפרגון שלנו
בינתיים- עוד לא!

נשארנו רק עם שני מועמדים רצינייםמבחינתי : עופר וקני. מבחינת הישגים קבוצתיים וניסיון הם מאוד דומים .
לעופר יש יתרון אחד- שהוא עשה קדנציה אחת בנבחרת והצליח יפה בסה"כ עד עכשיו.
אבל, אני מעדיף את קני מהרבה סיבות:
קודם כל כבנאדם אני אישית יותר מתחבר אליו, כי הוא תמיד חיובי וביחסים טובים עם כולם ואין אף מאמן שיגיד עליו מילה רעה שזה חשוב כשמדובר בנבחרת. באמת, בלי להעליב את עופרשנראה סבבה אבל לא אהבתי את הוויכוחים הקטנוניים עם יהודה ועם מאמנים אחרים ואני עוקב אחרי הבחירות שלך בפעם השנייה כבר.
שנית וזה מאוד חשוב גם אם לא חשבתם ככה עד עכשיו:
זה מ-ש-ח-ק ואני רוצה מישהו חדש שייהנה מזה . מה יהיה אם בבחירות הבאות ואלה שאחריהם ואלה שאחריהם עופר יבוא ויגיד הצלחתי יפה עם הנבחרת? אז מה?! ואם אתם גם תרצו להבחר?
אולי אני ירצה ?אולי מישהו אחר? זה משחק ואם עופר נהנה מזה רק עכשיו בוא ניתן לעוד חברה להנות מהמשחק הזה.
קני אחל'ה גבר, הצליח עם הקבוצה שלו , מבין בכדורסל אמיתי ובמשחק, מפרגן לכולם והיה מקום שני בבחירות לנבחרת בפעם הקודמת
אני חושב שמגיע לו צ'אנס למישהו חדש
ושכדאי לכם להצביע לו.
הסמל שלו זה ksachs
יאללה תפרגנו לו ובפעם הבאה נפרגן לכם. כשמגיע מגיע.
בהצלחה לכולם בעונה החדשה!

Last edited by adomole at 11/22/2008 9:47:07 AM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
59081.111 in reply to 59081.104
Date: 11/22/2008 9:07:34 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אהלן עומר

בגדול שידוך הגון הוא לא למטרת עבודת המאמן.
אם יש ישראלי מוכשר שצריך להציל כמו שאומרים אז המאמן יכנס לתמונה ויעזור למצוא שידוך.

השידוך הגון נועד לשחקנים ישראלים גם בוגרים וגם צעירים שנבחרו בדראפט.

ביום שאתה רצית שחקנים מהשידוך הגון אתה זוכר שהבאתי לך מועמדים בפרטי ואם היית ממשיך ורוצה הייתי מוצא לך עוד.

רוב הכישרונות הישראלים שאני מכיר ויש הרבה מתאמנים.
וזה למעשה מה שאנחנו רוצים ליצור.
זו הסיבה שהנבחרת הצעירה תתקדם העונה בצורה נפלאה.

לגבי הדבר השני.
כמו שאמרתי אני כבר יעלה רשימת מועמדים בקרוב לשידוך ההגון.
לאחר הסקאוט שאני יערוך.
ברגע שאני יבנה את הרשימה החדשה אני גם יטפל בנושא השידוכים ויעשה ככל שביכולתי לסדר להם גם שידוכים .
בגדול אין הרבה מאמנים שמוכנים או רוצים לצרף אליהם שחקן ישראלי כישרוני ולכן לא היו הרבה מקרים של שידוכים בדיון הזה.

This Post:
00
59081.112 in reply to 59081.110
Date: 11/22/2008 9:10:21 AM
Overall Posts Rated:
1010
קודם כל אני שמח שאני מועמד רציני מבחינתך למרות שאתה לא הולך להצביע לי ..
אני רק אענה על כמה דברים, לא כל דיון שלי ושל יהודה הוא ריב/וויכוח .. לא הפנתי אף הודעה ונושא שלא נפתח קודם לכן, במטרה לריב או להתווכח ..

ובאמת, אני חושב שכל אחד מהמתמודדים ממש שונה באופי שלו וכל אחד בפני עצמו.. ושוב, אני ממש לא מחפש וויכוחים או ריבים בטח לא בכוונת תחילה אבל בכל מערכת בחירות בעולם ובכל תחום שהוא, כדורגל, כדורסל, נשיאות, ממשלה, ואפילו בהצבעה תמימה על פריט כלשהו, תמיד יש וויכוחים ועימותים כי זה המהות של מערכת הבחירות ובהרבה מקומות, למשל בבחירות לממשלה ורק לאחרונה בנשיאות לארה"ב, דווקא מי שעושה את זה בצורה המתוחכמת והטובה ביותר, רק זוכה לאהדה גדולה יותר.. ובדר"כ זה לא מוכיח על אופי של בן אדם שהוא מחפש ריבים או סיכסוכים .. זה בדר"כ מראה על כריזמה ואינטילגנציה שצריך לדעת מתי להשתמש בה .

אבל כנראה שפה במשחק אנשים מתייחסים לזה בצורה יותר מידי רצינית כשכל מילה שלא במקום מעידה על בן אדם ועל האופי שלו ..
וגם אתה אמרת, זה בסך הכל משחק .. לא כל מה שנכתב פה במשחק זה באמת משקף בגדול את כל אחד מהאנשים ולאו דווקא המועמדים.. אני מדבר בכללי .

בנושא הבמה לחדשים, אין מישהו שרוצה יותר ממני שהמערכת תקבל ריענון מפעם לפעם ושיוכשרו כמה שיותר מאמנים שיוכלו להוביל בעתיד את הנבחרת. וכבר אמרתי שאם אני אבחר ולא משנה מה יהיו התוצאות, אני אפנה את הבמה לאנשים אחרים שגם רוצים ושיקבלו גם הם הזדמנות .
אבל בבקשה אל תשכח שלא עשיתי שום קדנציה וגם לא ניהלתי שום משחק רשמי.. בסך הכל טורניר ידידות ועוד כמה משחקי ידידות שנקבעו מראש.. אני לא חושב שקיבלתי מספיק הזדמנות להוכיח את עצמי כמאמן ואת ישראל כנבחרת ..
קני אומנם מתחרה כבר כמה פעמים והוא גם אמר שהוא תמיד יתמודד לבחירות ללא קשר לתוצאות ואם ככה אז אני שאם הוא לא ייבחר הפעם, הוא ייבחר בפעם אחרת .. יגיע התור והזמן של כולם לבחר אם הם מתאימים ויש להם את הכלים נכונים להוביל את הנבחרת ..
אבל שיחשוב על זה, זה שהוא מאמן מעולה אין ספק אבל לחלק מהאנשים כמו שכבר נאמר פה, די קשה להצביע למאמן שלא מראה הכי הרבה פעילות בועידות כאן ולא בידיוק מראה נוכחות , את האמת גם לא בפורום של ליגת העל .. ולא בידיוק השתתף גם בנושאי הנבחרת.

אז יכולות יש לו.. ואם הוא רוצה ללכת צעד אחד קדימה הוא חייב להיות מעורב קצת יותר בעיקר אם ייבחר, ועוד יותר אם לא ייבחר.. כדי שנוכל לתמוך בו בפעמים הבאות..
כי יש קצת בעיתיות, לפחות לי.. להצביע למישהו שלא בידיוק פעיל בפורום ובנושאי הנבחרת ולהסתמך על זה שהוא ייבחר ושיהיה פעיל.. צריך קודם כל להוכיח דברים כאלה .

This Post:
00
59081.113 in reply to 59081.103
Date: 11/22/2008 9:14:53 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
קודם כל אני מבין יפה מאוד מה כותבים.

דבר שני גם מאות מיילים לא ישנו את המצב.
בלי שישלחו לי אני זה ששולח מידי שבוע כי אני רוצה להיות הכי מעורב מה עבר השחקן,ואיזה אימון הוא קיבל ובמה הוא עלה גם.

שוב אני יזכיר..לא מאמין במושג בעייתיות.
זו אמירה שלילית ולא נכונה שאתה יצרת.

עם עובדות לא מתווכחים.

This Post:
00
59081.114 in reply to 59081.112
Date: 11/22/2008 9:31:03 AM
Overall Posts Rated:
114114
תגובה לעניין ואני מעריך את זה
לגבי העניין של המשחקי ידידות. זה בכ"ז בעיני תקופה מכובדת שניהלת את הנבחרת וטורניר שנהנית ממנו בנבחרת אני באמת חושב שהגיע לך בזכות את הקדנציה שעשית . אבל פשוט חושב שלקדנציה הבאה אני רוצה מישהו חדש.
וגם לזו שאחריה אני אחליף את הבחירה שלי.
אגב אם ארתור לדוגמא היה מתמודד גם לו היה סיכוי אדיר מבחינתי
ויש הרבה אחרים פשוט מבין אלו שמתמודדים קני הפייבוריט שלי.
זה לא "שורף" אותך מלכהן לתמיד פשוט אתה המאמן עד עכשיו וכרגע ואני רוצה לתת צ'אנס למישהו אחר. אם תרצה בעתיד להיבחר יש לך סיכוי טוב לקבל את הקול שלי.
לגבי העניין של הפורומים- א. אולי אני לא מעורה מספיקבליגה שלך כדי לדעת וב' אני קראתי את ההסבר שלו לזה והוא אומר שכל הדיונים הם הימורים והוא לא אוהב הימורים. זה לגיטימי מבחינתי כל עוד כאן בהקשר של הנבחרת הוא מגיב ואישית שלחתי לו (ולעוד אנשים)שאלה כשרק הגעתי למשחק והוא נתן לי תשובות בכיף ולעניין יותר מאחרים.
אני חולה כדורסל אמיתי וכדורסל אמריקאי במיוחד והתחברתי לקני כי הוא גם כזה. זה הכל. כמו שאמרתי אתה מועמד ראוי בעיני פשוט נתתי הסבר למקום האישי שלי.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
59081.115 in reply to 59081.114
Date: 11/22/2008 9:51:14 AM
Overall Posts Rated:
4343
אני מסכים עם התגובה
אני תומך בקני כי לדעתי, לאחר בנית סגל והסקאוטינג של המאמנים הקודמים, טקטיקן כמו קני יכול למצות את הפוטנציאל בצורה מקסימלית

אני מכיר את קני אישית, והוא משקיען אמיתי, הוא לימד אותי כל מה שאני יודע על המשחק הזה, גם מבחינת ניתוח יריבות לצרכים טקטיים, שלא לדבר על טבלאות האקסל שהוא מריץ כדי לתכנן את האימונים שלו

אל תתנו לשקט שלו לבלבל אותכם, הוא עמוק בתוך המשחק הזה ומועמד ראוי

שיהיה בהצלחה לכלל המועמדים ועונה חדשה מוצלחת

This Post:
00
59081.116 in reply to 59081.114
Date: 11/22/2008 9:53:13 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
אהלן דב.

קודם כל אני יפתח בזה שאני מכבד אותך.
אני לא ידבר בשם עופר אבל גם הוא בוודאות מכבד אותך.

אין לך צורך להסביר לנו את השיקולים שלך.
מכבדים את ההחלטות שלך.
רק תדע שיש כאן מספיק אנשים חמים שמקבלים חדשים או פחות מנוסים בזרועות פתוחות.
לא יקרה מצב שמישהו ישאל שאלה ויצטרך משהו ואנחנו לא נעזור לו.
הרבה יעידו שעזרתי לחדשים.
אני יכול להעיד על עופר שעזר להמון אנשים.
כנ"ל לעומר שהוא אחד מאלה שהוסיף להתפתחות המשחק בעונות הראשונות .
אני שומע מהרבה חבר'ה פחות פעילים שקני עזר להם המון וכל הכבוד לו על כך.

שיהיה לך בהצלחה העונה!
:)

This Post:
00
59081.117 in reply to 59081.110
Date: 11/22/2008 10:18:43 AM
Overall Posts Rated:
22
שמע עקרונית אני מסכים עם המון ממה שכתבת פה.
רואים שאובייקטיבי אתה לא ממש, וזה לגיטימי.
על קני באמת אין אפס: עושה רושם של בחור נחמד מאוד, אין עוררין על כך שטקטית 2 העונות שלו בליגת העל היו הצלחה.
הצגת צדדים חיוביים אצל כולם, ושליליים אצל כולם חוץ מקני. אני ישלים את החסר: (לא משהו נגד קני, זה בשביל להשוות את כולם).
אתה אומר "אף אחד לא יאמר עליו משהו רע".
מה הסיבה לזה? אף אחד לא באמת מכיר אותו.
קשה לאמר דברים רעים על מישהו שלא ממש פעיל, לא בפורום לפחות.
עוד נקודה: אני בספק שלקני יש בכלל זמן לאמן נבחרת.
מי שזוכר, קני בכלל היה בחופשת עסקים כשהוא קיבל את הנבחרת. לא היה לו זמן לכלום, והיה בעיה לתקשר איתו, בכל זאת הוא היה בארה"ב.

This Post:
00
59081.118 in reply to 59081.117
Date: 11/22/2008 11:18:12 AM
Overall Posts Rated:
114114
גם עופר אמר את זה ,מסכים איתך ואיתו שיש בזה משהו אבל כמו שאמרתי גם לו אני מאמין לו שבנושא הנבחרת והנושאים ה"ציבוריים" הוא יהיה מעורב ובינתיים הוא גם הוכיח את זה.
הוא פשוט אומר שהוא לא כ"כ אוהב להמר על המשחקים.
תראה אני דווקא למשל אוהב את האקשן בפורום שלכם ובטח הייתי משתתף יותר אבל אני לא יודע אם היה מתאים לי לעשות את זה כל הזמן תלוי אם הייתי נכנס לזה או לא.
בקיצור יש בזה משהו כמו שאמרתי אבל באישי כמעט כל שבוע שבועיים אני נכנס ומוצא משהו ממנו או להיפך ואני שומע מעוד חבר'ה פה שזה ככה גם בשבילם אז כנראה שיש אמת בקטע עם ההימורים.
בקיצור תנו לו צ'אנס נראה לי שיהיה אחלה גם בעניין הזה.

Advertisement