Ja stvarno ne mogu da verujem da si cim ti se zavrsio mandat poceo ovde da pises kao i pre mandata, mozda cak i vise. Kako je moguce da si odjednom dobio vremena za forum i igricu? Doduse, ti si imao vremena za svoj tim, ali te je mrzelo da kliknes jos neki put i na stranama vezanim za repku...
Pouka:
Covek je uvek imao vremena, ali mu je cilj bio da sje*e repku i mogu da priznam da je u potpunosti uspeo. Svaka cast!
Moj glas ide Jarley-u.
nisam imao vremena za buzzer da bi kvalitetno pratio klince. zato sam taj posao prepustio drugima. da sam hteo da upropastim repku, mogao sam da ćutim, ne radim ništa i niko mi ništa ne bi zamerio.
repka nije upropašćena. radilo se sa klincima i opet imamo solidnu repku. broj na listi nije bitan, ako imaš dobar tim. pad na listi je došao zbog greške sa entuzijazmom. ne branim sebe, odavno sam rekao da sam bio loš selektor, da se više nikad neću kandidovati i da se izvinjavam svima čije sam poverenje prokockao. ali mi samo smetaju laži da je upropašćen neki kvalitetan rad i da sad treba opet da se sve diže iz temelja.
hvala kandidatima na odgovorima...