Hali!
Köszönöm szépen segítséged! Igazából vicces, mert 1x fejleszteni akartam a stadionom állóhelyeit ,de csak 1000 férőhellyel viszont nem tudom fáradt lehettem v. csak szimplán nem figyeltem oda de véletlenül 10000ret írtam be és mivel $3.000.000 volt a számlámon ezt sajnos v. nem sajnos( akkor fogtam fejem rendesen nem volt szándékomban annyi pénzt elverni erre) véghez is vitte a rendszer:D Így lett aránytalan a stadionom:D Most már nem bánom, mert megugrott a nézőszám bár akkor hirtelen olyan 25-30% lett a kihasználtság:)
Megfontolom erősen a tanácsodat:) Neked így mennyi lóvét hozott mondjuk a telt házas stadionod? Nekem 60%-on max $180.000-t ha 'megy a szekér' kicsit elkalapálnak akkor olyan $140.000-ra is leesik. Annyi, hogy én mindig úgy sakkozok, hogy próbálok nem kiesni a 3. ligából és a játékos fizetések, személyzet miegymás kiadások úgy legyen arányban a bevétellel, ha nem is játszok túl jól tehát leesik a nézők látogatása a stadionban akkor is legyen egy olyan $60.000 bevételem hetente. Igaz ha több lóvét hozna a stadion akkor drágább fizetésű játékosokat is megengedhetnék:)