Írtam, h én se mindig tartom pozitívnak az erőszakot, arroganciát. Nekem sem 100%-osan pozitív, nagyobbrészt az.
Pechjére első lett, igen! Spanyol átadta a nehezebb ágat nekik. Oké, az erős, h megcélozta az 1. helyet, de a tény tény marad: ott kötött ki.
Mivel vágtam el, h megmondom az igazat? hogy mi lett volna a jó, ha a szavát akarja tartani? Amikor 3* kikap valaki csak közlöm eleve rossz döntést hozott. Ez történt Domival ez történt pl Egervárival és más edzőkkel is.
Tessék elbírni a kritikát a vereségek után. És nem halálra sértődni, hanem tanulni belőle.
Azért az erőszakos és arrogáns meg a nyuszi és engedékeny között van még pár lépcső. Például határozott, célratörő, stb. És úgy is megfelelhetsz ezeknek a jelzőknek, hogy nem vagy sem erőszakos, sem arrogáns.
Az meg olcsó trükk, hogy az előbbi jelzőket folyamatosan összekötöd a sikeressel. Ha te csak úgy tudsz sikereket elérni, akkor benned van a hiba.
akkor minden jelzőt magamra veszek célratörő, határozott, erőszakos. csak, hogy ne tudj mindenbe belekötni..
ergo mindennel együtt is sikeres vagyok, ha erőszakosnak vagy csak határozottnak minősít valaki!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/20/2014 3:42:28 PM