Kar si napisal na koncu pa kaže na tisto bistveno razliko med nama. Zate cilj opravičuje sredstva - kakršna koli, zame ne. Sam ne bom zavestno sodeloval z nekom ,ki goljufa...
Sploh ni res. Jaz sem dokazal samo to, da mislim, da se splača ljudem dat drugo šanso. Ti pa pač misliš, da eno dejanje opredeli celo življenje človeka oziroma menedžerja na BB. Oprosti, ampak tako razmišljajo otroci, ki še nimajo življenjskih izkušenj. Ne vem, v katerem idealnem svetu ti živiš, ampak jaz živim v takem, kjer ljudje zaradi takih in drugačnih razlogov zaidejo v skušnjavo, a če se potem iskreno skesajo, je neumen tisti, ki mu ne da druge šanse - še posebej, če je ta človek dober v temu, kar dela.
Ti pa še kar naprej furaj svojo izključujočo filozofijo. Prav daleč te ne bo pripeljala.
EDIT: Še en primer ti dam, ki pokaže, kakšna je tvoja filozofija. Imaš sorodnika ali prijatelja, ki v svoji firmi delavcem denar nakazuje na roko, zato da preživi. Če si res načelen, boš takega človeka ne glede na to, koliko sta si blizu, 1. prijavil davkariji in 2. nikoli več ne boš njegov prijatelj. Pa da te vidimo, če si kaj takega res sposoben!
Last edited by Koperbox at 5/18/2014 1:17:01 PM