Jako że gratulowaliście mi zaraz po meczu to przepraszam że dopiero teraz piszę swój komentarz ale byłem na Karczmie piwnej a później jechałem pociągiem.
Jak podkreśliliście miałem trochę szczęścia i nosa zgadzam się z tym o ile szczęście czyli dla NEO nieszczęście mogło okazać się zbędne to oceniam nasze szanse 50/50 bez tej kontuzji czyli sprawa by się rozstrzygnęła w 4 kwarcie w ostatnich 3 minutach a już tylko silnik gry raczy wiedzieć w którą stronę by to poszło
Jeśli chodzi o nosa to zabrakło mi wiary w pierwszym meczu finału a w trzecim zagrałem wa bank jak wie manager Niebieskich Misi wahałem się między Look Inside a BO(zrównoważony/normalne) strzał okazał się celny no i to jest główny powód wygranej.
Lecimy dalej NEO twój obwód jest bardzo dobry ,wiadomo widmo ma najlepszy chyba że mówimy o PG SG SF a wiadomo pod koszem królujesz ty.
Następny punkt doskonale wiem że zespół NEO był o włos albo o dwa jeśli przede mną jeśli chodzi o prawdziwą siłę ale nie da się ukryć że czerwona konferencja była słabsza od niebieskiej więc i bilans lepszy a i ja nie wystrzegłem się błędów czyli przegrana z Teczą Leszno u niego na parkiecie co uniemożliwiło mi konkurowanie o najlepszy bilans następstwem są dwie porażki wliczone w koszta
No i punkt który będzie przedostatni kończąc jak wiemy mam młodszy zespół i w związku z tym bardziej perspektywiczny do 4 ligi nie zamierzam wracać więc poczekam na was czy to w trzeciej czy przy dobrych wiatrach w drugiej lidze polskiego BB a w razie niepowodzenia będzie to dla was jak spotkanie nowego zespołu ze starym trenerem.
Kończąc chciałbym podziękować zespołom MATRIX 13,Niebieskie Misie, Tęcza Leszno ,Swollen Members ,Gwiazda Bydgoszcz(Moonstars Bydgoszcz),Taunters,PGE DĘBE (tutaj należą się podziękowania za to że kolega powiedział nie rezygnuj mimo że BB stwierdził że masz wyższą ocenę a przegrałeś) a także Widmo które przez większość czasu było dla mnie punktem odniesienia. Wszystkich którzy udzielali się na forum będzie mi brakować i w razie braku mojego awansu liczę że wy znajdziecie się w mojej lidze .Tak więc opuszczam ligę z wielką satysfakcją tym wierszą że z pozycji nieprzychylnej finalnemu triumfowi go osiągnąłem ,ale też z żalem że moi kompani zostają a ja idę dalej.