BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 37-Η επιστροφή του βασιλιά

Σεζόν 37-Η επιστροφή του βασιλιά

Set priority
Show messages by
This Post:
22
283974.109 in reply to 283974.108
Date: 2/3/2017 7:00:49 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Εχεις κανει καμια συμφωνια με τους Ουκρανους κιλερ?

Last edited by τεράστιος at 2/3/2017 7:02:30 AM

This Post:
00
283974.113 in reply to 283974.112
Date: 2/3/2017 12:51:42 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Μισθός Leschenko : 163 511 $

Μισθός Kuleshevich : 163 370 $

Επειδή και ο Κοτίδης έχει άκρες στην Ουκρανία,ο Kuleshevich διαρρέει ήδη μια έντονη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ο Λεσένκο τσεπώνει παραπάνω μισθό!Σου προτείνει να του αυξήσεις τον μισθό κατά 141 $,έτσι ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα! :-)

Last edited by ALEXANDROS7 at 2/3/2017 12:58:09 PM

This Post:
00
283974.114 in reply to 283974.113
Date: 2/3/2017 1:11:23 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Αφηστε βρε τον φουκαρα τον Μετεωριτη να παρει τιποτα. Μοα ο Κοτιδης μια εσυ μου τσιμπατε τα παικτακια.

Σ αυτο που λεει ο ματσας δεν εχει και τοσο αδικο. Θα εδινα τρελα λεφτα για 3 παικτες. Αν και για να ειμαι ειληκρινης ο Τεκε ηδη μετραει αντιστροφα. Ο παικτης ειναι παρα πολυ καλος κι επιθετικα εινα τερατακι.

Για την ωρα λοιπον μενουμε ετσι και μαζευουμε λιγα ακομα λεφτουδακια.

This Post:
00
283974.115 in reply to 283974.114
Date: 2/3/2017 2:05:29 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Αφηστε βρε τον φουκαρα τον Μετεωριτη να παρει τιποτα. Μοα ο Κοτιδης μια εσυ μου τσιμπατε τα παικτακια.

Έχω την εντύπωση ότι είναι τεράστιος ο μισθός του παίχτη,αν πας απλά για σωτηρία!

Ίσως και να γλίτωσες!Φουκαράς είμαι εγώ,που ο Κοτίδης με το έτσι θέλω,πήγε και μου φόρτωσε τον Αιγύπτιο!Εκεί που είχαμε ένα λογικό μπάτζετ των 560κ,πήγε και το ανέβασε στα 670κ και τώρα έχει και απαιτήσεις!Όχι βέβαια πως δεν είχε και πριν! :-)

This Post:
00
283974.117 in reply to 283974.116
Date: 2/6/2017 2:01:51 PM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
''Πως στον π@@τσο κερδίζει ο Θεός και μάλιστα με διαφορές χωρίς να κατεβάζει καν ομάδα???''...αναρωτήθηκε φωναχτά ο Κοτίδης???Και οκ,στο 1ο υπήρχε το κύπελλο,το 2ο ήταν ευγενική χορηγία!!Να μην ξεχάσει να κάνει το τραπέζι στους Μπαμπουίνους όταν πάρει το πλεονέκτημα έδρας!Ας μας πει τουλάχιστον στους υπόλοιπους να μην κυνηγάμε τζάμπα το πλεονέκτημα!!!''

Βέβαια μετά τα γύρισε και ούρλιαξε:''Αυτό όμως δεν αποτελεί καμία δικαιολογία για τον Αλέξανδρο7!!!Απαιτώ αύριο συντριβή του Θεού στην έδρα του με τουλάχιστον 30 πόντους διαφορά!!!Γιατί όχι και με 50!!!!Δεν θέλω χαλάρωση ούτε στο blow!(το blow το έχει σίγουρο)'' :-)

This Post:
22
283974.118 in reply to 283974.117
Date: 2/7/2017 4:10:51 PM
Overall Posts Rated:
255255
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΦΡΑΓΚΩΝ, ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟ-ΚΟΤΙΔΗΣ. ΘΕΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΣΑΝΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ, ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΧΥΔΑΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΤΛ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ. Η ΚΑΚΟΗΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.....

This Post:
22
283974.119 in reply to 283974.118
Date: 2/8/2017 9:15:47 AM
IV.22
Overall Posts Rated:
10761076
Η νέα ισχυρή διαμάχη μεταξύ Κοτίδη και Θεού είχε προκαλέσει παροξυσμό σε όλα τους μεγάλους αθλητικούς δημοσιογραφικούς οργανισμούς της χώρας!Δεκάδες δημοσιογράφοι δούλευαν νυχθημερόν για να καλύψουν τις εξελίξεις και τεράστιος αριθμός αυτών αναχώρησε πρωι-πρωί για το χωριό,έτσι ώστε να δοθεί συνέχεια στο ''μαλλιοτράβηγμα'' των 2 πανίσχυρων προσωπικοτήτων....

Φυσικά οι ρεπόρτερ κατευθύνθηκαν στο σημείο στο οποίο ήταν το πιθανότερο να βρεθεί ο γέροντας...στο καφενείο του χωριού!Ο Κοτίδης τα έτσουζε εκεί από πουρνό!!Καλωσόρισε τα λαμόγια..-όπως τους αποκάλεσε- και τους κέρασε αρχικά μερικές γύρες τσίπουρο!

Οι πρώτες δηλώσεις του γέροντα απογοήτευσαν σφοδρά τους ρεπόρτερ,αφού δήλωσε: ''Πριν ξεκινήσω,θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Θεό,ο οποίος αγωνίζεται σήμερα για τον θεσμό τα 3 Βου...''

Μετέπειτα όμως το αρχικά γαλήνιο πρόσωπο του πάνσοφου αγρίεψε...ήπιε μονοκοπανιά 2-3 τσιπουράκια ακόμα και ξεκίνησε να δίνει στον τύπο αυτό που ήθελε: ''O Θεός''..δήλωσε..''έχει ένα προβληματάκι στην κατανόηση της Ελληνικής Γλώσσας!!'Αλλο στημένος αγώνας και άλλο ευγενική χορηγία!!Νέος όμως είναι ακόμα,θα μάθει!Μάλιστα στην επόμενη συνάντηση μας,έχω κανονίσει ήδη να του κάνω δώρο ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη...''

Ο Κοτίδης σώπασε στιγμιαία...το πρόσωπό του άρχισε να κοκκινίζει..τα χέρια να τρέμουν και ο Δρ. Ηρεμόγλου να ανησυχεί για μια νέα κρίση πανικού!!Ο πάνσοφος βάρεσε με δύναμη το χέρι του στο τραπέζι και ούρλιαξε: ''Ο ΘΕΟΣ ΡΕΕΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΕΙ...ΝΑΙ ΡΕΕΕ,ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΕΙ!!!ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΟΥΝ!!!ΡΕ ΘΕΕ!!!ΠΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ 50ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΠΗΡΕΣ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ!!ΠΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ''ΚΑΚΑΚΙΑ'' ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΑ ΣΟΥ!!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΡΕΕΕΕ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!''

Υπό την εμφανή επίδραση του αλκοόλ ο γέροντας συνέχισε έξαλλος να ουρλιάζει,ενώ οι ρεπόρτερ έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση:''ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ!ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕ????????ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΤΖΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟ ΦΟΡΑΝΕ!!ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ....ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!''

Όπως ήταν φυσικό βέβαια,ούτε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7 γλίτωσε από την οργή του Κοτίδη:''ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ!!ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ!!ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ!!ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!Η ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙΟΝ Η ΔΕΝ ΘΕΣ!!ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ...........ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!ΘΕΣ ΤΟΝ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΟΝ ΤΖΙΜΥ???ΟΧΙ...ΘΕΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥ???ΟΧΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΣΤΕΡΕΣ!!ΚΟΛΩΝΕΙ!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗ!!!ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΑΩ ΡΕΕΕΕ....

Ο πάνσοφος γύρισε στους θαμώνες και ρώτησε:''EΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΣΙΓΓΟΥΝΑΡΟΣ ΡΕΕ??ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΩ???ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ???''

Εν συνεχεία ολοκλήρωσε την ομίλια: ''ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΠΗΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,Γ@@ΜΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ!!Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ!!ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΥΨΙΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!''

''ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ''....''ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ''...''ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΙΩ''...αποχαιρέτησε με ευγενικό τρόπο τους δημοσιογράφους,οι οποίοι εμφανώς ικανοποιημένοι από το υλικό που πήραν,αποχώρησαν....

Advertisement