Η νέα ισχυρή διαμάχη μεταξύ Κοτίδη και Θεού είχε προκαλέσει παροξυσμό σε όλα τους μεγάλους αθλητικούς δημοσιογραφικούς οργανισμούς της χώρας!Δεκάδες δημοσιογράφοι δούλευαν νυχθημερόν για να καλύψουν τις εξελίξεις και τεράστιος αριθμός αυτών αναχώρησε πρωι-πρωί για το χωριό,έτσι ώστε να δοθεί συνέχεια στο ''μαλλιοτράβηγμα'' των 2 πανίσχυρων προσωπικοτήτων....
Φυσικά οι ρεπόρτερ κατευθύνθηκαν στο σημείο στο οποίο ήταν το πιθανότερο να βρεθεί ο γέροντας...στο καφενείο του χωριού!Ο Κοτίδης τα έτσουζε εκεί από πουρνό!!Καλωσόρισε τα λαμόγια..-όπως τους αποκάλεσε- και τους κέρασε αρχικά μερικές γύρες τσίπουρο!
Οι πρώτες δηλώσεις του γέροντα απογοήτευσαν σφοδρά τους ρεπόρτερ,αφού δήλωσε: ''Πριν ξεκινήσω,θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Θεό,ο οποίος αγωνίζεται σήμερα για τον θεσμό τα 3 Βου...''
Μετέπειτα όμως το αρχικά γαλήνιο πρόσωπο του πάνσοφου αγρίεψε...ήπιε μονοκοπανιά 2-3 τσιπουράκια ακόμα και ξεκίνησε να δίνει στον τύπο αυτό που ήθελε: ''O Θεός''..δήλωσε..''έχει ένα προβληματάκι στην κατανόηση της Ελληνικής Γλώσσας!!'Αλλο στημένος αγώνας και άλλο ευγενική χορηγία!!Νέος όμως είναι ακόμα,θα μάθει!Μάλιστα στην επόμενη συνάντηση μας,έχω κανονίσει ήδη να του κάνω δώρο ένα λεξικό του Μπαμπινιώτη...''
Ο Κοτίδης σώπασε στιγμιαία...το πρόσωπό του άρχισε να κοκκινίζει..τα χέρια να τρέμουν και ο Δρ. Ηρεμόγλου να ανησυχεί για μια νέα κρίση πανικού!!Ο πάνσοφος βάρεσε με δύναμη το χέρι του στο τραπέζι και ούρλιαξε: ''Ο ΘΕΟΣ ΡΕΕΕ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΕΙ...ΝΑΙ ΡΕΕΕ,ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΕΙ!!!ΒΟΥΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΟΥΝ!!!ΡΕ ΘΕΕ!!!ΠΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΗΝ ΜΙΑ 50ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΠΗΡΕΣ ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ!!ΠΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ''ΚΑΚΑΚΙΑ'' ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΑ ΣΟΥ!!ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΨΙΝΟΣ ΡΕΕΕΕ ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!''
Υπό την εμφανή επίδραση του αλκοόλ ο γέροντας συνέχισε έξαλλος να ουρλιάζει,ενώ οι ρεπόρτερ έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση:''ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ!ΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΡΕΕΕΕΕ????????ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΤΖΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟ ΦΟΡΑΝΕ!!ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ....ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΖΑΡΟ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!''
Όπως ήταν φυσικό βέβαια,ούτε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ7 γλίτωσε από την οργή του Κοτίδη:''ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ!!ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ!!ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΜΕΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ!!ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!Η ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙΟΝ Η ΔΕΝ ΘΕΣ!!ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ...........ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!ΘΕΣ ΤΟΝ ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΟΝ ΤΖΙΜΥ???ΟΧΙ...ΘΕΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥ???ΟΧΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΑΣΤΕΡΕΣ!!ΚΟΛΩΝΕΙ!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗ!!!ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΑΩ ΡΕΕΕΕ....
Ο πάνσοφος γύρισε στους θαμώνες και ρώτησε:''EΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΣΙΓΓΟΥΝΑΡΟΣ ΡΕΕ??ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΕΡΝΑΩ???ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ???''
Εν συνεχεία ολοκλήρωσε την ομίλια: ''ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΠΗΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,Γ@@ΜΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ!!Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ!!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΩ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ!!ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΥΨΙΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ,ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!''
''ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ''....''ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ''...''ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΠΙΩ''...αποχαιρέτησε με ευγενικό τρόπο τους δημοσιογράφους,οι οποίοι εμφανώς ικανοποιημένοι από το υλικό που πήραν,αποχώρησαν....