розпочинаємо скоріше за все останній офіційний матч цього сезону. суперник - 1 з фаворитів цьогорічного Євро МЗ Їзраїлю. дуже класно підібрані гравці в їх складі, в першу чергу Великі. є хороші ЛФи, в яких добре прокачені скіли. можливо і є певна проблема із Малими та із Зовнішнім захистом, однак їх менеджер (який також довго, з 40го сезону, вдало керує Молодіжкою Їзраїлю) перекриває цей можливий і тимчасовий недолік зоною 3-2.
у нас же і склад дещо слабший, і з формою печальніше, і Ент менший, ніж вдвічі. тому треба було сьогодні ризикувати у всьому і сподіватись як на нашу перемогу, так і на перемогу бельгійців в матчі проти угорців.
проаналізувавши суперника, їх можливу зону в захисті; зважаючи на наші можливості та хорошу гру в товариській зустрічі цього сезону проти боснійців - сьогодні в атаці гратимемо Внутрі, хоча можливо це виглядає дещо неадекватно, дивлячись на сильну ланку наших опонентів.
щодо захисних дій, то думаю, що суперник в матчі, який нічого не вирішує для нього, не буде грати свою сильну внутрішню атаку. тим більше він до нас нормально ставиться і симпатизував під час нашої попередньої гри та після неї, коли відправляв мені листи в бб-пошту. і якщо для зовнішньої атаки у їзраїльтян недостатньо хороших виконавців + майже ніколи не грає він її, а от збалансовану атаку (Раннє, До вєрного чи Позиційний напад) він використовує частіше і я думаю, що сьогодні буде щось з цього. тому виставлено вгадайку на збалансовану атаку, а в захисті граємо зону 3-2. можливо це також дещо дивно, але чомусь всі думки зводились до цього.
успіху нам!!!
ну і бельгійцям)