BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 57 "Α1 ή θάνατος"

Σεζόν 57 "Α1 ή θάνατος"

Set priority
Show messages by
This Post:
00
314500.109 in reply to 314500.108
Date: 5/21/2022 6:05:43 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Εγώ έτρωγα 30 στο γηπεδό μου από εσωτερική απομόνωση!!Είναι η πρώτη φορά που είδα τον προπονητή να καλεί ταιμ αουτ μία μόνο φορά ενώ είχε φτάσει η διαφορά στους 30!Είχε τις καταστάσεις ο αντίπαλος αλλά και αυτή η διαφορά ήταν γελεία!

From: Res

This Post:
00
314500.110 in reply to 314500.108
Date: 5/22/2022 2:54:35 AM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Καταλαβαινω πως νιωθεις....Εχεις δικιο για την αγωνιστικη κατασταση του 4ριου μου αλλα συστηματα τα οποια ειναι ακομα υπο επεξεργασια ας πουμε εαν τα παιζουμε ας μην αναρωτιομαστε μετα!
Δεν συμφωνω παντως με ολα αυτα που γραφεις και θα σου απαντησω προσωπικα γιαυτο!

This Post:
00
314500.111 in reply to 314500.108
Date: 5/22/2022 4:58:00 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Απλα να προσθεσω οτι το ιδιο ειχα αισθανθει κι εγω με τα ριμπαουντ στον αγωνα με τους Λεικερς. Ειχα ετοιμασει μαλιστα κειμενο το οποιο εσβησα λιγο πριν πατησω αποστολη γιατι σκεφτηκα οτι κατι παιζει το οποιο δε βλεπω οποτε μη με παρουν και για νιουμπι :P

Αν δειτε το μεταξυ μας παιχνιδι ομως :

1) Παιζουμε ιδια διαθεση οποτε δεν ειναι οτι εδωσε παραπανω ο Ρες
2) Παιζουμε και οι 2 μαν του μαν οποτε δεν ειναι οτι οι ζωνες επηρεασαν καποιο ριμπαουντ
3) Δεν εχει βαλει τον βασικο του σεντερ των 200 χιλιαδων
4) Εγω εχω ολους τους βασικους μου

Αποτελεσμα : Παιρνω 10 ριμπαουντ παραπανω στο συνολο και αυτα προς το τελος του αγωνα. Στη διαρκεια του αγωνα με ειχε ανετα στα ριμπαουντ.

Και το πιο κορυφαιο απ ολα : εχει 22 επιθετικα!!! Εβλεπα το ματς λαιβ και κοντευα να μπω εγω μεσα να κανω μποξ αουτ...

Συμπερασμα : Συμπτωση που επαναλαμβανεται παυει να ειναι συμπτωση. Ο φιλος Ρες εχει βρει καποιο μυστικο σχετικα με τα ριμπαουντ το οποιο δε ξερουμε ολοι οι αλλοι. Παρακαλω να βγει να μας το πει ανοιχτα :P
Περα απο τη πλακα η ομαδα του ειναι καλη μαλλον στα ριμπαουντ (πιο καλη απ οτι πιστευουμε οπως και να χει...)

Last edited by Fearless pigeon at 5/22/2022 4:58:26 AM

This Post:
00
314500.112 in reply to 314500.108
Date: 5/22/2022 9:19:58 AM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Είπα να προσθέσω και εγώ άλλη μια άποψη για αυτά τα μαγικά συστήματα της απομόνωσης. Αφενός θα συμφωνήσω με τον Res στο γεγονός ότι αφού είναι ακόμη υπό επεξεργασία, καλά να πάθουμε.
Αφετέρου στο χθεσινό μου παιχνίδι, είπα για κάποιον @#% λόγο να βάλω απομόνωση, θες για να αποφύγω μάντεμα, θες για δοκιμή, anyway καλά να πάθω! Δίνω περισσότερα από τον Aρη εφόσον είμαι εκτός και θελω πολύ την νίκη. Επιπλέον, είμαι μια ομάδα που (σχεδόν) πάντα κυριαρχεί στα ριμπάουντ, ε λοιπόν χθες, ενάντια σε μόσιον και σε 3-2 τα αστέρια μου κατάφεραν να πάρουν 30 ολόκληρα ριμπάουντ. Όπως είπε και ο Κυανός, ήμουν έτοιμος να μπω να μαζέψω και εγώ κανένα μπας και σώσουμε την κατάσταση.
Ηθικό δίδαγμα, μακριά από αυτά τα παπαροσυστήματα, τουλάχιστον μέχρι να δούμε κάποια αξιοπρεπή βελτίωση.

Υγ. Συγχαρητήρια στον tapouto για την σπουδαία νίκη του.

This Post:
00
314500.113 in reply to 314500.112
Date: 5/22/2022 9:24:47 AM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Θα διαφωνήσω στο δικό σου παιχνίδι ότι έφταιγε η απομόνωση...50%δίποντο και 38,5τρίποντο σούταρες.Νομίζω εκεί που πρέπει να εστιάσεις σε αυτό το παιχνίδι είναι η άμυνα σου και όχι η επίθεση.Από την άμυνα το έχασες το παιχνίδι.Προσωπική μου γνώμη.

This Post:
00
314500.114 in reply to 314500.113
Date: 5/22/2022 10:19:39 AM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
38,5 τρίποντο επειδή στο τελευταίο λεπτό έβαλα 3 τρίποντα, και επιπλέον στην άμυνα εστιάζω και συγκεκριμένα στα ριμπάουντ. Σε κάθε ματς μαζεύω πολλά ριμπάουντ παίζω-δεν παίζω εσωτερικά (που μπουστάρουν λίγο τα ριμπ), χθες ενώ ο αντίπαλος είχε μόσιον και 3-2 ζώνη (κανένα μπουστ στα ριμπ), εγώ δεν πήρα ποτέ κανένα ριμπ. Δε το έχω ξαναδεί, και επειδή πολλοί συζήτησαν τα μειωμένα τους ριμπ με τις απομονώσεις, είπα να δώσω κ εγώ +1.

This Post:
00
314500.115 in reply to 314500.114
Date: 5/22/2022 10:54:43 AM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Σαν rating στο ριμπαουντ βγάλατε το ίδιο όμως,δυνατός(χαμηλό) και για να βγάζει ο Αρης με μόσιον όπως λες δυνατός χαμηλό σημαίνει ότι το έχει και αυτός το ριμπ+έδρα φυσικά.

This Post:
00
314500.116 in reply to 314500.114
Date: 5/22/2022 10:57:25 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Οφείλω να σου δώσω συγχαρητήρια για το καθαρο σου παιχνίδι που υποσχέθηκες. Αν δεν κανω λάθος πρώτο ημίχρονο είχες μόνο 2 φάουλ. Με εξέπληξες με την εσωτερική απομόνωση. Αυτό που φάνηκε παράξενο ήταν το φοβερό παιχνίδι του Νaim. Τον είχε πρόσφατα στη λίστα. Αντίστοιχο παίκτη και ακόμα καλύτερο έχω και εγώ που δεν έπιασε τέτοια απόδοση. Ίσως να οφείλεται φυσικά και στη διαφορά διάθεσης. Όσον αφορά τα ριμπάουντ, δεν ξέρω αν είδες live το ματς, κάπου στην 3 περίοδο τραυματίστηκε ο Refuah που σίγουρα έπαιξε κάποιο λόγο, ίσως να ήταν και διαφορετικό το αποτέλεσμα.

This Post:
11
314500.117 in reply to 314500.114
Date: 5/22/2022 12:02:55 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
"Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου"

Μετά την... παραπονιάδα μου φαίνεται πως "άνοιξε ο ασκός του Αιόλου".

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα ως είθισται, δηλαδή από την αρχή. Όσον αφορά το Peristeri, που βρέθηκε να χάνει μέχρι και 30 πόντους, όντως θεωρώ ότι η διαφορά είναι λίγο ακραία.

Για τον Kyano, που τελικά ξαναέγραψε το κείμενό του (και καλά έκανε), έχουν λογική όλα αυτά που αναφέρει με σημαντικότερο ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ο βασικός ψηλός του. Θα προσθέσω ότι είναι σε κάποιο βαθμό λογικό (όχι σε αυτόν που έγινε βέβαια) να πάρει επιθετικά ριμπάουντ η αντίπαλη ομάδα όταν τα έχει... σπάσει και παράλληλα να μην πάρει πολλά η ομάδα του καθότι ήταν πολύ πιο εύστοχη. Ίσως και οι παίκτες του να είδαν τον αγώνα όπως θα έβλεπαν ένα φιλικό παιχνίδι καθότι είχαν πολύ εύκολο έργο :)

Όσον αφορά τον Ktiniatro τώρα. Δε νομίζω ότι φταίει η απομόνωση για τα μειωμένα ριμπάουντ. Σίγουρα οι Ktiniatroi B.C II είναι μία ομάδα με καλό ή και πολύ καλό ριμπάουντ (εάν κρατάνε οι βασικοί του), αλλά συνάντησε την ομάδα με το καλύτερο ριμπάουντ στην Α1 μετά τη μεταγραφή του. Εάν βάλουμε σε συνδυασμό το γεγονός ότι όλοι οι ψηλοί του ήταν αξιοσέβαστοι έχει λογική να κάνει το χειρότερό του παιχνίδι ως αφορά αυτό τον τομέα. Βέβαια έχει και λογική να αναρωτιέται γιατί έχασε με καλή διαφορά τα ριμπάουντ αφού και οι ψηλοί του Aris b.c.t δεν είχαν καλή κατάσταση στο σύνολο.

Στον LakeRess απάντησα μέσω BB Ταχυδρομείου. Θα συμπληρώσω δύο πράγματα όσον αφορά το παιχνίδι. Για την απομόνωση ηθελέστα και παθέστα. Θεωρώ βέβαια απαράδεκτο ο Zhi να σουτάρει το ίδιο ποσοστό με τον μέτριο Kliemstein, αλλά ας πούμε ότι οι δύο ψηλοί μου βρέθηκαν σε κακή μέρα επιθετικά.

Στο παιχνίδι υπάρχει απόκλιση. Κυρίως βέβαια στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες επιθετικά. Ωστόσο, δε θα έπρεπε όταν έχεις τον... Gobert για ριμπάουντερ ακόμη και στην κακή του μέρα να μαζεύει όσα ριμπάουντ θα μάζευα εγώ! Την πρόσφατη μεταγραφή ψηλού θα τη δείτε κάποια στιγμή στη λίστα οπότε θα αναφέρω ότι έχει 16 ριμπάουντ. Σε 40 λεπτά πήρε 3 ριμπάουντ (και τα δύο στο τέλος)! Όσο καλός ριμπάουντερ κι εάν είναι ο Kliemstein (72k παίκτης είναι, δύσκολα να έχει πάνω από 14-15) να παίρνει ως μέτριος 18; Και δεν είναι δα ότι κέρδισε τη μάχη ο έτερος ψηλός (πήρε 8 έναντι 18).

Επίσης, φαντάζομαι ότι ο Barbona είναι καλύτερος ριμπάουντερ από τον Vidal (δεν είναι ψηλός) που ήταν αλλαγή του Barboza.

Εν κατακλείδι, να πάρει ο... Gobert 8 ριμπάουντ, να κράξεις, αλλά να πεις ότι ήταν κακή βραδιά. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι σαν αυτό με τον LakeRess σουτάροντας χειρότερα απ' ότι θα έπρεπε, αλλά κυρίως παίρνοντας 18(!) λιγότερα ριμπάουντ, αναρωτιέσαι πόσο αξιόπιστο είναι το παιχνίδι γιατί εάν βασίζεται τόσο πολύ στη μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες αφαιρεί αξία από το τακτικό κομμάτι και όχι μόνο.

tapoutos 7, Ktiniatros: Άντε ο Aris b.c.t να είναι από τη Θεσσαλονίκη και να αναφέρει το Αρχέγονο κι εσύ Θεσσαλονικιός; Εάν είναι τότε να το επισκεφτούμε κάποια φόρα και να... πνίξουμε τον πόνο μας για τα ριμπάουντ στο κρασί :P

Υγ. Ακόμη μία... κλοπή από tapouto 7 που "τσίμπησε" τον Hebibović για φραγκοδίφραγκα.

This Post:
00
314500.118 in reply to 314500.117
Date: 5/22/2022 12:23:11 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Ακόμη μία... κλοπή από tapouto 7 που "τσίμπησε" τον Hebibović για φραγκοδίφραγκα.

Με αφορμή αυτό να πω ότι έχω παρατηρήσει πως οι νέοι έχουν αγριέψει με τους μισθούς.Δεν τους αδικώ βέβαια γιατί και εγώ έτσι έκανα όταν ανέβηκα αλλά μετά έτρεχα να μαζέψω τα οικονομικά.Καλός ο ενθουσιασμός αλλά θέλει λίγο μέτρο γιατί μετά τρέχεις και δεν φτάνεις!

This Post:
11
314500.119 in reply to 314500.116
Date: 5/22/2022 1:24:16 PM
Ktiniatroi B.C II
A1
Overall Posts Rated:
110110
Δυστυχώς για την ψυχική μου υγεία το έβλεπα λάιβ.
Ενδεχομένως ο τραυματισμός του Ρεφουα να επηρέασε το αποτέλεσμα, και τελικά το κιτ βοηθειών του σκύλου μου να το χρειάστηκα εγώ! Αλλά και ο Ρεφουα σε 33' είχε μόλις 4 ριμπ, ενώ ο άλλος ψηλός μου 7 σε ολόκληρο ματς. Anyway προχωραμε και βλεπουμε τα επομενα ματς.

tapoutos 7, Ktiniatros: Άντε ο Aris b.c.t να είναι από τη Θεσσαλονίκη και να αναφέρει το Αρχέγονο κι εσύ Θεσσαλονικιός; Εάν είναι τότε να το επισκεφτούμε κάποια φόρα και να... πνίξουμε τον πόνο μας για τα ριμπάουντ στο κρασί

Είμαι και εγώ της γειτονιάς λοιπόν, κρασί και ριμπάουντ έκλεισε.

Advertisement