כולם נגמרים היום אחר הצהריים-ערב
אני אשתדל להקפיץ לפני..Ricardo Felgueiras (4730641)פאוור מעולה לקבוצות שמאמנות גבוהים, פוטנציאל סופרסטאר ועדיין מתאמן..
יש לו משניות טובה, מוסר טוב, סיבולת מקסימלית שזה משמעותי ויד טובה מבחוץ כמו גם מבפנים..
ייצא במחיר מינמלי.
Janus Bredevoort (3067852)יאנוס משהו.... חח
שחקן שלא הרבה זמן אצלי.., קיבל בפגרה ריבאונד ולא עלה ואני רק יכול להניח שקליעה ל8 תעלה בלי בעיה תוך אימון גם ממה שאני רואה במשחקים.. יש סיכוי שגם הגנה די קרוב, שווה בדיקה אפילו השבוע כשכבר זכה לדקות..
יגיע עם ניסיון ועם יד מדהימה מבחוץ, ברמה של גארד.. מוסר טוב ובעיקר חוסם גדול..
אפשר להסתכל קצת יותר על הממוצעים של העונה הקודמת, 1.5 חסימות ב33 דקות.
כמו שאפשר לראות הוא גם משאבת ריבאונדים אז אפשר להניח שהוא צריך לעלות באימון הבא.
-----------------------------------------
אני מוכר אותם כי אני לא מתכוון להשקיע באימון גבוהים בקרוב.. אני סמוך ובטוח שאם היה לי סבלנות אז בשבועיים-שלוש של אימונים הייתי מרוויח על כל אחד עוד כמה מאות אלפים אבל הייתי נחוש לשינוי..
שתי השחקנים מגיעים עם אימון מלא ומוכן השבוע כשיאנוס שיחק רק כסנטר אז אופציה גם לעמדה אחת .-----------------------------------------
Pavel Melnik (7441516)גבוהה נוסף הפעם מבוגר עם ניסיון, פאבל מילניק,
אני חושב שהוא יצדיק סכום כזה, אין לי מילה אחת רעה להגיד עליו, הניסיון שלו כאילו מעלה אותו 2 רמות בכל תכונה והוא פשוט התמודד יפה מול כל גבוהה כשעלה מהספסל, ביגלל הניסיון כלל לא מורגש שהוא 7 בראשיות.
מה גם שהוא מגיע עם משניות נהדרת אני לא בטוח שאני אמצא בזמן הקרוב שחקן דומה בסכום כזה.
יש לשים לב לכמות המסירות שלו, כל פעם שעולה מהספסל תורם לשטף ההתקפי, 2 אס למשחק ב8 דק בלבד זה מיוחד והוא מדורג על זה שני בליגת העל בינתיים כמו שאפשר לראות .
Gerhardas Svilelis (8168382)גארד מתאמן בן 19
MVP
שווה בדיקה.
Last edited by Warrior at 3/11/2009 12:04:03 AM