עומר אבל אתה אומר אותו דבר בדיוק. הרייטינג הוא מדד ליכולת של שחקן. אין מדד יותר טוב מרייטינג על יכולת של שחקן. האינדקס? אולי התוצאות על המגרש בהחלט נותנות מדד אבלהם בד"כ מתאימות לרייטינג. עידו אתה מדבר על ספסל? יש לי 9 שחקנים בקבוצה שכולם ביום נתון נותנים רייטינג של מעל 10. לך יש 5 בלחץ. הרכז המחליף שלי כמעט נבחר לאול-סטאר. הסמול המחליף שלי כנ"ל.
אם אפסיד היום, מעבר לזה שאני אתבאס על החיים, אני אבין דבר אחד חשוב. ההתלהבות חשובה הרבה יותר מביתיות.
עומר לגבי מה שאמרת כמה הודעות קודם אני חייב להגיב. יש לי קבוצה ממש טובה בבית אחד הטובים בליגה שלוש. הדירוג שלי הוא מקום 30 ומשהו וניצחתי בשתי עונות החולפות מספק קבוצות מליגה 2. בליגה הפרטית ניצחתי אותך בחוץ, ואתה נשארת העונה בליגה 2. ממוצע הרייטינג, שאמנם כמו שאמרתם זה לא הדבר הכי חשוב, אבל זה בהחלט בעל חשיבות מסוימת, הוא אחד הגבוהים גם בהשוואה להרבה קבוצות בליגה 2! גובה המשכורות שאני מחלק הוא גבוה מאוד יחסית לליגה 2, שוב, נכון שזה לא מדד מדויק, אבל זה בטח לא אומר שיש לי קבוצה רעה נכון? ברור שאני לא אעלה לליגת העל פתאום. ואתה מדבר על הקבוצות ששולטות בליגה 2 שהן הרבה יותר טובות ממני כמו ניר ושות' אבל בחייאת אתה הגזמת בטירוף. כל הקטע זה שמי שמקום ראשון בליגה 3 מתאימה לליגה 2. גם אני וגם עידו נשרוד יפה בליגה 2. במיוחד לאור העובדה שאתה שרדת ועוד יפה מאוד בבית קשה מאוד. לגבי זה שאין לי צעירים, זה עניין זמני, החלטתי העונה שכדאי לעלות לכל השחקנים את הכושר הגופני וזריקות עונשין, וזה מה שעשיתי, ולא רציתי להחזיק צעירים שיתבזבזו ויהיו השקעה לא נכונה. ולעידו יש צעירים, זה נכון, אבל הוא מחליף אותם ברגע שהם מתבגרים וקונה צעירים חדשים. אפילו את טאלטאוול הוא מכר עכשיו, אז איך זה בדיוק קשור למשהו אחר חוץ מלהרוויח כסף? עכשיו אני לא אבקש שלא תכעס עליי או אצטער כי זה מה שאני חושב, ולא אמרתי שום דבר פה ש- א. אני לא מאמין בו. ב. יש בו מן ההעלבה, או פגיעה. כי גם מה שאתה אמרת קראתי בשקיקה, ולקחתי את הדברים שהייתי צריך