BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ

Εκλογές- ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: takis17

This Post:
00
109304.11 in reply to 109304.10
Date: 9/9/2009 5:10:47 AM
Overall Posts Rated:
1010
nai isos na exeis dikio alla entaxei den voithao mono ego tin ethniki einai <<polla>> paidia!alla nai tin ethniki pou thelo na coacharo tora gia auto tin thelo den exo kamia orexi na asxoloume me xenes xores alla gia na ginei kapoios coach tis u21 prepei na exei doulepsei me tetoia paidia!pisteuo oti i u21 einai poli pio diskoli apo tin kanoniki!

This Post:
00
109304.12 in reply to 109304.11
Date: 9/9/2009 5:16:04 AM
Overall Posts Rated:
5050
+1

From: pant21

This Post:
00
109304.13 in reply to 109304.12
Date: 9/9/2009 5:45:19 AM
Overall Posts Rated:
00
Ola ta paidia pou einai sto texniko team tis ethnikis omadas exoun to dikaioma na prosdokoun ta inia tis ethnikis omadas kapoia stigmi.

Twra pantos pisteuw oti i kaluteri epilogi einai na meinoun ws exoun oi ethnikoi mas proponites, kai kapoia stigmi, efoson korestoun apo tis epituxeies tis ethnikis omadas (makari na einai polles) na dwsoun tin skitali stous neoterous :)

This Post:
00
109304.14 in reply to 109304.13
Date: 9/9/2009 8:20:09 AM
Overall Posts Rated:
00
συγνωμη πιστευει κανεις οτι θα κανει αλλος αμα βγει τι δουλεια που εκανε ο kavala44 ?
μην τρελαθουμε!!

This Post:
00
109304.15 in reply to 109304.14
Date: 9/9/2009 6:44:07 PM
Overall Posts Rated:
155155
Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω δει κάποιον άλλο υποψηφιο να έχει γράψει κατι ουσιαστικο για την υποψηφιότητά του......

Μακάρι αυτό να αλλάξει γιατί τότε θα έχουμε πραγματικά τον καλύτερο προπονητη που μπορούμε...Ο ανταγωνισμος μεταξυ των υποψηφιων είναι κάτι που μονο καλά θα κάνει!!!Αλλά πρέπει οι υπόλοιποι να προσπαθήσουν να μας κάνουν να ασχοληθούμε μαζι τους οπως έκανε ο kavala44 πριν 2 αγωνιστικές περιόδους...
Βαρέθηκα τα λόγια του αέρα....Ας μας πούν και οι υπόλοιποι επιτέλους τι σκοπεύουν να κανουν και πως θα κινηθούν....

George Carl μπορεί μέσα στους υπόλοιπους υποψηφίους νΑ ειναι μερικοι που να είναι καλλυτεροι κιόλας απο τον kavala44...Ας μας κανουν να ασχοληθούμε μαζί τους,,,,,,,

ΚΑντε μας να το σκεφτουμε να σας ψηφίσουμε γιατί αλλιώς το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι δεδομένο....

This Post:
00
109304.16 in reply to 109304.15
Date: 9/9/2009 7:59:04 PM
F.C Aris P.
IV.21
Overall Posts Rated:
1717
egw lew na psifisoume to coach kavala..pou tha fanei kathara to ergo tou.giati mes se mia dietia de prolavaineis na deikseis tpt spoudaio..tora arxizoun na anaptissontai oi paiktes mas nearoi.mia 4 etia omws ftanei na deis tis epidoseis giati oloi mas kseroume poli kala pws apo 18 xronon ginontai 22 pou simainei mes 4 xronia tha doume ti ergo ekane o kathe proponitis tis elladas.pou simainei afou ta pige kala o coach giannis(kavala44) giati na mi tou dosoume mia eukairia akoma?peite mou eilikrina kanamete pote 8 seri nikes?kai malista se deuteri thesi...???doste tou mia eukairia pou tha fanei to ergo tou..mou exei eksigisei tote o giannis to ergo tou..kai ton iposthrzw apolitws..ti lete paidia?etsi de prepei sosta?skefteite to..an allaksoume proponiti allazoun polla sxedia...kai ante pali apo tin arxi..simfoneite?

This Post:
00
109304.17 in reply to 109304.16
Date: 9/10/2009 12:12:27 AM
Overall Posts Rated:
303303
Συγγνωμη ..αλλα δεν εισαι υποψηφιος ?!!!!!

From: Tyfonas
This Post:
00
109304.18 in reply to 109304.13
Date: 9/10/2009 3:08:23 AM
MACEDONIANS
IV.19
Overall Posts Rated:
241241
Κανονικά λόγω τις θέσης μου δεν θα έπρεπε να παρέμβω, αλλά βλέπω πολλές υποψηφιότητες που είναι ανούσιες, και θέλω να σας πω τι είναι να είσαι Εθνικός προπονητής.

Ο Εθνικός προπονητής θα πρέπει καθημερινά να είναι on-line για αρκετές ώρες ώστε να κάνει έλεγχο τους παίκτες,να απαντήσει στα πολλά π.μ,να είναι σε επαφή με τους ιδιοκτήτες των παικτών ,να είναι συνεχώς παρών στα φόρουμ σε θέματα που αφορούν την Εθνική,να συνεργάζεται άψογα με τον άλλο Εθνικό προπονητή και άλλους έμπειρους χρήστες.

Εκ πείρας πλέον σας πληροφορώ ότι λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας με την Εθνική ομάδα η προσωπική μας ομάδα χάνει αρκετά σε χρήματα και οργάνωση(εγώ όσο καιρό είμαι ΝΤ δεν έκανα ούτε 1 μεταγραφή με αποτέλεσμα να ''γεραση'' η ομάδα μου και να πέσει σημαντικά η αξία τις).

Ο Κavala44 έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στην θητεία του και έχουμε άψογη συνεργασία.....δεν θα πειραματιστώ λοιπόν σ'αυτες τις εκλογές.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

From: nikos64
This Post:
00
109304.19 in reply to 109304.18
Date: 9/10/2009 4:25:14 AM
Overall Posts Rated:
303303
Κοιτωντας την λιστα των υποψηφιων .. μου δημιουργειτε η εξης απορια..
Σε περιπτωση που ο νυν κοουτς επανεκλεγει και επειδη ανθρωποι ειμαστε μπορει κατι να συμβει και να παρατησει το παιχνιδι....ο αντικαταστατης του θα ειναι ο δευτερος .... για δειτε ξανα την λιστα των υποψηφιων... αν σας ενδιαφερει πραγματικα η εθνικη πρεπει να υπαρξει απο τωρα εναλλακτικη λυση..

This Post:
00
109304.20 in reply to 109304.18
Date: 9/10/2009 6:59:13 AM
Overall Posts Rated:
99
Ξεκινώντας η διαδικασία των εκλογών μου γεννήθκηκε κάποια στιγμή η ιδέα να εκφράσω την άποψή μου σχετικα με τους υποφήφιους στις επικείμενες εκλογές και γιατί όχι να εκφράσω και την προτίμησή μου για κάποιον από αυτούς. Άλλωστε ο τίτλος του παρόντος θέματος είναι...Αντιδικίες. Είναι γνωστή η εκτίμηση που έχω στον Κavala44. Εκ πρώτης όψεως λοιπόν, ότι θα έγραφα και θα εξέφραζα θα ήταν εντελώς υποκειμενικό κι ελάχιστα αντικειμενικά πιστευτό. Γι αυτό και θα έκφράσω την άποψή μου για τον υποψήφιο Κavala44 όχι ως αυτόν που θεωρώ (ας μου επιτραπεί η άποψη) φίλο αλλά μέσα από τα μάτια ενός νέου χρήστη, ενός απλού χρήστη που δεν έχει συμμετάσχει μέσα στα κοινά, ενός μικρού σε ηλικία χρήστη που ξεκινάει το παιχνίδι αλλά και μέσα από τα μάτια ενός ''μεγάλου παιδιού'' που εξακολουθεί να παίζει παιχνίδια. Η γνωριμία μου με τον Γιάννη έγινε την μαύρη μου περίοδο στο παιχνίδι, όπου δεν συμμετείχα στα κοινά, ούτε ως απλός αναγνώστης και που είχα βάλει την ομάδα σε...αγρανάπαυση. Τότε απευθυνόμουν σποραδικά σε κάποιους που θεωρούσα και που ήταν, για να μην παρεξηγηθώ, σε σημαντικές θέσεις στο παιχνίδι, είτε ως πολύ καλοί κι έμπειροι παίκτες, είτε ως κατέχοντες κάποις θέσεις. Έτσι κάπως απλά γνώρισα τον Κavala44. Αυτό που με εξεπληξε θετικά από την 1η στιγμή, ήταν η καλωσύνη και η διάθεση που έδειξε να με βοηθήσει.Πιστέψτε με είναι τόσο δύσκολο όσο εύκολο ακούγεται ΜΟΝΟ με τον γραπτό λόγο να επικοινωνήσεις με κάποιον και να εκφράσεις ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να παρεξηγηθείς και ταυτόχρονα να μεταφέρεις και τι λέει η καρδιά σου. Σκεφτείτε μόνο κατά την διάρκεια των διαφόρων chat μεταξύ μας πόσες φορές και πόσοι από εμάς πήραν στραβά κάτι που είπε κάποιος και είτε παρεξηγήθηκαν με αποτέλεσμα να ''παγώσουν'' είτε να στηθεί ολόκληρη κοκορομαχία. Αυτό το παλληκάρι λοιπόν με κέρδισε εξ' αρχής σαν άνθρωπο. Μάλιστα συνέχισε να επικοινωνεί εκείνος μαζί μου ενδιαφερόμενος για την πορεία μου. Έτσι κέρδισε και την εμπιστοσύνη μου σαν κάποιον που θα μπορούσα να αποτανθώ και να με βοηθήσει σε οποιαδήποτε δυσκολία είχα. Κι αν στο μέλλον η GE ρίξει λίγο το βλέμμα της και προς τα εμάς και μας τιμήσει μέσω των Draft με κάποιο πουλέν (γιατί μεχρι στιγμής αυτά που μου έχουν τύχει δε ξέρουν καν να παίζουν μπάσκετ), μου τον πάρει στην εθνική και μου ζητήσει να αλλάξω ΟΛΟ τον σχεδιασμό της ομάδας μου (προπονήσεις. μεταγγραφές κ.λ.π) για αυτόν τον παίκτη και κατ' επέκταση για την Εθνική μας, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. Αυτό λοιπόν, το να συνεργάζεται ο Εθνικός προπονητής με τους χρήστες άψογα, παρεμβαίνοντας κατά κάποιο τρόπο (αναγκαστικά) στις ομάδες τους και να αποφασίζουν απο κοινού την εξέλιξη κάποιου παίκτη είναι θεωρώ από τα πιο ΔΥΣΚΟΛΑ έργα που έχει ο εκάστοτε προπονητής. Και τουλάχιστον για μένα σε αυτό είναι πετυχημένος. Προχωρώ..Μία άλλη δουλειά που έχει ο U-21 εθνικός προπονητής, είναι να βρει μέσα από τους νεαρούς αυτούς παίκτες που είναι ακόμη σε πρωτογενή μορφή και που δείχνουν δυνητικά εξελίξιμοι, αυτούς που μελλοντικά θα αξίζουν βάση προοπτικής, ηλικίας, υπαρχόντων skill, skill που πρέπει να αναπτυχθούν και τρέχουσες ανάγκες της Εθνικής. Αυτό εκτός από γνώση κι εμπειρία στο παιχνίδι, θέλει οργάνωση και ικανότητες. Εδω δεν θα σας θέσω την προσωπική μου μαρτυρία. Θα σας παραπέμψω όμως στην σχετική δήλωση του άλλου Εθνικού μας Προπονητή, του οποίου το έργο εξαρτάται από ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό από την επιλογή των νέων παικτών και την δουλειά που θα κάνει σε αυτούς ο U-21 σε συνεργασία βέβαια με τους χρήστες αλλά και την εξέλιξη που θα έχουν ώστε να επανδρώσουν την μεγάλη Εθνική. Δηλώνει λοιπόν ότι ο νυν προπονητής και μελλοντικός υποψήφιος έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στην θητεία του και έχουν άψογη συνεργασία.
Ο πιο αρμόδιος λοιπόν να μας μιλήσει για το ποιο θα είναι το μέλλον αλλά και η εξέλιξη των παικτών μας στα χέρια του U-21, ο Εθνικός προπονητής δείχνει την εμπιστοσύνη του στην δουλειά του Γιάννη.

This Post:
00
109304.21 in reply to 109304.20
Date: 9/10/2009 7:00:19 AM
Overall Posts Rated:
99
Ένας άλλος παράγοντας που θα εξέταζα, είναι κατά πόσο ο Εθν. προπονητής συμβάλλει στην ποιότητα του παιχνιδιού και στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Εξηγούμαι... Όταν ένας νέος παίκτης, γνωρίζεται με το παιχνίδι, οι πρώτοι στόχοι που έχει στο μυαλό του για να αποτανθεί αλλά και να ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ εκτός από τους Κανόνες και τα φόρουμ είναι : οι GM, οι Εθν.Προπονητές και οι παίκτες της ''μεγάλης κατηγορίας'' και ιδιαίτερα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο που έχουμε την τύχη να έχουμε μαζί μας (η σειρά είναι τυχαία και για τον καθένα υποκειμενική). Όσο παικτικά και στρατηγικά,τόσο και ΗΘΙΚΑ. Ο τρόπος που θα μάθει το παιχνίδι ένας νέος παίκτης και ιδιαίτερα μικρός σε ηλικία, μέχρι να σταθεί στα πόδια του από μόνος του και να παίξει σύμφωνα με την ικανότητά του και τον χαρακτήρα του επηρεάζεται από αυτούς που ακολουθεί, θαυμάζει, εκτιμά και που κατά 90% είναι κάποιος από τους παραπάνω. Αν δει π.χ. GM αυστηρούς αλλά δίκαιους, θα συμμορφωθεί. Αν δει παίκτες ικανούς, πρόσχαρους και ΈΝΤΙΜΟΥΣ που ακολουθούν τους κανόνες, έχει πάρα πολλές πιθανότητες να παραδειγματιστεί και να μην ξεφύγει. Ο Κavala44 λοιπόν είναι ένας τέτοιο παράδειγμα προς μίμηση. 'Εχει εκφράσει αμέτρητες φορές δημόσια την αντίθεσή του με τις μεθοδεύσεις και τις παράπλευρες επιλογές στο παιχνίδι. Και τις εφάρμοσε στην Εθνική. Και φυσικά δεν ευνοήθκε όπως κάποιοι φίλοι μας...λατίνοι εραστές. Παραμένει σε πείσμα των καιρών (βλέπε φάρμες) και έντιμος και ηθικός. Ένας παίκτης που κάποιος νέος στο παιχνίδ θα επηρεαστεί θετικά από αυτόν. Που θα μείνει σε αυτό το παιχνίδι γιατί θα γνωρίσει την υγιή πλευρά του και όχι την αρρωστημένη που θα τον κάνει ΣΙΓΟΥΡΑ σε βάθος χρόνου να το παρατήσει. Ένας Εθν.προπονητής λοιπόν που συμβάλλει στην ποιότητα των παικτών-χρηστών άρα και στην ποιότητα του παιχνιδιού.
Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στον αρκετά αυξημένο χρόνο σε σχέση με τον χρόνο που λογικά περνάμε όλοι μας μέσα στο παιχνίδι διαχειριζόμενοι τις ομάδες μας, που θα πρέπει να διαθέσει ο U-21 προπονητής μας κοουτσάροντας και την μικρή Εθνική, σε βάρος πολλές φορές και της ίδιας του της ομάδας..Έχω την ιδιαιτερότητα να εργάζομαι περίπου 15 ώρες την ημέρα. Τις περισσότερες ώρες τις περνώ σχεδόν πάνω στον Η/Υ. Αλλά και τις άλλες ώρες μπαινο-βγαίνω στο παιχνίδι. Καταθέτονας τώρα την προσωπική μου μαρτυρία, σας διαβεβαιώ ότι ο προπονητής μας τις περισσότρες ώρες είναι μέσα και συμμετέχει. Τις ώρες που δεν είναι σας διαβεβαιώ ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις μέσω του κινητού του!! Αν δε μέσα σε αυτά, συνυπολογίσει κάποιος ότι πρόσφατα είχε μία θαυμάσια εξέλιξη στην ζωή του η οποία κι αυτή απαιτεί μέρος του χρόνου του, συμπεραίνει πολύ εύκολα κάποιος ότι ο Γιάννης αν δεν παραμελεί την προσωπική του ζωή για την Εθνική, σίγουρα την έχει προσαρμόσει έτσι ώστε να αφιερώνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στις υποχρεώσεις του σε αυτή (την εθνική). Τέλος όσον αφορά τον τομέα της παικτικής αξίας του προπονητή μας, νομίζω ότι τα έργα του που μπορεί εύκολα να δει κάποιος, αποδεικνύουν την αξία του : έφθασε ένα σκαλοπάτι πριν ανέβει στην II κατηγορία (είναι σίγουρο ότι θα το πετύχαινε αν δεν αφιέρωνε τόσο χρόνο στην Εθνική εις βάρος της ομάδας του) και είμασταν όλοι (ή μάλλον ελπίζω να είμασταν όλοι) μάρτυρες του ''τρελού'' σερί νικών που είχε η U-21 στον δρόμο προς τους τελικούς και που χρειάσθηκε να τραυματιστούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 3 παίκτες πριν το τελευταίο παιχνίδι, για να σταματήσει...

Advertisement