Da naravno da postoji ali mislim da nije ni vreme ni mesto da iznosim svoje misljenje o ophodjenju aktuelnog selektora U21 prema meni tj mom timu jer ne bi zeleo da bilo cime uticem na bilo ciji izbor.Svako ima pravo da bira da li ce glasati ili ne.
Bas gresis. Bas mislim da je vreme i mesto da izneses to sto imas. Pa ako toliko zelis da napreduje BB Srbija, zar ces dozvoliti da na mesto selektora bude izabran neko ko ce lose da se ophodi prema nekome. 
A znas li zasto se sada lose ophodim prema tebi??? Zato sto mi smeta ono sto si napisao "moj tim". Ovde su neki menadzeri stavili reprezentaciju ispred "moj tim". I treniraju igrace da sluze reprezentaciji, a ne za "moj tim". I opet njihov "moj tim" pravi dobre rezultate i napreduju u sve visi rang.
I evo da ti i ovde objasnim.
Tebe je ocigledno uvredilo sto je tvoj igrac izbacen iz reprezentacije a ti nisi o tome obavesten. To je tako koliko sam ja shvatio. 
Ali ti i dalje nisi shvatio da sam ja posle ispadanja od Belgije u Utesnom turniru, naglasio da ce biti sastavljen privremeni sastav koji ce igrati u prijatesljkim utakmicama i to treba da traje do pocetka ove sezone i izbora. Prilikom sastavljanja tog privremenog sastava sa menadzerima igraca koji su tada upali u reprezentaciju nisam vodio neke ozbiljne razgovore oko igraca. Znaci sve je bilo povrsno i cilj je bio da se izrotira veci broj igraca, narocito na onim pozicijama gde je veca konkurencija. A neke igrace sam ubacio onako na slepo i dozvolio sam sebi taj luksuz da u prijateljskim utakmicama probam i te igrace. Mogu ti reci da se nisam pokajao. Prema tome, nije bilo nekog detaljnog dogovora oko treninga igraca, forme itd. vec su bili ubacivani igraci da bi se mogla stvoriti neka sira slika o tome kako ce reprezentacija izgledati ove sezone. I zato nisi dobio obavestenje da ti je igrac izbacen iz reprezentacije, jer to sto nije na listi igraca ne znaci da je izbrisan za trajno.
Stvarno mi nije jasno zbog cega se ti tu nesto nalazis uvredjenim i diskrinimisanim kad izbori jos nisu gotovi i jos nije zakljucen sastav reprezentacije za ovu sezonu, jer to treba da se uradi posle izbora.
Za poslednje dve sezone, a na pocetku svake, na forumu je bilo blagovremeno obavestenje o tome ko ce igrati u reprezentaciji za tu sezonu. I svakome sam ostavljao mogucnost i dovoljno vremena da iznese svoje misljenje o sastavu kao i predlog ako smatra da je neki igrac trebao da bude u reprezentaciji.
Prema tome, ti si sa ovakvim gestom pozurio iako pitanje Bircanina nije reseno.
Ukoliko i dalje zelis da tvoji igraci budu unutrasnje pitanje tvoga kluba, ja se sa time slazem. Nema nikakvih problema. Bice tako kako si odlucio. Cenim i postujem sto si mi to rekao. Jer za razliku od tebe i dalje postoje oni "ograniceni" menadzeri koji ne zele cak ni da odgovore na poruke koje sam im poslao. Te stoga, U21 reprezentaciju nece zanimati vise tvoji igraci. 
I jos jednom, iznesi svoje misljenje o tome sta ne valja u radu reprezentacije. Gde se gresi? Sta treba popraviti?