BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > [U21] LA-Kirkas

[U21] LA-Kirkas (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
110867.11 in reply to 110867.10
Date: 9/14/2009 7:03:36 AM
Overall Posts Rated:
217217
Taip. Turint tokia komanda kaip tavo to ir uztenka. O jam neuzteko. Zmogus zino, kas mano komandoj prazangas greit renkasi ir panasias smulkmenas. Su rinktine irgi neuzteks tik paziureti taktikas ir algas. Todel tavo pazadai per rinkimus ir liko tik pazadais

This Post:
00
110867.12 in reply to 110867.11
Date: 9/14/2009 7:09:21 AM
Overall Posts Rated:
205205
tai kad deja ne tik mano komandai to uzteko)) iskritai is lbbl, tai viska ir pasako))) Prazangos tikrai esminis dalykas pas tave komandojDDDDDD nea deja dar be taktiku ir algu i formas kartais paziuriu jei gera nuotaika)) ir siaip toks print screen mygtukas yra stebuklingas, kai NT zaidejus parduoda netycia paspaudziu)
pazade tu pazade, butum geriau net nelindes is ten is kur islindai... nes kliedi.. as pazadejau, kad rezultatai nebus prastesni nei praeitos kadencijos)))) soooooorryyyyy, bet vel uzimta 4 vieta 2 etape :O gali geriau? kodel neuzauginai tokiu zaideju kaip pas vokiecius ispanus lenkus?

This Post:
00
110867.13 in reply to 110867.12
Date: 9/14/2009 7:18:42 AM
Overall Posts Rated:
217217
Tai jei amnes klausi, tai gal kiekvieno pradek klausineti, kodel kazkas kazko nepadare. Kai sukursi scorpionas-u21 tema, tada ir klausinek. Kodel pats neuzauginai? Juk turi daug geresnes galimybes. As dziaugiuosi jau tuo kad sugebejau tureti tris NT zaidejus. Prie ko cia mano iskritimas is LBBL? As nesakau, kad buvau vertas ten losti. Apie mane gal tai ir pasako viska, bet tu geriau ziurek, kas ka apie kirka pasako, nes ne as kandidatuoju. Genijus atsirado. O tu manai, kad niekas negaletu geriau nei tu? Tai vel ta pati vieta. Jokio tobulejimo ane?

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
110867.18 in reply to 110867.13
Date: 9/14/2009 7:27:13 AM
Overall Posts Rated:
217217
Ir esme ne tame, kaip sunku ar lengva mano komanda isanalizuoti. Esme tame, kad jis negailejo skirti laiko viesiems rodikliams. Taip, kad cia nesikabinek prie mano komandos, nes ji cia amziausiai svarbi

Message deleted
This Post:
00
110867.20 in reply to 110867.13
Date: 9/14/2009 8:47:47 AM
Overall Posts Rated:
205205
aš turiu geresnes galimybes ir vienas žaidėjas vis dar lošia ir loš NT))))) ir kuom mano galimybės geresnės?)))) o tavo iškritimas visai prie to pačio, kad sakai, kirkas IŠANALIZAVO tavo komandą, kurios nereik net analizuot Laiko jis daug turi, čia naujas tavo pagrindinis kriterijus treneriui?))) o ypač apie mane ir ką nuveikiau su NT tai tau geriau patylėt)) ir nenukreipinėk temos)) taip ta pati vieta))) nesidomi kas kaip buvo, tai ir šnekėt ne tau)) tobulėja žaidėjai, bet deja ne pas vienus mus)))) 4-ose lygose pusė žaidėjų tobulėjo 2 rungtynes po 48min lošdami))))))

From: doskinas

This Post:
00
110867.21 in reply to 110867.3
Date: 9/14/2009 8:51:10 AM
Overall Posts Rated:
11
Kirkas, tu teigi, kad geriau uz mane treniruoji zaidejus :) Is kur zinai, kad as tai gerasi ar blogai darau? Supranti, del to Sanvaicio. Duok tu man toki jauni (potencialu ir uz dyka :D) tai ir as is jo padaryciau zaideja :) o gal tu geriau "treniruotes" skiltyje graziau ir greiciau mygtukus suspaudai... (think) :) Beje, su sia komanda del pinigu stokos grynai dabartiniams rezultatasm pirkau maziau potencialius, bei per du sezonus zveries nepadarysi :)) Tad negali teigti, jog geriau treniruoji, nes manau supratimas apie zaidimas daugmaz panasus :)

Tu daugiau bendrauji su manageriais ir patarineji jiems. Ok sutinku, kad daug bendrauji (tas ir atnes tau posta) , bet taip pat negali teigti, kad as nebendrauju :) Manau tureciau buti vertinamas auksciau, nes i si zaidima atvedziau du zmones, kurie su milzinisku susidomejimu zaidzia si zaidima, o su vienu is ju bendrauju kiekviena diena vien zaidimo reikalais (per visa sezona, kiek turi komanda nei karto nepralaimejo) , plius turiu draugu rateli, su kuriais bendrauju zaidimo klausimais ir patariu ka treniruoti, kaip kad sorry, bet dideliu plius neizvelgiu ;]]

Advertisement