Necu mnogo da duzim...jer sve vise od 2 replike vodi svadji, a to nije sigurno ni moja a ni tvoja zelja.
Samo cu konstatovati da nisam uspeo da ti objasnim koji je tvoj deo posla po mom misljenju, jer i u ovoj tvojoj replici vidim dosta cinizma i nipodastavanja kao i kod mnogih drugih postova koje sam procitao...u obracanju tebi, samo sam na to hteo da ti skrenem paznju.
Ne slazemo se i to je to, ko prepozna moju nameru, shvatice, inace to je i razlog zbog kog nisam posecivao forume.
Znam da te ne zanima mnogo, ali eto u meni strucni stab ima jednog vise protivnika zbog takvog stila komunikacije.
Stvarno vas ne posmatram odvojeno, jer sam rekao da mi se ta "masinerija" uopste ne svidja.
A to sto sam pomenuo neke igrace, nije nikakva teorija zavere, zato sto ja osim Kotoora(koji mi je medju najboljim RL prijateljima), ni ne poznajem, a i ja i on vecito imamo razlicite stavove.
Ono moje izlaganje je dakle, cisto moje misljenje i mislim da kada se ugasi ova tema da cu i ja da se ugasim na forumu na pola godine opet, jer se stvari ne pomeraju ka napred sustinski.
A uskoro cemo se mi svi sresti u I ligi...pa ce imati priliku da dokaze ko kosi a ko vodu nosi :)