BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעירה פוגשת את ארה"ב

הצעירה פוגשת את ארה"ב

Set priority
Show messages by
This Post:
00
128162.11 in reply to 128162.9
Date: 1/18/2010 4:51:16 PM
Overall Posts Rated:
22
מזל טוב על הניצחון
שיהיה לנו בהצלחה בהמשך וכל הכבוד ניסן

This Post:
00
128162.12 in reply to 128162.11
Date: 1/18/2010 6:40:55 PM
Overall Posts Rated:
114114
תודה!
לכל מי שלא ממש מכיר במה מדובר, הסבר בקצרה- הנבחרת עד גיל 21 שלנו זכתה באליפות אירופה בעונה החולפת ועלתה לאליפות העולם לראשונה. הוגרלנו בבית עם ארה"ב,ארגנטינה,צ'ילה,הפיליפינים ותוניס. שיחקנו בינתיים נגד צ'ילה בשבוע שעבר וניצחנו ונגד ארה"ב היום ושוב ניצחנו כך שאנחנו מובילים את הבית יחד עם הפיליפינים עם מאזן 2-0 .לשלב הבא עולות 4 הראשונות בבית וישחקו בהצלבה עם העולות מהבית השני.
מדובר בהישג מאוד חשוב ששם אותנו עם רגל בשלב הבא ואפשר להיות מרוצים מאוד מהפתיחה המפתיעה שלנו.
קישור למשחק שניצחנו היום:
(http://www.buzzerbeater.com/match/9193/boxscore.aspx)
אני יכול להגיד לכם שכל מי שראה את המשחק היום ראה כמות גדולה של צופים אמריקאים במשחק פשוט בהלם טוטאלי מהמשחק והיה לכולנו מאוד נחמד לראות אותם מופתעים ומתעצבנים להם ככה...
מעבר לזה , יותר חשוב אולי מהניצחון עצמו, היה מאוד יפה לראות מעל 30 אנשים שנכנסו בשעות פריים טיים בין 20:30-22:15
לצ'ט של המשחק, כשלרגעים מסוימים רק בצ'ט היו 22-23 אנשים באותו זמן ,אישית מאוד שמחתי לראות את זה שיש כל כך הרבה חבר'ה בקהילה שמתעניינים בנבחרת שזה משהו שממש מוסיף למשחק ואחת המטרות העיקריות שהיו לי כשנכנסתי לנבחרת זה להגדיל את העניין והכיף סביב הקבוצה שלנו .לדעתי כל מי שראה את המשחק נהנה היום(ותודה למי שבא..) וכולכם מוזמנים כבר מעכשיו להכין את הזמבורות ולהצטרף ולראות גם אתם ולהנות מהקרב מול ארגנטינה אלופת דרום אמריקה שאותה נפגוש בשבוע הבא ביום שני גם ב 20:30
לקראת המשחק תהיה סקירה ביום שבת של היריבה ושל מצבנו..

:)לילה טוב לכולם
ניסן

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
128162.13 in reply to 128162.12
Date: 1/19/2010 8:49:30 AM
Overall Posts Rated:
100100
ניצחון גדול!
עוד נתון מעניין שלא ציינת- האמריקאים שמרו נכון עם 3 בחוץ מול ראן שלנו ובכל זאת ניצחנו..
לדעתי זה מעיד על קליעה ממרחק מצוינת אצלנו!
:D

This Post:
00
128162.14 in reply to 128162.13
Date: 1/20/2010 4:14:00 AM
Overall Posts Rated:
114114
זה גם קליעה ממרחק אתה צודק אבל מעבר לזה המאמן האמריקאי עשה כמה טעויות שכולן גם קשורות להגנה האיזורית שלו: הוא עלה בהגנה איזורית כלומר חשש מהקליעה מבחוץ שלנו אבל עשה את זה באיזורית רק כי הוא התמקד בהתקפה ולא בהגנה והעלה שחקנים שהם קלעים טובים על חשבון הגנה. אפשר לראות לפי הציונים של
H. Oglesby , C. Dube
שהם נמוכים משמעותית משאר הקבוצה למרות משחק התקפי מצוין שלהם שמדובר בשחקני הגנה חלשים. כלומר הוא עלה עם חורים בהגנה וניסה לסתום אותם עם איזורית וזה לא דבר שאפשר לעשות ברמות כאלה גבוהות ואני מכיר את השחקנים והוא יכל להעלות הרכב הרבה יותר טוב. אנחנו עלינו עם מוסרים וקלעים טובים בכל עמדות 1-3 (כמו שכל נבחרת נורמלית מעלה)ולכן בכל התקפה כמעט מישהו יכל להגיע לקליעה מולם והוא שילם על הטעויות.
על הדרך הוא גם הגזים בויתור על ריבאונד והסתמכות על שני הגבוהים לריבאונד בלבד. אם הוא היה משחק עם ההרכב הטוב ביותר שלו ובטקטיקה נכונה יותר היה מנצח בריבאונד כי בודאות הם יותר טובים בזה, מגביל אותנו לפחות נקודות מ120..וסיכוי טוב שהיה מנצח.
עדיין מדובר בנבחרת עם פוטנציאל גבוה בהרבה משלנו מקהילה פי כמה יותר גדולה (3800 מול 870 !)ומדובר בהישג מאוד יפה לזכות הקהילה שלנו , המאמנים, הסקאוטים וכו'(שהשקיעו יותר יחד איתי וצמצמנו פערים בזכות זה) שאף אחד שהיה מסתכל בלוח המשחקים לא היה מהמר עלינו לפני האליפות במשחק הזה.עכשיו נפתח התיאבון לעוד הישג ונקווה להמשיך ככה

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
128162.15 in reply to 128162.14
Date: 1/20/2010 6:26:14 AM
Overall Posts Rated:
3737
תשמע, אני מתענג כל פעם מחדש על הסיכומים
הידע והביטחון שאתה צובר
ועוד הרבה מעבר מהדרך בה כולנו מרגישים חלק

רק בהצלחה בהמשך

This Post:
00
128162.16 in reply to 128162.15
Date: 1/20/2010 11:38:16 AM
Overall Posts Rated:
114114
תודה, אתה מרגיש חלק בצדק כי אתה חלק מהותי מההצלחה יש לך שחקן חמישיה קבוע בנבחרת שנותן הצגות -למי שלא יודע אז גל הוא המאמן של אופק קביליו הפאוור פורוורד של הנבחרת (שעם הזמן אני בטוח שיהיה גם של הבוגרת כי קצב האימונים שלו הוא הטוב ביותר מבין הגבוהים שלנו בפער גדול) ואני יכול להגיד שלא היה פעם אחת מאז שאני בנבחרת שהוא לא הביא אותו מוכן למשחק ובכושר גבוה ועם כל הכבוד למה שאני עושה, אם המאמנים לא יביאו לי את השחקנים למקסימום כושר ואימונים אין לי הרבה סיכוי לעשות משהו.