Ban neces dobiti jer iznosis svoje misljenje niti ce se iko na tebe okomiti.
Molio bih te samo da ne iznosis pausalne (proizvoljne) konstatacije za koje niti imas dovoljno podataka niti dovoljno znanja.
Da li mozemo da dobijemo jaceg od sebe? Pogledaj rezultate repke iz prethodnih sezona pa ces videti...takvih situacija je bilo koliko hoces ali tebe nije bilo nigde da cestitas.
Realan skor je 5-2? Na osnovu cega ti procenjujes sta je realno a sta nije? Ti si odlucio da smo mi bolji od ceha jel` da?
Razlog zasto smo zabelezili tri poraza je taj sto smo taktiku bazirali na zeljenom skoru od 6-1 sto je bila rizicnija varijanta ali i jedina koja nas vodi u II kolo. Sa "realnim" skorom (5-2) sigurno ne prolazimo u sledecu fazu tako da smo morali da rizikujemo.
Sve i da imamo centra medju tri najbolja sa druge strane imamo i ozbiljnih nedostataka u timu koje ne mozemo da nadoknadimo tako sto cemo da izmislimo igraca preko noci vec cupamo maksimum iz onoga sa cime raspolazemo. Uporedi druge timove sa nasim i to na svim pozicijama pa ces videti i sam o cemu pricamo.
Oko taktika, sve sto si primetio - primetio si posle utakmica. A da te podsetim, taktika se postavlja pre utakmice. I ti sada hoces da kazes da ako smo mi na primer jaki unutra treba da napadamo unutra? A to protivnik ocekuje? Ili da napadnemo spolja sto protivnik ne ocekuje? Ili mozda bas to predvidi?
Kombinacija je milijardu i one se ne "pogadjaju" vec se logicki odredjuju i na bazi jako mnogo parametara od kojih je jedan i sam osecaj. Da je to tako jednostaqvno kao sto ti kazes, mogao bi i ti da budes selektor.
Najvaznije, nemoj ti da procenjujes sta je dobar a sta los rezultat i jos vaznije - nemoj da to pricas u ime drugih.
Ovo nemoj da shvatis kao neki napad na tebe licno vec samo kao cinjenicu da sam te ispostovao i odgovorio na tvoj licni stav iako si samo-deklarisani protivnik ljudi koji rade u interesu repke.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos