2. voor
BC St. Patrik - BeatBallers 1 +24
mängu vaatamisest oleks palju huvitavam muidugi jälgida, kuidas nod managerid, õlle uimas, teineteise kaisus mängule kaasa elavad. Patrik võiks ju endale täiesti mõtetu mängu Beateritele kinkida. kahjuks beaterite mängijate õhtused ulumised Baldeoni vigastuse üle, on neil nägemist tugevalt pärssinud. ei suuda seda kingitust lahti pakkida, kui selle isegi üles leiavad.
BC Drunken Weirdos - Elavad Trussikud 1 +7
"kerge saak". joodikud ei näe kossutossudes trussikutes mingit konkurenti, lootes lihtsat üle rullimist. esiti ei ole selles lootuses küll mingit põhja, kuniks Cristicchi pallikaotuse järel perseli prantsatab. Mõistus lööb peale sellist mütsu pähe, tõmbab oma meeskonnakaaslastele piki kaalikat. kabuhirmus, Christicchi ees, vormistavakse siiski +7 võit.
BC Lakeside - BC RV 1 +11
RV tuleb vähe tugevama koosseisuga. kahtlen, et võidule mängib. igatahes, kaotuse korral kirjutatakse RV tulevikus lahti kui "Roostes vemblad".
Tallinna Newox - BC Kobakäpp 2 +10
Kobakäpp mängu eelselt uurimas videosi, teritamas sadu pliiatseid strateegia väljajoonistamiseks. Newox istub kodus, närib porgandeid ning maasikaid, et siis tugevama vere pealt jõuga ära suruda. Rahvas, jah need miljonid teleekraanide taga, nõudmas sõud: verd, pisaraid, rõõmu, õnnestumist, väbikukkumist, ... , uusi rekordeid, jne. Krassulkin kandmas seekord nokakat "strateeg".
PK Kuusemäe - Hot Dogs 2 +24
Koosemäe mehepojad on läbi käinud nii tulest kui veest. püherdatud jaanilõkkes kui sukeldud vaakumisse. siiski ei ole nähtud/tuntud midagi nii kuuma kui valge neeger Osbon ning tema vasak käsi, Ungari pokkeriäss, Kinde.
JOKA - Gusses 2 +13
"Rollimäng". Pzzzz .... sumises mesilane, kui oli endale vibraatori perse toppinud. osades: mesilane - Gusses ; vibraator - JOKA.
A.Unit - kivilõppe kalad 1 +10
"Maria, vaata Guido muskleid... ma arvan, et ma olen armunud. tema võiskond võidab kindlasti", tütarlaste jutuajamine tribüünil.
BC MART - Durex Lubricants 2 +30
Boogz leidis, ennem esimest pallilahingut, siiski meeste palgaprobleemide lahenduseks vahendid. Frenko veetis pühapäeva lõbustuspargis- oh seda rõõmu, oh seda kleepuvat suhkruvatti. Teisipäeval jookseb platsile, 25 minutiga soojaks ning näitab siis pühapäeval õpitud trikki- tõmbab torukübarast jänese välja. rahvas aplodeerib, peaaegu eufoorias. Veevo seisab silmad punnis ning sosistab Frenkole kõrva: "ma ka, ma ka ... ma tahan ka". Frenko viskab Veevole võlukübara, sosistab talle kõrva instruktsioonid ning istub varumeeste pingile sõud jälgima. Veevol silmad rõõmust märjad, vurab ringi kui kiimas küülik. peale vaimustavat alley-up söötu Cameira´le, rahva hõisete saatel, tirib põuest välja torukübara. veel mõni hetk ning tõmbab sealt välja -30 paki. oh seda õudust, samas harjutamine teeb meistriks :P