BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Israel > הנבחרת הצעירה יוצאת לבוסניה
Back to the Sneak Peek
BB Israel
משחק האולסטאר
8
הנבחרת הצעירה יוצאת לבוסניה
13
מכירה
2
גביע - סיבוב חמישי
28
פורום לבאזרביטר
13
רווח נקי
9
ארץ המוצא של הבאזר ביטר
2
פדרציה ישראלית
3
הנבחרת הצעירה מתחילה את המלחמה...
8
close
5
הצעירה יוצאת לסקי באנדורה
20
יום הזיכרון לחללי צה"ל ונפגעי ...
5
יזכור
1
תרגום חדשות - תחרות!!
20
דיון נבחרת ישראל הבוגרת
20
גביע, סיקור סיבוב שלישי
13
ליגת האלופות עונה 12
44
חוזה הטלוויזיה לעונה 12
10
כושר משחק - מה הוא עושה ?
22
פציעות
6
<
>
Favorite Folders
הנבחרת הצעירה יוצאת לבוסניה
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
LA-dov bear (1)
chp3 (1)
The Glove 20 (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
chp3
To:
King Babar
This Post:
0
142659.11
in reply to
142659.10
Date: 5/3/2010 10:29:21 AM
Overall Posts Rated:
67
תראו יש לי את הנתונאים של הכוכאב שלהם דבורניק מתחילת העונה
ואלה חלק מהם:
קליאה ממרחאק:12
קליעאת ניטור: 13
אגנא כיצוניט: 12
חדיערה: 9
שליתה: 9
מסיערות: 3
אני גם רואה את זה אצל שחקנים אחרים וזה דפווס שחוזר על עצמו הההם מעמנים בעיקר קליאה
הקליאה זה הנק' חווזק הכי גדוולה אצלם
דרך אגב למי שלא שם לב זימון חדש לנבחרת- דוד קוטר מקולדוגס מהליגה שלי עכשיו כבר אין לנו מקום פנוי
Mark Unread
Ignore User
From:
The Glove 20
To:
King Babar
This Post:
0
142659.12
in reply to
142659.10
Date: 5/3/2010 10:30:21 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211
כנראה שלא הצלחת לקרוא נכון את השטח למשחק הזה.
חבל לי שנקשה על המשחק אבל מקווה שזה יספיק.
בהצלחה לנבחרת
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-dov bear
This Post:
0
142659.13
in reply to
142659.12
Date: 5/3/2010 1:10:03 PM
Overall Posts Rated:
114
ערב טוב לכולם!
קודם כל אני מתנצל שלא היה תדריך ולא הייתי בצ'ט נתקעתי בעבודה עד מאוחר והרגע הגעתי הביתה.לא היה צפוי ובפעם אחרת אשלח כגיבוי למישהו אפילו אם אני אמור לחזור בזמן שלא תשארו במתח
המשחק עצמו
, נראה שעד הרבע הרביעי היה משחק צמוד אבל בסוף ניצחנו ובפער יפה יחסית. מבחינה טקטית ניצחנו וזה מה שהכריע את המשחק כמו שהוא הוכרע.הבחירות שלנו היו טובות בהרבה משל המאמן הבוסני לשמחתנו/למזלנו הוא גם שגה בטקטיקה למשחק וגם טחן את השחקנים שלנו כ"כ הרבה על המגרש עד שברבע האחרון הם פשוט קרסו והשחקנים הטריים שלנו הרגו אותם - טעות ענקית שלו שהורידה את היכולת שלהם לרצפה ברבע האחרון והתוצאה ברבע הזה יחד עם הירידה של כ4 ציונים מהיכולת שלהם מראה את זה
הסבר להחלטות שנעשו
מבחינת הטקטיקה והשיבוצים לעמדות הייתה לי הרגשה חזקה שהוא יילך פנימה עם סמול שהוא שחקן פנים ולכן ברנר עלה בעמדה 3 כדי להעניש מבחוץ ומצד שני יפתח שיש לו יכולת ק"פ איכותית ביותר לגארד יכל לתרום יותר מול שומר נמוך.בנאדו נותן קליעה קצת יותר יציבה משל ברוכיאן והגנה מצוינת ואחרי התלבטויות אינסופיות הלכתי איתו בזכות הכושר הנדיר. בעמדה 5 לצערי לא הייתה בחירה ממש כי היחיד שהיה נראה בפורם ממש טוב בין הגבוהים היה דיין שלא יכול לשחק בעמדות אחרות בעמדה 4 נאסר וניקולאי (שמשום מה כמעט לא שיחק)פאוורים שיודעים לקלוע עם שילוב של טווח וג'אמפ טובים לגבוהים עשו את העבודה מחצי מרחק כמו שפ"פ עושים בפרינסטון מול הפ"פ של הבוסנים שיש להם קצת בעיות בהגנה החיצונית של הגבוהים החזקים שלהם.הנתון שהכריע את המשחק למרות השליטה בריבאונד של ה3 בפנים שלהם הוא היחס אסיסטים איבודים הנדיר שלנו 27 :5 (7 אסיס' ב15 דקות לברוכיאן!)לעומת 18 איבודים ל11 אסיס' של הבוסנים וזה מה שגרם לפער.
הנתון המעודד באמת הוא ההגנה האישית שהצגנו במשחק שהייתה מצוינת והעוצמה של הספסל שתרם משמעותית יותר משל היריבה.
עוד תוצאות מעניינות
מבחינת תמונת הבית היום כצפוי ליטא הגדולה ניצחה את רוסיה בקרב חשוב מאוד להמשך לשתי הנבחרות .עוד משחקים- מאמן נורווגיה פישל בענק כשלא העלה הרכב למשחק מול אירלנד שחלשה ממנו ואחרי סדרת ההחלטות שלו בבית הזה(כולל הקראנץ הדבילי והמעצבן מולנו במשחק הראשון) אפשר להגיד שהוא פשוט חירב לנבחרת שלו שהייתה צריכה להלחם על מקום רביעי-חמישי בבית לפחות את כל הסיכויים לנצח משהו..בנוסף אנגליה ניצחה כצפוי מול אנדורה ברגוע ונראתה טוב דווקא .מבחינת הבית עצמו בוסניה ואנגליה יילחמו על המקום הרביעי ומעשית אפשר לומר שכצפוי ליטא הולכת לשלב הבא כנראה ומסקנה נוספת היא שאם ננצח את רוסיה בשבוע הבא גם נעלה שלב- זה יהיה משחק העונה שלנו בעצם.קל זה בטח לא יהיה כשהרוסים יודעים שזה הסיכוי האחרון שלהם לעלות ויעשו
הכל לנצח וכשיש להם כל כך הרבה כלים ומבחינת ציונים אישיים וקבוצתיים הם נראים מרשימים וכאיום עצום
אני מתכוון לפנות לכל המאמנים אישית אבל כבר עכשיו אני פונה לכל מאמני השחקנים שלנו שמשחקים בקבוצות בישראל- הכושר נמצא בעדיפות עליונה לשבוע הבא תתחילו לשים לב לדקות יותר מתמיד השבוע- כבר שתי עונות שאנחנו מתעלים מעבר ליכולתנו בזכותכם בעיקר אז תעשו הכל כדי שהעונה שלנו תמשך גם אחרי הבית הקשה הזה
ברכות על הופעת בכורה של דויד קוטנר בנבחרת הצעירה ועל הופעת בכורה בחמישיה לבנאדו
ועוד כמה ברכות לנבחרת הבוגרת שניצחה משחק לא פשוט מול לטביה למרות שזו הציגה ציונים פשוט מדהימים(כמובן שגם היה נחמד לראות 4 יוצאי נבחרת צעירה טריים כבר עכשיו מתלבשים ל12 שבמשחק רשמי) והיא ממשיכה להוליך עם מאזן מושלם את בית טורניר התנחומים שהוא בית של 86 קבוצות- שאפו לקני ולצוות שלו .
:) מי חשב ששתי נבחרות ישראל בשלב כזה של העונה עם מאזנים מושלמים?? איזה כיף לראות
מומלץ בשבוע הבא לא לפספס בשום אופן את ה-משחק שלנו מול רוסיה בקרב ישיר על העלייה וכולם מוזמנים לעודד
Last edited by LA-dov bear at 5/3/2010 1:20:27 PM
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images