BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Volby NT - Diskuse

Volby NT - Diskuse (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Amare

This Post:
00
169096.11 in reply to 169096.10
Date: 1/11/2011 8:46:14 AM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
:D. náš obvyklý mlčenlivý kandidát. bez něj by to už nebylo ono...

From: MVP24_Cz

This Post:
00
169096.12 in reply to 169096.11
Date: 1/11/2011 9:05:58 AM
Overall Posts Rated:
3636
Ja uprednostnuju verzi, ze je konzistentni ve svych nazorech :D

This Post:
00
169096.13 in reply to 169096.12
Date: 1/11/2011 11:33:33 AM
Overall Posts Rated:
154154
Hele volební řeči jsou vedle:)

Message deleted
This Post:
00
169096.15 in reply to 169096.11
Date: 1/11/2011 12:01:43 PM
Overall Posts Rated:
154154
2) V případě výhry na ME nebo MS, dostanou ročního supportera majitelé všech hráčů, kteří budou nominování na finále (i kdyby je nakonec trenér nepustil na hřiště) nebo v dané sezoně odehrají aspoň 100 minut v soutěžních zápasech NT, podmínkou je, že hráč v daném týmu zahájil sezonu (přestoupil do týmu nejpozději v den finále ligy předchozí sezony). Bude-li mít někdo hráčů více, dostane cenu tolikrát, kolik hráčů splnilo podmínky.

A to já myslím, že bychom alespoň jeden zápas na ME (to jsou ty druhé šestičlenné skupiny, že?) vyhrát mohli. A to děkujeme. Akorát pak nevím, proč se za stříbro nabízí supporter kratší :D

This Post:
00
169096.16 in reply to 169096.15
Date: 1/11/2011 12:10:37 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Ok, upřesním to. Bylo to myšleno jako vítězství titulu na ME nebo MS, čili výhra ve finále. V řeči to opravím.

This Post:
00
169096.17 in reply to 169096.16
Date: 1/12/2011 4:38:42 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Takže už je ME rozlosováno, skupina má předpokládané složení, postupně nás čeká Andorra, Kypr, Slovinsko, Wales, Německo, Francie a Makedonie.
Myslím, že to pořadí zápasů není úplně ideální, hlavně to, že největší 2 favority nemáme úplně na konci, ale uvidíme, co se z toho vyklube, mám už v hlavě pár napádů, ale realita si najde svoje cestičky, podle toho, jak (ne)očekávaně se bude skupina vyvíjet.

This Post:
00
169096.18 in reply to 169096.17
Date: 1/13/2011 5:00:41 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Jen takový drobný dotaz. Opravdu nikoho nic nezajímá, kromě toho, co se stane, když zbotuju? :-D

Jinak se nám přihlásil třetí kandidát do voleb. Stejěn jak druhý je (zatím) němý. Tak jen bych požádal, abyste volby nebrali na lehkou váhu a odklikli ten hlas, pokud mě podporujete (nebo pokud minimálně nechcete, aby se NT nedostalo do rukou někoho, kdo ani neuzná za vhodné nám sdělit svoji představu, jak by ji řídil), abychom po výsledcích nebyli překvapeni.

Last edited by rwystyrk at 1/13/2011 5:04:58 AM

This Post:
00
169096.19 in reply to 169096.18
Date: 1/13/2011 5:11:48 AM
Overall Posts Rated:
44
Chtěl bych se zeptat dalších dvou kandidátů na trenéra reprezentace - lukasevaci a Pavla Staška - jakým způsobem budou řídit reprezentaci, jak bude vypadat jejich výběr hráčů, skauting hráčů atd? Díky.

From: Maxson

This Post:
11
169096.20 in reply to 169096.18
Date: 1/13/2011 5:36:30 AM
Overall Posts Rated:
7979
To víš, nikoho nic nezajímá, protože už tě každý zná a ví co může čekat :-) Prostě každý odklikne pro tebe a tím to hasne... Tady jde vidět, že tu práci děláš kvalitně a nikdo nemá připomínek a dotazů. Já tedy nějaké dotazy přidám, i když už jsem hlasoval v tajném hlasování pro Tebe. Blíží se pomalu doba monster i v naši reprezentaci, jak vidím zvyšování potenciálu na 9+. Jakým směrem by jsi je chtěl směřovat hráče při nárůstu platu 250k+? Farmy, nebo budou prvoligisti ochotni táhnout jednoho hráče ve svém týmu, pracuje na tom někdo, nebo utopíme takové hráče v zahraničí, kde možná nepohlídáme tak důležité formy? Dále se chci zeptat jestli neplánuješ pro každý zápas zvolit na fóru 2 až 3 taktiky, které by jsme mohli hrát a diskutovat o nich? Něco co jsi praktikoval u posledních zápasů v minulé sezoně, mě se to moc líbilo, i když jsem byl asi jediný, podle ohlasů... Poslední dotaz je k mladším hráčům, pořád budeš razit taktiku multiskillů pro Push, nebo by jsi chtěl u nastupující generace změnit směr a variovat více s hráči a taktikami. K tomu ještě dotaz, myslíš si že máme dostatečnou základnu manažerů na to aby jsme se dotáhli na nejlepší týmy? Předem díky za odpovědi.

From: rwystyrk

This Post:
11
169096.21 in reply to 169096.20
Date: 1/13/2011 6:15:13 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12321232
Second Team:
Jirkov
Monstra zatím neplánuju, větší koncentrace na vyšší potenciály je dána tím, že potenciál 9 má podle mne hranici někde okolo 200k původního platu, což bude cca. 163k v současných platech a očekávám, že platy budou nadále klesat, než se ustálí na nějaké hranici (ale příští posun platů je asi dost nejistý vzhledem ke změnám, které do ekonomiky zavedli, nemusí být zdaleka tak razantní jako letos, ale doufejme, že platy aspoň neporostou). Takže bez tréninku přes potenciál brzo nepůjde vychovat s potenciálem 9 hráče nad 150k platu a myslím, že nějaké hráče dotlačit na 200-250k platu by nemuselo být od věci, dovedu si představit, že špičkové týmy první ligy takové hráče budou schopny držet. Každopádně i hráči, kteří se dostanou na tento plat, by pořád měli být multiskilloví, jen na konci tréninku dorazit primární skilly na vyšší úroveň., takže bych je rozhodně nenazýval monstry, i u těchto hráčů budu chtít, aby se dostali součtem nad 120, a za pár sezon možná budeme schopni dorazit někoho i nad 130. Takže to je současně odpověď na multiskilly, ale nutně to neznamená, že budeme hrávat pořád Push, myslím, že i pro Look se dají použít pěkní multiskilloví hráči, byť budou mít třeba IS 18. Trošku skeptičtější jsem k použití vnějších taktik, protože zatím mě příliš nepřesvědčili hráči s vyšším JR a většina top týmů už má dneska vyhnané OD příliš vysoko, aby se v opravdu těžkých zápasech dala vnější taktika efektivně použít. Navíc na perimetru zatím těch nadějných potenciálů 10, 10+ moc nemáme, což by určitě bylo potřeba, abychom hráče pro vnější útok vytrénovali.
Dostatečnou základnu si myslím, že máme, jen musíme včas dostat hráče do dobrých rukou, aby dostali kvalitní trénink. Co mi osobně chybí je větší zapojení týmů první ligy, pořád jsou tam spousty týmů, které z hlediska tréninku pro NT dělají velmi málo. Přitom příklad posledního vítěze poháru a finalisty ligy ukazuje, že cesta tréninku i většího počtu hráčů pro NT nese své ovoce a že vlastně to, co po manažerech chci, není jen pro prospěch NT, ale i pro prospěch jejich týmů. Jen si musejí nechat poradit a doladit si celou koncepci týmu, ale zase na něco musí přijít sami, nemělo by to být tak, že dám konkrétní kuchařku, jak vést svůj tým.
I když jednu věc bych asi přece jen rozvedl a to je trénink mimo pozice, kterého se spousta manažerů bojí, ale myslím si, že není až tak náročný.
- trénovat vnější hráče pod košem jde podle celkem lehce tak, že se dá Push, obvyklé PF, C se posune na SF, PF, do obrany se posunou na svá místa a trénovaný hráč na SF (případně se může ještě přeházet i s PG, SG)
- trénovat podkošové hráče na PG je asi ještě jednodušší, stačí včas vyjet jeden na jednoho na SF/PF a pak se mnohem snadněji trénují na PG, dá se při tom efektivně hrát Look s tím, že na PF, C se dají hráči vhodní do této taktiky a do obrany se trénovaný hráče posune na SF, případně až na PF nebo C podle toho, jaké mají ti hráči OD

Varianty pro zápas – nebráním se jim, ale budu je používat jen tehdy, když sám budu vidět více variant. Nebudu vymýšlet pokaždé varianty jen proto, aby byly nějaké varianty. Což byly i ty případy, které si měl na mysli v uplynulé sezoně.

Advertisement