BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
191286.11 in reply to 191286.7
Date: 7/27/2011 7:39:22 AM
Overall Posts Rated:
112112
Μαζί γράφαμε το προηγούμενο post.

Η ικανότητα καλώς ή κακώς να κρίνουμε έναν μάνατζερ είναι για αρχή η πορεία της ομάδος του, κακά τα ψέμματα.
Η ομάδα μας βέβαια έχει περισσότερους τομείς από ότι το μανατζάρισμα μίας Εθνικής, με κύριο τον οικονομικό.
Μεγαλύτερη απόδειξη το φετινό Β3, όπου ένας χρήστης με εξαιρετική οικονομική διαχείριση 3-4 σεζόν, "αγόρασε" τον φετινό τίτλο και προσωπικά το θεωρώ μαγκιά του.
Πρέπει ανάλογα να καταλαβαίνεις το τρελό πλεονέκτημα που είχε οικονομικά ο Ασυγκράτητος παίζοντας με οικονομικά μεγέθη Α1 από την 2η σεζόν το ΒΒ! Σαφώς ικανότερος από τους μάνατζερ που τότε πλαισίωναν την Α1, πήρε κεφάλι και απλά είχε τα κεφάλαια να είναι ένα κλικ παραπάνω από τους υπολοίπους.
Κάποια στιγμή πέσαν οι τιμές στην αγορά και μπορούσαν σιγά, σιγά και λοιποί χρήστες να μειώσουν την ψαλίδα.
Για να κάνουμε την σύγκριση δηλαδή θα έπρεπε να ξεκίναγε τώρα το παιχνίδι ο Ασυγκράτητος από 5η κατηγορία με τις γνώσεις που έχει αποκομίσει όλες αυτές τις σεζόν για να βλέπαμε αν θα μπορούσε να ανέλθει τόσο γρήγορα στην Α1, όσο ο Μάνος, που για μένα είναι ο καλύτερος, βάσει αποτελεσμάτων πάντα, μάνατζερ των τελευταίων 5 σεζόν.
Ο Μαμού από την άλλη είναι μία σταθερή δύναμη στην Α1, που υστερεί στην οικονομική διαχείριση της ομάδος του και γι'αυτό δεν κατάφερε ως σήμερα να πάρει τίτλο.
Αλλά στο τιμ του είναι ο Μάτσας. Πως μπορούμε να προσπεράσουμε έτσι τον μάνατζερ, που κατάφερε να πάρει τα σκήπτρα από τον Βασιλιά? Πως μπορούμε να αναιρέσουμε έτσι τις τεχικές του γνώσεις όταν πήρε με "εξωτερική απομόνωση" 20 πόντους διαφορά στο πρώτο παιχνίδι με τραυματία βασικό στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνίδιου.
Και η Εθνική χρειάζεται ακριβώς αυτό. Τεχικές γνώσεις, Προπονητικό σχέδιο παικτών και διπλωματικές αρετές.
Τις τελευταίες σίγουρα τις έχει ο Βαγγέλης. Τα δύο πρώτα πως μπορούμε να τα ξέρουμε αν δεν μας τα αναλύσει ο ίδιος?

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
191286.12 in reply to 191286.9
Date: 7/27/2011 7:44:57 AM
Overall Posts Rated:
112112
Το διόρθωσα βρε. Κάνει ζέστη και βαριόμουν να πατήσω Αλτ-Σιφτ...
Θα μπορούσα βέβαια να γράψω λογότυπο, αλλά τι να κάνουμε...
Θα μπορούσα να μην ήμουν στο γραφείο και να ήμουν παραλία και ας μην έγραφα τίποτα...
Αααααχχχχχ...

The secret of communication lies in defeat...
From: Gio Sugar

This Post:
00
191286.14 in reply to 191286.10
Date: 7/27/2011 8:34:10 AM
Overall Posts Rated:
1414
γιατι λοιπον για τη καλυτερη τυχη της εθνικης να μην αναλαβει τα ηνια της εθνικης ....μιλαμε για την αλεπου τον παγκων τον δασκαλο ολον μας ''τον νικολιτς'' του μπασκετ .

Γιατι απλως δεν εχει βαλει υποψηφιοτητα. Για τον δασκαλο ολων μας που λες, αν μπεις σε κανενα chat της εθνικης και πετυχεις τον Ματσα να λεει γιατι παιξαμε ετσι και οχι αλλιως, ισως αλλαξεις γνωμη. Εγω παντως συμφωνω με την τοποθετηση του Kaja για αυτο το θεμα.Ειχε πλεονεκτημα και με την πτωση των τιμων το εχασε.

This Post:
00
191286.15 in reply to 191286.12
Date: 7/27/2011 8:42:13 AM
Overall Posts Rated:
150150
Ακομα θα ηθελα να πω οτι ο προπονητης της εθνικης δεν χρειαζεται τα ιδια που χρειαζεται ο μανατζερ για να ανεβασει την ομαδα του...για παραδειγμα ο Olumpiakoss, του οποιου του βγαζω το καπελο, καταφερε να ανεβει σε 5 σεζον 4 κατηγοριες..πως νομιζεις οτι το εκανε αυτο;;;η τακτικη ουτε καν η προπονηση δεν αρκουν για κατι τετοιο...το θεμα ειναι οτι ο τυπος ειναι μαστερ στις μεταγραφες...παντα καταφερνει να βγαζει κερδος απο τις μεταγραφες και με τα χρηματα αυτα καταφερε να φτασει Α1...τωρα δεν αμφιβαλλω οτι εχει γνωσεις τακτικης(στην αμυνα γιατι στην επιθεση μαλλον δεν ξερει ακομα οτι υπαρχει και αλλο συστημα εκτος του κοιτα μεσα)....χαχαχαχαχα...αφου πιανει ομως γιατι να το αλλαξει;;
ακομα υπαρχει η προπονηση, η διαχειριση των αγωνιστικων καταστασεων και γενικα η διαχειριση της ομαδας...στην εθνικη ομως ειναι αλλα τα κριτηρια αξιολογησης του καλου προπονητη...δεν εχω χρονο τωρα να τα περιγραψω απλα θελω να πω οτι ο καλος μανατζερ απο τον καλο προπονητη εθνικης εχουν μεγαλες διαφορες...

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
191286.18 in reply to 191286.11
Date: 7/27/2011 8:52:10 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Αγαπητέ φίλε,

Λ.χ. εμένα με ενοχλεί ΠΟΛΥ να στέλνω μήνυμα σε Εθνικό προπονητή (και έχει γίνει) με έναν παίκτη που έκρινα ότι θα μπορούσε να είναι πιθανός -μπορεί και όχι και να έκανα λάθος εγώ- για την Εθνική και επειδή έχω "πλακωθεί" μαζί του σε άλλο θέμα, να μην μπαίνει στην διαδικασία καν να μου απαντήσει. Αυτό δυστυχώς εμένα με απομακρύνει απο το να βοηθώ την Εθνική, διότι με θίγει κατά πρώτον και κατά δεύτερον δεν θα μπω στην διαδικασία βλέποντας μια τέτοια συμπεριφορά να ασχοληθώ. Αυτά τελικά απομακρύνουν κάποιους χρήστες που παίζουν αρκετές σεζόν το παιχνίδι (είμαι και εγώ ένας απο αυτούς) και τους υποχρεώνουν να μην ασχολούνται με τα κοινά. Για μένα πρέπει ο οποιοσδήποτε γίνει προπονητής πρώτα απ' όλα να ακούει τους πάντες, είτε έχουν δίκιο, είτε άδικο, διότι έτσι δεν δείχνει ότι τους θεωρεί κατώτερους, αλλά συζητά μαζί τους, ίσως παίρνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και φυσικά δεν συμπεριφέρεται ΠΟΤΕ με μια δήθεν ανωτερότητα με το να μην τους απαντά. Θεωρώ ότι είμαστε μια παρέα, στην οποία θα ακουστούν απόψεις, αντικρουόμενες φυσικά. Το ποιές είναι λάθος και ποιές σωστές δεν αποδεικνύονται βάση της παλαιότητας του χρήστη, αλλά βάση του αποτελέσματος. Άρα φίλε μου ο συγκεκριμένος στερείται αρκετά του χαρακτηριστικού που λές "διπλωματικές αρετές", διότι μάλλον δεν εκτιμά την βοήθεια κάποιου άλλου, που δεν ήταν καν υποχρεωμένος να βοηθήσει και να κάνει το ελάχιστο σε αυτές τις περιπτώσεις. Να του απαντήσει.

Υ.Γ. Επειδή δεν μου αρέσει να μιλάω εν αγνοία του, καλό θα ήταν να μπει ο ίδιος (διότι ξέρει εκείνος ποιός είναι) και να μου απαντήσει με επιχειρήματα για ποιόν λόγο δεν μπήκε καν στην διαδικασία να μου απαντήσει ακόμα και αν έκρινε ότι έκανα λάθος.
Υ.Γ. Τιμώ απεριόριστα την δουλειά του Matsas, αν και δεν το ξέρω το παλικάρι, και μπράβο του που κατάφερε κάτι που φαινόταν αδύνατον. Και εις ανώτερα.

This Post:
00
191286.19 in reply to 191286.7
Date: 7/27/2011 9:01:48 AM
Overall Posts Rated:
8888
Φίλε μου αγαπητέ (και δεν το λέω ειρωνικά), νέος δεν είμαι καθόλου στο παιχνίδι. Είχα και παλαιότερα ομάδα, αλλά λόγω κάποιων προβλήμάτων σταμάτησα και ξανάρχισα την σεζόν 16. Παίζω σχεδόν 10 σεζόν, αν λέει κάτι. Την εθνική δεν την παρακολουθώ πολύ, διότι γενικά με ενοχλούν κάποια πράγματα, τα οποία φυσικά δεν είναι της παρούσης να τα θίξω. Δεν μπορώ απλά να καταλάβω πώς κατατάσσονται οι χρήστες σε αυτούς που γνωρίζουν το παιχνίδι και σε αυτούς που δεν το γνωρίζουν.

Δεν το ήξερα και τωρα αρχιζω και θυμάμαι λιγο!! Τελος πάντων το ζητημα ειναι ενα και σε αυτο δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανεις... Οταν καποιος δεν ειναι ενεργός και γενικα δεν εχει χρόνο, δεν μπορει να κουμαντάρει μια τετοια εθνικη ομάδα σαν την δικη μας. Τωρα αν νομίζεις πως μπορεί αποψη σου.

Δες ακομα δεν εχει μπει μεσα να απαντήσεις στις ερωτήσεις... Και μιαλαμε πως αυτο το 3ημερο ειναι το βασικότερο για να σχηματίσουμε εικόνα..

ΥΓ ξεχασα να σου πω πριν να σου ζησει το κουτσούβελο!!!!
ΥΓ2 για τον φιλο που ειπε για τον ασυγκράτητο. Να του πω πως και εγω βαρεθηκα περσυ και δεν χτυπησα το πρωτάθλημα....Εξυπακουεται πως είναι εχει την ποιο πετυχημενη ομαδα , αλλα μην ξεχνας πως παιζει απο την 2σεζον!! Πχ δες την ιστορία της δικης μου ομάδας και μερικών άλλων και μετα ελα πες μου!

Message deleted
This Post:
00
191286.21 in reply to 191286.19
Date: 7/27/2011 9:30:17 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Ρε σύ Μάνο,

Τα πας καλά και μετά έρχεται το Υ.Γ.2 και τα χαλάς :). Γιατί πρέπει να κάνεις σύγκριση με κάποιον χρήστη; Μην μπαίνεις στην λογική της σύγκρισης, όλοι μαζί είμαστε το ΚΟΙΝΟ καλό θέλουμε και συζητάμε λύσεις για το πώς θα το επιτύχουμε. Δεν είμαι φυσικά της άποψης ότι κάποιος που δεν έχει πολύ χρόνο -όπως και ο γράφων- μπορεί να γίνει προπονητής της Εθνικής. Αν είναι δυνατον. Οφείλουμε όλοι, ο καθένας όπως μπορεί, να βοηθήσουμε ώστε να δούμε την Εθνική μας ψηλά.

Απάντηση στο Υ.Γ. Να είσαι καλά και στα δικά σου. Ιδίως τώρα που το κουτσούβελο (το όνομα της είναι και το όνομα της ομάδας μου + την περιοχή που μένω) έχει αρχίσει και μπουσουλάει να δείς πως κάνει όταν λυγίζει την οθόνη του λαπτοπ, πατάει κουμπιά (μου γύρισε κάποια στιγμή την οθόνη και δεν ήξερα πώς να την επαναφέρω, τα έβλεπα δλδ όλα ανάποδα) και γενικά δεν με αφήνει ήσυχο. Αυτά είναι όμως τα ομορφότερα στην ζωή ενός ανθρώπου. Εύχομαι όλοι εδώ -αυτοί που δεν τα έχουν ζήσει ακόμα- να είναι τυχεροί κάποτε και να το καταφέρουν. Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα.

Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω τον εθνικό προπονητή για την άμεση -με προσωπικό μήνυμα- απάντηση του στις αιτιάσεις μου και τα παράπονα μου. Του είμαι υπόχρεος -και δεν μιλώ ειρωνικά- και ειλικρινά είμαι στην διάθεσή του να βοηθήσω, στον λίγο χρόνο που έχω, όπως μπορώ. Επιπροσθέτως θα ήθελα να του πω ότι αν σε κάποια προηγούμενη κόντρα μας σε άλλο θέμα, εν τη ερήμη του λόγου μου, τον έθιξα του ζητώ ταπεινά και ειλικρινά συγγνώμη ελπίζοντας να μην μου κρατάει κακία.

Last edited by epanastatis79 at 7/27/2011 9:31:12 AM

Advertisement