BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ύπαρξη εξωγήϊνων & καταστροφή του κόσμου

Ύπαρξη εξωγήϊνων & καταστροφή του κόσμου

Set priority
Show messages by
This Post:
11
206366.11 in reply to 206366.7
Date: 1/14/2012 5:43:25 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Καλημέρα & πάλι Βασίλη,

Θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή στην εμπιστοσύνη που δείχνεις στους επιστήμονες. Σκέψου ότι αποτελούν ενεργό μέρος του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, μιας και εργάζονται για την υποδούλωση των ανθρώπων μέσω των ασθενειών που φτιάχνουν στα εργαστήρια, τη μόλυνση των παγκόσμιων υδάτων, την εργασία τους που πωλούν στους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ Εξουσιαστές με πολλά λεφτά, δηλαδή παίρνουν το χρήμα αδιαφορώντας πώς θα χρησιμοποιηθεί η πυρηνική βόμβα λ.χ. Εξωγήΐνοι υπάρχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και διαφωνω ξανά σε αυτό που λές "Απαιτούνται ειδικές συνθήκες ώστε να καταστεί δυνατή". Οι συνθήκες που ζουν οι άνθρωποι δεν αποτελούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ για τις γενικές συνθήκες που μπορεί να ζουν οι εξω. Μπορεί λ.χ. αυτούς το οξυγόνο να τους σκοτώνει και το διοξείδιο που σκοτώνει εμάς να είναι γιαυτούς σωτήριο. Άρα δεν λέμε κάτι με σιγουριά γιαυτό.

Θα αναφέρω το γεγονός, όπου στην Αμερική την δεκαετία του 70' βρέθηκαν άνθρωποι & αγελάδες διαμελισμένοι. Γιατί όμως ΜΟΝΟ άνθρωποι και αγελάδες; Έχουν κάτι κοινό μόνο αυτά τα 2 όντα; Ναι. Την ουσία αιμογλομπίνη. Λέγεται από συνωμοσιολογικές θεωρίες (με τις οποίες συμφωνώ) ότι διαμελίστηκαν από παράξενα όντα (εξωγήϊνοι;) τα οποία ήθελαν την εν λόγω ουσία για να αντιμετωπίσουν μια βασική τους ατροφία στο πεπτικό σύστημα, που είχε προέλθει από πυρηνικό πόλεμο. Οι διαμελισμοί ήταν τόσο τέλειοι που ενώ ήταν χειρουργικά ακριβείς δεν άφηναν καθόλου αίμα δίπλα. Πώς γίνεται αυτό;
Συνωμοσιολογικές θεωρίες λένε ότι ήδη υπάρχει συμφωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και ότι στην περίφημη περιοχή 51 της Νεβάδα δουλεύουν συγχρόνως άνθρωποι & εξωγήινοι σε νέα προγράμματα (εναντίον φυσικά των ανθρώπων). Άλλωστε όλη η περιοχή είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ και ακόμα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει περιορισμένη γνώση για το τί γίνεται εκεί πέρα. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Επίσης, διαφωνώ ξανά (συγχώρεσε με :)) στο ότι οι Μάγια μιλούσαν για καταστροφή. Αυτά είναι αποκυήματα φαντασίας ορισμενω τρομολάγνων, που έχουν στόχο την τρομοκράτηση του παγκόσμιου πληθυσμού για να περάσουν πιο εύκολα την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που θέλουν να επιβάλλουν και όχι των Μάγια. Εκείνοι μίλησαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας, όχι οπωσδήποτε με την ύπαρξη καταστροφών.
Ο Νιμπίρου έχει εμφανιστεί και σε φωτό στη ΝΑΣΑ και ξέρουν την ύπαρξη του, αλλά η αλήθεια πράγματι γιαυτόν είναι κάπου στη μέση. Η γαλαξιακή ευθυγράμμιση δεν συμβαίνει συχνά σε χρόνια γης, αλλά σε χρόνια σύμπαντος και μπορεί πράγματι να προκαλέσει προβλήματα στην λειτουργία της Γης (δορυφόροι, ηλεκτρική ενέργεια κτλ), μεγάλες καταστροφές και φυσικά φέρνει δολοφονική ακτινοβολία ικανή να εξολοθρεύσει κόσμο. Είναι διαφορετική με την αντιστροφή των πόλων. η οποία πράγματι έχει ορισμένα καταστροφικά αποτελέσματα, αλλά όχι τόσα για να καταστραφεί η γη.
Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στην λανθασμένη άποψη του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ότι η καταστροφή της γης ισούται με την καταστροφή του κόσμου. Είναι μεγάλο λάθος η άποψ η αυτή. Η Γη αποτελεί μια τελειως αμελητέα ποσότητα στο Σύμπαν και σίγουρα αν κάποτε καταστραφεί, δεν θα γίνει φανερή η απουσία της, ούτε καν του ηλιακού της συστήματος. Υπάρχουν φυσικά μεγαλύτερες, αλλά φυσικά και απειροελάχιστων πιθανότητων περιπτώσεις όπου η καταστροφή θα είναι ολική, όπως η διόγκωση του Ήλιου σε ερυθό Γίγαντα (λόγω της θερμοπυρηνικής σύντηξης αυξάνεται το μέγεθος) και μετά η μετατροπή του σε λευκό Νάνο, το "ρούφηγμα" του ηλιακού μας συστήματος από Μαύρη Τρύπα (δεν θα μείνει τίποτα από τον Ήλιο, άρα και από εμάς), η σύγκρουση του Ήλιου με κάποιο σώμα πολύ μικρότερο του (ο Ήλιος θα παράξει σε μια ώρα την ενέργεια που κανονικά θα παρήγαγε σε 100 εκ. χρόνια, άρα θα καιγόμασταν ζωντανοί) ή η ύπαρξη ενός νόβα ή σούπερνόβα σε απόσταση 35 ετών φωτός για το 1ο και 35000 ετών φωτός για το 2ο. Αν γίνονταν αυτά σε αποστάσεις μικρότερες των λεγόμενων, η δολοφονική ακτινοβολία τους θα καταστούσε αμέσως ραδιενεργό τη Γή, άρα μη κατοικήσιμη και ο πληθυσμός θα εξολοθρευόταν περίπου σε ένα μήνα.
Αυτά είναι μερικά σενάρια και όχι υπαρκτές περιπτώσεις με μεγάλες πιθανότητες.

Last edited by epanastatis79 at 1/14/2012 5:44:54 AM

This Post:
00
206366.12 in reply to 206366.11
Date: 1/14/2012 5:51:07 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Επίσης, θα ήθελα την άποψη ΟΛΩΝ σας για αυτό:

http://www.katohika.gr/2012/01/o-v.html

Τα σχόλια σας θα ήθελα, διότι έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά έχω μερικά κενά στο να το τεκμηριώσω.

This Post:
00
206366.13 in reply to 206366.12
Date: 1/14/2012 6:36:16 AM
Overall Posts Rated:
303303
η αποψη σου για την αρχη της ζωης?

This Post:
00
206366.14 in reply to 206366.12
Date: 1/14/2012 7:26:51 AM
Overall Posts Rated:
2626
Επίσης, θα ήθελα την άποψη ΟΛΩΝ σας για αυτό:

http://www.katohika.gr/2012/01/o-v.html

Τα σχόλια σας θα ήθελα, διότι έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά έχω μερικά κενά στο να το τεκμηριώσω.

Μήπως είναι μοντάζ; Πάντως άμα γινόταν στην Ελλάδα, θα είχα χεστεί πάνω μου ...... Αλλά δε γίνεται να είναι αλήθεια. Γνώμη μου .....

This Post:
00
206366.15 in reply to 206366.14
Date: 1/14/2012 8:52:24 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Μονταζ και θα γινόταν σε τόσα πολλά μερη της Γης; Δύσκολο. Κυκλοφορεί ένα συνωμοσιολογικό σενάριο σύμφωνα με το οποίο όταν θα "αποκαλυφθούν" οι εξωγήϊνοι, τότε θα πρέπει να περιμένουμε την προσπάθεια των Παγκόσμιων Εξουσιαστών για την επιβολή της Παγκόσμιας κυβέρνησης, όπου δεν θα υπάρχουν σύνορα, θρησκείες, νομίσματα, λαοί κτλ, αλλά θα ζούμε όλοι πσγκοσμίως υπό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ. Αυτή είναι η ιδέα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που ακόμα και το δολάριο γράφει επάνω του (novus ordo seclorum = πρός μια νέα Τάξη Πραγμάτων).
Το σενάριο λέει ότι παγκόσμιοι εξουσιαστές και εξωγήϊνοι είναι συνεννοημένοι, ώστε μόλις οι 2οι "εμφανιστούν" να προκληθεί πανικός και να δοθεί η ευκαρια μιας ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ για να τους αντιμετωπίσει. Μόλις οι εξωγήϊνοι φύγουν ή διωχθούν, η κυβέρνηση αυτή θα παραμείνει.
Αν έχετε διαβάσει το "1984" του Τζόρτζ Όργουελ, καταλαβαίνετε τί εννοώ. Αν όχι, καλό θα ήταν να το διαβάσετε.

Message deleted
This Post:
00
206366.17 in reply to 206366.15
Date: 1/14/2012 9:42:06 AM
Overall Posts Rated:
55
File dimitri den nomizo na pisteueis pragmatika auta pou les... exogiinoi na iparxoun:ne , na tous exoume entopisei(kai malista na briskontai sti gi):adynaton. borei na iparxoun kapoia stoixeia pou na apodiknoioun tin iparxi exoogiinon sta meri mas, alla prosopika pisteuo pos ola auta einai fake. epipleon oson afora ti idea mias pagosmias kibernisis min nomizeis oti einai toso eukolo kai tha epiteuthei gia tin antimetopisi exoogiinon. nomizo oti exoume arxisei na leme blakeies ,xoris na thelo na se prosbal

This Post:
00
206366.18 in reply to 206366.17
Date: 1/14/2012 10:37:57 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Βλακείες λέω, όπως λές, αλλά ένα επιχείρημα δεν βλέπω. Μόνο να ειρωνεύεσαι, χωρίς καμιά ουσία. Άρα το ανύπαρκτο επιχείρημακαι η ανούσια ειρωνεία πλησιάζει περισσότερο στην θεωρία της βλακείας. Και αυτό που λέω το λένε πολλοί έγκριτοι συγγραφείς, όχι εγώ από το μυαλό μου. Τώρα αν είσαι ο έξυπνος εσύ και εμείς οι άλλοι οι χαζοί, πάω πάσο. Επίσης, αν πρόσεξες, μίλησα για σενάριο, που σημαίνει ότι το κρίνω χωρίς να λέω ότι το πιστεύω ή όχι, απλά αφήνω ανοικτό το σχολιασμό. Αλλα πολλές φορές ο λόγος προτρέχει της διανοιας.

Υ.Γ. Ειλικρινά φίλε μου, αν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και δεν ξέρεις ότι υπάρχουν λέσχες που μιλούν για Παγκόσμια Κυβέρνηση, τότε λυπάμαι απλά για την άγνοιά σου, η οποία είναι τόσο μεγάλη που φαίνεται πραγματικά από τον τρόπο που απαντάς.

Υ.Γ. Νικόλα, δεν σε ξέχασα, απλά αυτό που ρωτάς θέλει χρόνο και σκέψη για να απαντηθεί.

Last edited by epanastatis79 at 1/14/2012 10:49:02 AM

This Post:
00
206366.19 in reply to 206366.18
Date: 1/14/2012 11:19:04 AM
Overall Posts Rated:
2727
(novus ordo seclorum = πρός μια νέα Τάξη Πραγμάτων).
Έχουν εξηγήσει τι σημαίνει αυτή η φράση,αλλού παραπέμπει απλώς έχει παραφραστεί για να εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Επίσης με αφορμή τα προηγούμενα να πω πως ζωή μπορεί να εμφανιστεί μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες.Μόνο και μόνο αν αναλογιστούμε πως ο πλανήτης που θα κατοικείται θα πρέπει να είναι σε πολύ περιορισμένο εύρος απόστασης από τον ήλιο τότε καταλήγουμε πως τουλάχιστον "εδώ κοντά" είμαστε μοναχούληδες!

This Post:
00
206366.20 in reply to 206366.19
Date: 1/14/2012 11:37:13 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Δεν κατάλαβα τί ακριβώς εννοείς για το (novus ordo seclorum = πρός μια νέα Τάξη Πραγμάτων), αλλα δεν είναι σωστό να είμαστε και απόλυτοι.

Επίσης, δεν είδα πού διαφωνείς μαζί μου σε αυτό που λέω για την ύπαρξη ζωής.

This Post:
00
206366.21 in reply to 206366.18
Date: 1/14/2012 3:12:56 PM
Overall Posts Rated:
55
katse re iremise. mia koubenta eipa kai i ironia xeperase kathe proigoumeno... den ithela na se prosbalo. signomi an eimoun kapos iperbolikos. tespa as stamatisoume tis ironies. apopsi m oti me tpt den iparxoun exogiinoi sti gi. tora i skotseziki east sterling diki sou einai ? an ne(AN NE)poli patriotika to pires to thema(xoris na thelo na anapsoun ta aimata). dexomai alla to apotelesma tha einai asxeto me to thema mas... ante kai kali sinexeia...

Advertisement