Jakby ktoś nie zauważył mojego posta w innym wątku to napisze jeszcze raz:
Przeskanowałem wszystkich zawodników z draftu (mam taką nadzieję przynajmniej, bo miałem komplikacje z bbapi, musiałem powtarzać przeszukiwania, potem znowu coś namieszałem sobie w programie i znowu powtarzałem). Plik można pobrać z mojej stronki.
oraz
teraz można także pobrać program, który wygenerował ten plik.
Kilka uwag odnośnie programu:
- potrzebne są dwa numery ID, numer pierwszego polskiego zawodnika oraz ostatniego
- dla sezonu 19, numery ID to: 25341875 - 25383106
- aby znaleźć te numery trzeba chwilę się pomęczyć, szukamy metodą prób i błędów sprawdzając kolejne numery (przeskakując o ileś), aż znajdziemy zawodnika innej narodowości
- 6 ligi są chyba od 13 sezonu, więc od tego sezonu w każdym następnym drafcie powinno zostać stworzonych co najmniej 40k zawodników
- przeszukiwanie i późniejsze zapisywanie trwa bardzo długo, tak więc sugeruje podzielić pulę ID na kilka części, otworzyć program kilka razy i szukać zawodników jednocześnie (przykładowo, 1szy program - pierwsze 2k graczy, drugi - następne 2k graczy)
- odradzam przeszukiwanie dużej ilości zawodników za jednym razem - różne błędy mi się przytrafiały (brak kilku danych w pliku, błędy ze strony bbapi (powodowały zawieszenie się programu)), w rezultacie musiałem od nowa szukać