õnneks ma arvan, et ei pea muretsema see hooaeg väljakukkumise pärast.
Tõepoolest, Ken ja Kevini nimeline tiim päästis Audentese väljakukkumis-mängu mängimisest. Päris täpne arvestus. Meie poole 6-s ja 7-s ilmselt on suuremad kandidaadid alla minemisele ilmselt niikuinii kui mängida oleks vaja olnud.
Muidu põhihooaja lõpuosast mõned enda tiimi mõtted. Kõigepealt mõtlesin, et ei sekku Tähtede ja Läänerüütli selle aasta kemplemisse ja Crunchisin Tähed ära kodus. Ilmselt oleks piisanud ka tavalisega mängust (Tähed oli rahulikuga), aga see oli minu arvestustes viimane oluline mäng mida see hooaeg mängida. Edasi pidi järgnema suure Hispaania kolli müük vahetult enne PO-sid ja lihtne mäng H2O-ga + kaotama minemise mäng PO-s.
Oma mehest ma lahti muidugi ei saanud. Eks kukkus tal ka vorm 1 taseme, aga ilmselt on kõrgepalgalisi pikki mehi Buzzeris juba liiga palju ning nõudlust tekitav hinnatase väga madal. Ja kuna samal ajal "Naksitrallide kassi" klubi tahtis ka viimast mängu kodus võita + andis sellega mulle põhihooaja teise koha + kodueelise. Siis ilmselt tuleb Tähtedega tõsisem madin maha pidada. Niipalju kui madala entu pealt see õnnestub. Westknightsi pidurdama ei ole plaanis hakata ja 20 hooaja Ottozvilise vastu on ta selge favoriit ka.
Põnevaid PO lahinguid!