Specialiai ir paminejau savo dalyvavimus, jog nesikabinetum, o tu vistiek sugebejai tai net 3 kart paminet. O savo nuomones reiskimas, nemanau, jog yra prastas dalykas, nes is tokiu kliedesiu dazniausiai kyla geresnes mintys. Skaitant foruma tikrai liudna buvo, nes dazniausiai meetuose is anksto buna uzsiregistravusiu ne 1 ir ne 2, o kokia situacija dabar?
Norejau bent jau pagyvint sita reikala, nes kolkas viskas stovi vietoj. Kaip visada tik vieni ant kitu sugebat stumt, ir kaip viskas blogai. Labai gaila, jog nebera tokiu zmoniu kaip Tyusas ar Zyzla, kurie turedavo svaru zodi, o likes tik vaiku darzelis kurie kapojas tarpusavi.
Maniau del Utenos viskas 100% suderinta, bet vistiek tesiat cia tas diskusijas, ir norit daryt pora meetu. Jmj, visi esam vienoj bendruomenej, todel mano nuomone vienas meetas ir turetu buti. Sudekit visus taskus ant i , ir nebekliedekit ereziju niekas.
P.S. Esu buves vieninteliam kauno mini meete, kadangi buvau vaikas ir nebuvau labai pasiturintis, galejau sau leist atvykt truliku iki picerijos berods pavadinimu Pas Paolo, ir nors jame tebuvom as, zyzla, mindziuz bei vienas asmuo kurio deja neprisimenu, tai problemu nesukele nei vienam. Issiaiskinkit pirma kaip vyrai tarpusavi be kazkokiu ego, o poto kociokites viesoj erdvej vienas is kito.