Pomaly sa blížime k počtu 15-tich rozhovorov za 1 sezónu. Dnes tu mám ďalší, v poradí už 11. rozhovor so známym manažérom. Na moje otázky tentokrát odpovedal manažér Hadar
(58404)1. Ahoj, môžeš sa na úvod krátko predstaviť?Volam sa Radim, mam 36 rokov a zijem vo Svätom Jure.
2. Kedy si začal hrať BB?Na konci 10. sezony som dostal tim, ale pocitam, ze som zacal az od 11. sezony, lebo bola moja prva kompletna.
3. Ako si sa k BB dostal?Uplnou nahodou..... hladal som nejaky online basketbalovy manazer a ako prvy som nasiel BB, neskor som vyskusal aj dalsie, ale ziaden ma tak nezaujal ako BB, tak som pri nom zostal.
4. Tvoje najväčšie úspechy...Zatial som mal len take mensie
,ako je napriklad vitazstvo v III. lige a postup medzi najlepsich 16 v pohari. Okrem toho povazujem za uspech aj to, ze moj tim sa doteraz v kazdej mojej sezone dostal do play off, ci uz v III. alebo aj II. lige. Iba raz sa mi to nepodarilo, bola to moja novacikovska sezona v II. lige, ked som skoncil na 5. mieste. Vtedy rozhodlo o mojom nepostupe do play off pri rovnakom pocte bodov so 4. timom a rovnakym rozdielom v skore !!! viac nastrielanych bodov 4-teho timu.
5. Kto je podľa Teba najlepším hráčm v histórii Tvojho klubu?Jednoznacne Ctibor Michelík..... Hrac, ktoreho som draftoval par dni potom, ako som zacal hrat a ktory je u mna doteraz oporou. Co sa tyka klubovych ligovych statistik, je historicky najlepsi strelec Hadarov - 2617 bodov, premenil najviac trestnych hodov - 369, doskocil najviac lopt - 3011, ziskal najviac lopt - 232, odohral najviac minut - 8214, najviac zapasov - 244, je na 2. mieste v blokoch - 283 ( straca uz len 4 bloky na 1. miesto) atd.....
6. Prejdime k NT. Po minulosezónnom úspechu (3.miesto na MS) sa niečo podobné čaká aj teraz. Čo myslíš, podarí sa zopakovať tento úspech?Ako uz ukazuju doteraz odohrane zapasy, nas NT ma znova na to, aby miesal karty medzi najlepsimi, hlavne ked ho manazuje o5 Psycho1_1_1. Ale je za tym kopec prace, ktoru odviedli aj skauti NT, aj samotni manazeri, ktori nasich NT hracov trenuju.....
7. Ak dobre rátam, krútiš svoju 11.sezónu. Čo ťa tu najviac drží?Jednoducho ma to tu bavi, basketbal je podla mna najkrajsii kolektivny sport a BB mi umoznuje sa aj trochu odreagovat. Je tu stale vela veci, ktore treba doladit, ale na druhej strane chapem, ze to chce cas a hlavne kopec penazi..... Cakam na lepsi zajtrajsok
A rad by som zaznamenal aj nejaky uspech ako manazer mojho timu, napriklad postup do najvyssej sutaze, alebo draftovanie a nasledne vychovanie hraca s potencialom aspon 10
pre potreby U21 a nasledne aj NT timu..... takze motivaciu mam, cas si najdem a ked BB neskrachuje skor, tak sa mozno raz dockam
8. Ak by si bol členom BB tímu, čo by si zmenil ako prvé?Tazka otazka, ale skor by som sa zameral na vychytanie starych bugov a a pokusil sa system vyladit tak, aby prepocty a vsetko co s tym suvisi prebehlo vzdy nacas. TO by nasledne pritiahlo podla mna o5 novych manazerov a napravilo by BB reputaciu. Ale je to len moj nazor
9. Ak by si mal charakterizovať svoj tím, aké slovo by si zvolil?Vyrovnanost - aj ked to podla platov tak nevyzera
10. Ako si zatiaľ spokojný s výsledkami Tvojho tímu v tejto sezóne?V tejto sezone do nasej divizie pribudlo Komárno Magic, velky favorit na opätovny postup hore
, moje momentalne 2. miesto je viac nez dobre. Navyse 2 prehry, ktore som so svojim timom zatial zaznamenal, boli prave s Komarnom doma a vonku s Frashtack Lames, dalsim kvalitnym timom nasej divizie, ktory je hned za mnou na 3. mieste, takze zatial som velmi spokojny.....
11. Aké sú Tvoje ciele v tejto sezóne?Skoncit co najvyssie v zakladnej casti a zahrat si play off...
12. Tvoj záverečný odkaz ostatným manažérom...Uzite si BB v zdravi