Ajde i ja da nesto kazem kao jedan od iskusnijih.
Verovali vi ili ne, ali mislim da ta ideja o tutorstvu i nije toliko losa.

Ali tu vidim osnovni problem u gubljenju vremena u komuniciranju sa menadzerima koji su se ovde prijavili cisto da vide sta se ovde radi i uopste ih ne interesuje da sami nesto probaju da saznaju i otkriju.
Jer one koji se ovde prijave, jer ih stvarno interesuje basket simulacija, sami ce kopati i cackati da se sto pre snadju.
Moj predlog bi bio sledeci:
Skupiti grupu ljudi od tih 16-20 menadzera koji zele da budu tutori novim korisnicima i njihova imena objaviti na forumu u nekoj specijalnoj temi koja sluzi samo za nove menadzere (tipa da crvenim slovima obelezimo temu "POMOC NOVIM KORISNICIMA"), gde bi bili i linkovi prema tim menadzerima.
Pa nek novi korisnici sami odaberu ko ce biti njihov tutor. Ako je bas taj prenatrpan poslom, onda nek ga on uputi dalje.
Jer tada ne bi tutori bili vezani samo za IV ligu, jer verujem da ima i mnogo III ligasa kojima treba pomoc.
A slazem se da moze da se svakom novom korisniku posalje BB mail dobrodoslice koji bi ga uputio na tu temu gde je spisak ljudi koji su spremni da pomognu i na temu gde je odlicno odradjen prirucnik.
Ja licno nemam vremena da se bavim ovim stvarima, ali podrzavam ideju.