Αν και στην ουσία ανενεργό το νήμα θα γράψω 1-2 σχόλια πιο πολύ για λόγους πληρότητας.
Όπως θα διαπιστώσατε από τα ''νέα'' της σεζόν ανακοινώθηκε η ύπαρξη δύο E-GM (Nickleon & Perpete)
Το πρώτο σχόλιο είναι μία διευκρίνηση στην ουσία. Τόσο ο Νίκος όσο και ο Περπέτε δεν έγιναν E-GM απλά ανακοινώθηκε και στους μη GM η ύπαρξη αυτού του θεσμού. Ο Νίκος για παράδειγμα πρέπει να είναι E-GM για πάνω από ένα χρόνο.
Το δεύτερο σχόλιο έχει να κάνει με τον ρόλο των δύο E-GM που αν και άγνωστος μέχρι τώρα ήταν πάρα πολύ ουσιαστικός για το παιχνίδι.
Κατά κάποιον τρόπο οι E-GM είναι υπεύθυνοι για την ''επικοινωνία'' της κοινότητας με τους ΒΒ-ήδες. Καλούνται λοιπόν να συγκεντρώσουν τα θέλω σας να ενημερώσουν και να ''πιέσουν'' τους πάνω για πιθανές αλλαγές κ.λ.π.
Όπως γίνεται κατανοητό η θέση τους είναι νευραλγική και πάρα πολύ δύσκολη αφού επικοινωνούν τακτικότατα με έναν μεγάλο αριθμό GM αλλά και με πολλά μέλη της κοινότητας. Ακολούθως τροφοδοτούν αυτές τις πληροφορίες στους ΒΒ-ηδες και επανατροφοδοτούν τους GM αλλά και την κοινότητα με πληροφορίες.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό μιας και έχουν ρόλο συντονιστή για τους υπόλοιπους GM. Είναι λοιπόν αυτά τα δύο παιδιά ουσιαστικά η ''ψυχή'' αλλά και το ''μυαλό'' στην κοινότητα των τζίμηδων.
Υπάρχουν και άλλα απλά θέλω να καταλήξω στο εξής.
Για εμένα είναι θετική εξέλιξη το ότι οι ΒΒ-ήδες γίνονται εξωστρεφείς και αποδίδουν τον έπαινο στα άτομα που προσπαθούν για το παιχνίδι.
Όμως υπάρχει και μια πιο προσωπική χροιά. Θέλω δημόσια να συγχαρώ τον Νίκο για την καταπληκτική δουλειά που κάνει.
Μόνο εγώ (ένας από τους πολλούς GM) του έχω απευθύνει άπειρες φορές ερωτήσεις αλλά και εκλύσεις για βοήθεια/συμβουλή.
Απαντά πάντα άμεσα και με μέγιστη λεπτομέρεια. Μάλιστα στο τέλος κάθε συζήτησης με προτρέπει να συνεχίσω να ρωτάω και ας του τρώω χρόνο αλλά και ηρεμία πολλές φορές
Και το τονίζω ότι αυτό δεν συμβαίνει μόνο με εμένα!
Εεεε χίλια μπράβο το λοιπόν

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές