Köszi, tanácsokra nincsen szükségem, tapasztalt felhasználó vagyok, csak az előző csapatomat elhagytam, és inaktív lett.
Beszélhetünk eladásról, de csak rendes áron (mivel érzésem szerint a piac pár szezonon belül nagyon meg fog élénkülni az utópia miatt, és pont a középszerű multis játékosok érhetnek akkor majd nagyon sokat, mivel bivalyerős lesz ott még a harmadosztály is). A válogatott érdekeit nem figyelem, az előző felhasználómmal közel voltam a válogatotthoz, és kiábrándultam belőle (itt nem szeretnék semmi vitát, csak azért írtam, mert ezek az indokok nem hatnak meg). Tehát összegezve: hajlandó vagyok eladni őket, de csak komoly áron, különben megtartom, kiedzem őket (nem lesznek válogatottak, de én nagyon jól fogok velük járni pár év múlva a piacon). A legendáról már tárgyalok PM-ben, várok akkor minél hamarabb komoly ajánlatokat mindkettőre (500k lenne a minimum, de ennél azért többet szeretnék látni értük, különben nem éri meg eladni őket).
ui.: Tudom mit csinálok, szerintem az indokaim érthetőek, ha nem is ért velük mindenki egyet, de a "többet buksz rajtuk anyagilag, mint amennyit amúgy hozhatna bármelyik neked" részt csak akkor tartom helytállónak, ha rendes árat kapok. A válogatott bukik el két játékost, nem én pénzt, mivel jól tudjuk, hogy nem feltétlen a válogatott játékosok mennek el a legtöbb pénzért...