BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Τελικοί Α1 - Σεζόν 30

Τελικοί Α1 - Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
268916.11 in reply to 268916.10
Date: 4/25/2015 6:07:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Ρε Στελιο γιατι;Αυτο με την διαθεση δεν το καταλαβα σημερα,προφανως πηγες να τελειωσεις τη σειρα σημερα αλλα με το Σταυρο αυτο μαλλον λογιζετε σαν λαθος εκτιμηση...
Ασε που ο Sasys πηρε τ οπλο του...και αυριο σε βλεπω ζορικα!!!!

γιατί το κατάλαβα εγώ νομίζεις? χαχχαχα

Κοίτα η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται. Όταν έχεις για γούρι την ημέρα αγώνα να πετάς πρωί πρωί τα σκουπίδια και τελικά η γυναίκα σου εν αγνοία της να σου καταστρέφει το γούρι, αρχίζει τα στραβώνει το πράγμα. Το καλό είναι ότι έχω μια ακόμα ευκαιρία για να αποφύγω τις δικαιολογίες για την απώλεια του τίτλου

Σοβαρά τώρα, υπάρχει η καρδιά και το μυαλό. Το 1-0 με έκανε λιγάκι ανυπόμονο και απρόσεχτο και με οδήγησε στο ρίσκο. Ήταν φανερό στα μάτια ότι θα κατέβαινε κανονικά και πίστεψα ότι με έυστοχο μάντεμα και παραπάνω διάθεση θα είχαμε ντερμπάρα και ίσως έπαιρνα το πρωτάθλημα. Ήταν λάθος κίνηση που μειώνει τις πιθανότητές μου να το σηκώσω αλλά δεν μετανοιώνω γιατί αν ευστοχούσα στο μάντεμα ίσως να είχα νικήσει. Θα μετάνοιωνα σήμερα αν έπιανα το μάντεμα και έχανα πανεύκολα.

Τέσπα. Περασμένα ξεχασμένα. Συγχαρητήρια στον Σταύρο για τη νίκη του και το εξαιρετικό και ψύχραιμο στησιμό του. Μο εύχομαι αύριο να είναι η σειρά μου.

This Post:
00
268916.12 in reply to 268916.11
Date: 4/25/2015 6:40:21 PM
Overall Posts Rated:
9797

dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια
This Post:
00
268916.13 in reply to 268916.12
Date: 4/25/2015 6:45:45 PM
Overall Posts Rated:
10001000
?

This Post:
00
268916.14 in reply to 268916.11
Date: 4/25/2015 6:59:23 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Απόσπασμα από τις δηλώσεις του head coach του fay_stelaios μετά τον δεύτερο τελικό

Καταρχήν συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη δίκιη νίκη του απόψε. Η ομάδα του Σπάρταν έκανε εκπληκτικό παιχνίδι σε άμυνα αλλά κυρίως σε επίθεση. Οι αμυντικές μας επιλογές έκαναν τους αντιπάλους να βλέπουν το κάλαθι μας όχι σαν βαρέλι αλλά σαν λίμνη. Και το χειρότερο για εμάς είναι ότι ο αντίπαλος έχει μαζέψει δυνάμεις και ενθουσιασμό για τον τελευταίο τρίτο τελικό. Οι παίκτες μας ωστόσο έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Επομένως αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για ότι έγινε σήμερα.

Αύριο έχουμε μπροστά μας τον τρίτο τελικό και την τελευταία ευκαιρία μας. Το σκορ είναι 1-1 κι αυτό σημαίνει ότι αν χάσουμε, χάνουμε το πρωτάθλημα, αλλά αν κερδίσουμε, κερδίζουμε το πρωτάθλημα. Η θέλησή μας είναι δεδομένη, αλλά η πίστη μας λαβωμένη. Το κλειδί για να νικήσουμε είναι να το πσιτέψουμε και εκεί θα ρίξουμε το βάρος. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι παικταράδες, αλλά και τα δικά μας παιδιά είναι υψηλής ποιότητας και με την βοήθεια της έδρας εκτιμώ πως θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Αφήνουμε αυτό το ματς πίσω μας σαν να μην υπήρξε ποτέ. Θα κοιτάξουμε απόψε να ξεκουραστούμε και αύριο θα μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε το σημαντικότερο ματς της ιστορίας μας και να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Επιτρέψτε μου να μην απαντήσω απόψε στις ερωτήσεις σας. Υπόσχομαι όμως να το κάνω τέτοια ώρα αύριο. Ευχαριστώ πολύ για την κατανόησή σας.

This Post:
11
268916.15 in reply to 268916.13
Date: 4/26/2015 1:40:15 AM
Overall Posts Rated:
9797
?

Νέο Logo, Νέο Banner, Νέο πρωτάθλημα.

*Φανατικός οπαδός του Spartan,

dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια
This Post:
00
268916.16 in reply to 268916.15
Date: 4/26/2015 3:42:44 AM
Overall Posts Rated:
531531
Ευχαριστω φιλος αλλα τον πρωτο λογο τον εχει ο στελιος το θελει πιο πολυ απο μενα αυτο το πρωταθλημα

This Post:
00
268916.17 in reply to 268916.14
Date: 4/26/2015 3:45:07 AM
Overall Posts Rated:
531531
Καλη επιτυχια σημερα ρε ξερω οτι το θες πολυ αυτο το πρωταθλημα

This Post:
00
268916.18 in reply to 268916.17
Date: 4/26/2015 4:53:31 AM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
καλο τελικο μαγκες ,σασπενς αν μη τι αλλο υπαρχει και θα μας το προσφερετε απλοχερα

This Post:
00
268916.19 in reply to 268916.18
Date: 4/26/2015 10:18:36 AM
Overall Posts Rated:
170170
Kαλη επιτυχια και στους 2,ο νικητης σιγουρα θα παρει δοξα απ την αξια του ηττημενου!!!!
Θεωρω οτι ο Σταυρος παιζει με +1 για πρωτη φορα σ αυτη την σειρα και η ιστορια λεει οτι δεν χαριζει...σε τετοιες περιπτωσεις!!!
Οπως και να εχει παμε για .. γιγαντομαχια!

This Post:
00
268916.20 in reply to 268916.17
Date: 4/26/2015 5:33:21 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Καλη επιτυχια σημερα ρε ξερω οτι το θες πολυ αυτο το πρωταθλημα

δεν μπορούσα να απαντήσω νωρίτερα. Σηκώθηκα στις 12:30 περίπου και μετά από μια ώρα πήγαινα για δουλειά.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ γλυκό να ευχηθείς καλή επιτυχία στον αντίπαλό σου και δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής. Ήταν μια κουβέντα που σε ανέβασε στα μάτια μου σαν Σταύρο.

Συγχαρητήρια για το 4ο σερί πρωτάθλημα και μάλιστα με σπάσιμο έδρας. Είναι αλήθεια ότι έχεις εκμεταλλευτεί τον κόκκινο όμιλο και είχες κάποιες τυχερές στιγμές, ωστόσο η ιστορία γράφει ότι ΜΟΝΟ ΕΣΥ το εκμεταλλεύτηκες και κατάφερες να επιβληθείς και να τρομάξειες όλους τους κόκκινους! Και πέραν τούτου είσαι και εξαιρετικός μάνατζερ που στην εποχή των μαντεμάτων έχεις τον τρόπο σου περισσότερα μόνιμα να κερδίσεις παρά να χάνεις από τις μαντεψιές και τις μη μαντεψιές!

ΜΠΡΑΒΟ σου και Καλή Επιτυχία στο Β3!

Όταν οι άλλοι απλά θέλουμε να παίξουμε εκεί, εσύ θέλεις να πας να το κατακτήσεις! Μακάρι σαν μεταφραστής να προλάβω να σε συγχαρώ στα επίσημα νέα του παιχνιδιού για την κατάκτηση του Β3 !

edit: Κανονικά χρωστάω κέρασμα σαν ηττημένος κι εσύ σαν νικητής. Η απόσταση δεν μας το επιτρέπει, οπότε δώσε δυο φιλιά και δυο σφιχτές αγκαλιές στις κοράκλες σου κι από εμένα και σκέψου ότι είναι το δώρο μου

Last edited by stelaios at 4/26/2015 5:35:15 PM

This Post:
22
268916.21 in reply to 268916.1
Date: 4/26/2015 6:45:52 PM
Overall Posts Rated:
10001000
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

ουφ...

αχ...........

Αυτό ήταν λοιπόν. Σκεφτόμουν να γράψω πολλά, εξακολουθώ να έχω την ανάγκη να εκφραστώ μέσω του γραπτού λόγου, αλλά πριν το κάνω να ξεκινήσω με ένα τραγουδάκι.

Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad (Lyrics) HQ (https://www.youtube.com/watch?v=av1dLTYCvQQ)

this is the end, you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I've had it to the limit; I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realize there's nothing on our side

Out of my life, out of my mind
Out of the tears, we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right

Tell them the fairytale gone bad
Tell them the fairytale gone bad

Βασικά η επιλογή του τραγουδιού δεν είναι τυχαία. Ξεκινάει ο στίχος λέγοντας this is the end δλδ αυτό είναι το τέλος και έχει σαν τίτλο the fairytale gone bad που σημαίνει το παραμύθι κατέληξε άσχημα. Βέβαια το δικό μου παραμύθι δεν τέλειωσε άσχημα ή έστω δεν νιώθω έτσι. Απλά δεν έκλεισε τέλεια όπως θα άρμοζε σε ένα παραμύθι. Αλλά θα επανέλθουμε σε αυτό το θέμα στον επίλογο του ή μάλλον των ποστ που έπονται.

Αφού φούμαρα κάνα 4άρι τσιγάρα ακόμα και αφού άκουσα μια ριχάννα (https://www.youtube.com/watch?v=lWA2pjMjpBs) μπορώ να συνεχίσω ελπίζοντας να μην σας κουράσα πάρα πολύ και εύχοντας να αντέξετε να διαβάσετε. Μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα να βρω τι θα γράψω. Βλέπετε πριν ακόμα από τον μπλε τελικό με τον Μαμού είχα σκεφτεί μέχρι και τίτλο (Η Γοητεία της Ατέλειας ήταν) σε περίπτωση κατάλτησης της κούπας. Τώρα όμως που έχασα...

Για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει να μιλάω για την ομάδα μου και κυρίως να μου απονέμω τα εύσημα ή να με κολακεύω ή να μονολογώ για εμένα. Αλλά το μομέντουμ της στιγμής είναι διαοφρετικό και μοναδικό, όχι γιατί έχασα στους τελικούς, αλλά γιατί ο κύκλος της ομάδας μου έκλεισε όπως πολύ σωστά είχε διαπιστώσει και ο Μάνος. Ο Κιρίλος είναι πια 35 δυστυχώς και εδώ κολλάει το πρώτο τραγούδι που έγραψα. Είτε κέρδιζα είτε έχανα, ο Κιρίλος δεν θα μπορεί πια. Και παίζω με το παλικάρι μου από τις 09/10/2010!!! Και πιστέψτε με την ημερομηνία την θυμάμαι απέξω. Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις στις 09/10/2010 ήταν το πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Ντραφτ είχε γίνει στις 06/10/2010.

Ακόμα στα μέσα του προλόγου είμαι πανάθεμά με...ουφφφ

Θα μιλήσουμε λοιπόν παρακάτω για τα εξής : την πορεία μου στο παιχνίδι από την πρώτη μέρα επιγραμματικά, τις 4 σεζόν μου στην Α1, για τα φετινά πλέι-οφφς, για τους τελικούς, και τέλος για τον Κιρίλο. Άμα γίνουν όλα αυτά σήμερα, σφυρίξτε μου κλέφτικα. Και κανονικά πρέπει να πάω και στη συνέντευξη τύπου:(Πάω πάλι μπαλκόνι για τσιγάρο και επιστρέφω.

Οπότε ποστάρω ετούτο σαν πρόλογο και επιστρέφω να τα πιάσουμε ένα ένα.

Advertisement