Oks, ne e ni tolku bitno, vazno znam deka sum baniran za toj transfer, znaci informiran sum, a kako i sto ne e ni bitno, i ne e kako sto ti kazuvas deka sum baniran za nekoj si drug igrac, a ne e ni bitno, bilo i pominalo, a jas ne te spomnav tebe, za da ti mi kazuvas tuka kako bilo i sto bilo, ama izgleda ti si ja imas muvata na kapata, i ti si me prijavil, pa znaes kako i sto bilo, :D :D i jas ne te navrediv tebe za da me vregas ti mene, ako si ti izguben slucaj bidi si, ne ti mozam nisto, a pa ne sum i doktor za da te izlecam, ako si izguben slucaj pobaraj si go lekot na drugo mesto, a ne tuka, znaci ne te spomnav tebe, za da me spomnuvas ti mene, jas samo kazav, deka ne sum protiv za igracot i da se kupi, ama deka pred nekolku sezoni me baniraa za isti vakov igrac, i ti se javi i mi kazuvas prikaski tuka, deka me banirale za drug igrac, znam sto mi kazale, go znam i menadjerot, a znam i za koj igrac sum baniran, za toa traj si, ne se primesuvaj, bidejki ne bev so namera da navredam nekogo, nitu TONIO, nitu nikogo, a pa za tebe ni na kraj pamet ne mi e bilo deka bas tebe kje te navredam so ovoj moj post, javno se izvinuvam na TONIO ako go navrediv so ovoj post.