A ako misliš da bi neko izmislio priču da mu je pozlilo i da je bio u bolnici onda nisi popio laž nego nešto drugo nisi popio. Nikad nisam razumeo ljude sa tolikom dozom skepse. Skloni su da pomisle svašta, jer bi verovatno oni prvi bili sposobni da tako nešto izmisle.
Evo prosvetli nas šta se sada desilo pa odjednom trening igrača više nije bitan? Zašto nema mail-ova? Eto imao si vremena jedan post da skockaš, ali ovo i dalje nisi poslao. Koja te muka sada na to naterala?
Ja sam u najboljoj nameri pisao najave za utakmice, uvode u sezone itd.. I sem nekoliko ljudi niko ništa nije komentarisao, ali je bitno da su tu dežurni kritičari da pišu gluposti o stvarima o kojima nemaju pojma. Što na um to na drum, a koga briga šta je u pitanju... Bravo. I jeste u pitanju k****bolja, ali prema tebi i prema tome za mene ne postojiš više. Piši u prazno šta hoćeš i koliko hoćeš.
Ovo mi je vrh. Prijavim se nešto da radim, onda to radim, ali se hvalim kako radim ono za šta sam izabran i što sam hteo da radim. Ali opet, kakva većina naroda u realnom životu, tako i ti ovde. Krilatica "ja hoću da radim nešto što mi se radi, ali svi da mi ližete j..a zbog toga i da mi se klanjate kako radim nešto što sam hteo da radim i za šta sam se prijavio".
I evo javno pozivam sve da se kandiduju za selektora mlade reprezentacije na kraju ovog mog mučenog mandata. Kako Krmelj reče biti selektor je prestiž i stvarno mi je drago zbog ovog iskustva, ali sigurno nije vredno zbog ovakvih situacija i sretanja svakakvih ljudi i sreća što je ovo igrica, pa nemam nameru da se nerviram
Ni ovo ti ne verujem oko nerviranja, odnosno da si se ikada nervirao. Imaš sreće pa ta tvoja k..cobolja ne dozvoljava nerviranje. Vidiš, nekad nije loše bolovati od nje.
Doviđenja svima.
Eto uteče pred svima kao da ga bilo nije. Odlika velikih ljudi i još boljih vođa kakav je on bio ovoj zajednici poslednje dve sezone. Jedan čovek ga iznervira, a on kaže svima doviđenja.
Toliko o tome koliko brine o zajednici i o svojim glasačima. Mada, pošto je već takav dobar deo Srbije, glasao bi ja za ovog momka na sledećim izborima za jedno 10.000 u stranoj jakoj valuti. Ako ništa drugo samo da proverim nivo k..cobolje.