BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 - sezona 37

U21 - sezona 37

Set priority
Show messages by
From: krmelj

This Post:
33
284018.11 in reply to 284018.10
Date: 1/31/2017 1:34:25 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
611611
Second Team:
Trbonje
E znaci uglavnom ne komentarisem selektorove odluke ili taktike ali ne mogu da izdrzim da ne reagujem na ovakav botizam. Kao relativno novijem korisniku treba da ti je velika satisfakcija sto predvodis reprezentaciju pa cak i u igrici, a ti si neverovatno neozbiljan i prilicno nezainteresovan. Sto si se uopste i prijavljivao? Niti se interesujes, niti ljude pokusavas da zainteresujes za mladu reprezentaciju, niti imas iole neke rezultate, niti te to dotice, sad ni postavu ne namestis. Sramotno. Koja je poenta uopste tvog prijavljivanja? Cist amaterizam...

From: Oziris

This Post:
33
284018.12 in reply to 284018.11
Date: 1/31/2017 3:09:44 PM
Overall Posts Rated:
356356
Pozdrav svima.

Opravdana kritika nema šta itd... Ali da ne trošim reči, jer šta god da kažem svejedno je u očima i ušima nekih. Juče mi je pozlilo i završio sam u bolnici. Proveo sam tamo dan i noć na infuziji i zbog toga nisam bio u mogućnosti da namestim postavu.

Nisam hteo ranije da namestim postavu, jer sam hteo da pozovem novog igrača u tim, ali time bih otkrio napad i nisam želeo to da uradim sve do samog početka. Nisam stvarno mogao da pretpostavim da će mi se desiti tako nešto. Svakako je trebalo da namestim default postavu, ali nisam. Zato i kažem opravdana kritika itd...

Šteta nije velika. Nastavljamo dalje da završim ovaj mandat i da se završi ovo mučenje. Pozivam sve vas čistog obraza koji se sramite u ime svih nas koji smo glasali za mene da se kandidujete na kraju sezone. Ko god da pobedi čeka ga uredno sređena tabela i jedna solidna generacija.

From: dremu

This Post:
11
284018.13 in reply to 284018.12
Date: 1/31/2017 6:14:38 PM
Overall Posts Rated:
4545
Samo bez stresa i ozdravi brzo! Ovo je samo igra, koga boli k....

From: krmelj

This Post:
11
284018.14 in reply to 284018.12
Date: 1/31/2017 7:45:58 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
611611
Second Team:
Trbonje
Ok, nismo to znali ali trebao si da imas podesen default svakako. Ajde pa sve najbolje i nek si nam zdrav.

This Post:
00
284018.15 in reply to 284018.14
Date: 2/1/2017 9:12:58 AM
Overall Posts Rated:
356356
Hvala obojici. Slažem se za default postavu.

From: AirWolf

This Post:
22
284018.16 in reply to 284018.15
Date: 2/5/2017 11:49:48 AM
Overall Posts Rated:
229229
Stavi postavu za sutrasnji mec za svaki slucaj.

This Post:
00
284018.17 in reply to 284018.16
Date: 2/6/2017 7:44:09 AM
Overall Posts Rated:
356356
Ostvarili smo pobedu. Hvala na brizi.

This Post:
55
284018.18 in reply to 284018.17
Date: 2/12/2017 12:35:16 PM
Overall Posts Rated:
740740
Totalni amaterizam.

Kako se mandat bliži kraju, a kako je siguran da čak iako se kandiduje neće moći da dobije izbore, polako se zaboravljaju osnovne stvari koje su bile normalne prethodnih x nedelja.

Sad više nije bitno da li je neko nešto trenirao i da li je igraču skočio neki skil.

Suvi amaterizam, da ne kažem seljacizam.

Ali dobro, kakva je većina naroda u stvarnom životu, realno je da se to preslika i na BB život.

Sada mi cela priča o nenameštanju postave zvuči kao velika laž. Popili smo tu laž tada, ali baš bih voleo da čujem šta je sada razlog zašto nema mail-ova.

Verovatno je k..cobolja glavni i jedini problem.

A to je onako jedna teška i veoma zeznuta bolest.

This Post:
33
284018.19 in reply to 284018.18
Date: 2/12/2017 2:35:55 PM
Overall Posts Rated:
356356
Sreća moja, pa sam uvek spadao u onu manjinu koja se izdvaja od ostalih, ali dobro je što si ti ta većina izgleda. :)

Inače, košarka u Srbiji je u rangu amaterizma ne znam šta si očekivao? Kažeš da se sve preslika ovde, pa jbg onda je morao i amaterizam. :) A vidim da ti ni "seljacizam" nije stran. :)

A ako misliš da bi neko izmislio priču da mu je pozlilo i da je bio u bolnici onda nisi popio laž nego nešto drugo nisi popio. Nikad nisam razumeo ljude sa tolikom dozom skepse. Skloni su da pomisle svašta, jer bi verovatno oni prvi bili sposobni da tako nešto izmisle.

Ja sam u najboljoj nameri pisao najave za utakmice, uvode u sezone itd.. I sem nekoliko ljudi niko ništa nije komentarisao, ali je bitno da su tu dežurni kritičari da pišu gluposti o stvarima o kojima nemaju pojma. Što na um to na drum, a koga briga šta je u pitanju... Bravo. I jeste u pitanju k****bolja, ali prema tebi i prema tome za mene ne postojiš više. Piši u prazno šta hoćeš i koliko hoćeš.

I evo javno pozivam sve da se kandiduju za selektora mlade reprezentacije na kraju ovog mog mučenog mandata. Kako Krmelj reče biti selektor je prestiž i stvarno mi je drago zbog ovog iskustva, ali sigurno nije vredno zbog ovakvih situacija i sretanja svakakvih ljudi i sreća što je ovo igrica, pa nemam nameru da se nerviram.

Ako ima ovde dobrih ljudi u pitanju je problem sa gdocom. Ako se neko malo više razume u to, neka mi se javi, pa da rešimo problem.

Doviđenja svima.

This Post:
11
284018.20 in reply to 284018.19
Date: 2/12/2017 3:32:21 PM
Overall Posts Rated:
740740
A ako misliš da bi neko izmislio priču da mu je pozlilo i da je bio u bolnici onda nisi popio laž nego nešto drugo nisi popio. Nikad nisam razumeo ljude sa tolikom dozom skepse. Skloni su da pomisle svašta, jer bi verovatno oni prvi bili sposobni da tako nešto izmisle.

Evo prosvetli nas šta se sada desilo pa odjednom trening igrača više nije bitan? Zašto nema mail-ova? Eto imao si vremena jedan post da skockaš, ali ovo i dalje nisi poslao. Koja te muka sada na to naterala?

Ja sam u najboljoj nameri pisao najave za utakmice, uvode u sezone itd.. I sem nekoliko ljudi niko ništa nije komentarisao, ali je bitno da su tu dežurni kritičari da pišu gluposti o stvarima o kojima nemaju pojma. Što na um to na drum, a koga briga šta je u pitanju... Bravo. I jeste u pitanju k****bolja, ali prema tebi i prema tome za mene ne postojiš više. Piši u prazno šta hoćeš i koliko hoćeš.

Ovo mi je vrh. Prijavim se nešto da radim, onda to radim, ali se hvalim kako radim ono za šta sam izabran i što sam hteo da radim. Ali opet, kakva većina naroda u realnom životu, tako i ti ovde. Krilatica "ja hoću da radim nešto što mi se radi, ali svi da mi ližete j..a zbog toga i da mi se klanjate kako radim nešto što sam hteo da radim i za šta sam se prijavio".

I evo javno pozivam sve da se kandiduju za selektora mlade reprezentacije na kraju ovog mog mučenog mandata. Kako Krmelj reče biti selektor je prestiž i stvarno mi je drago zbog ovog iskustva, ali sigurno nije vredno zbog ovakvih situacija i sretanja svakakvih ljudi i sreća što je ovo igrica, pa nemam nameru da se nerviram

Ni ovo ti ne verujem oko nerviranja, odnosno da si se ikada nervirao. Imaš sreće pa ta tvoja k..cobolja ne dozvoljava nerviranje. Vidiš, nekad nije loše bolovati od nje.

Doviđenja svima.

Eto uteče pred svima kao da ga bilo nije. Odlika velikih ljudi i još boljih vođa kakav je on bio ovoj zajednici poslednje dve sezone. Jedan čovek ga iznervira, a on kaže svima doviđenja.

Toliko o tome koliko brine o zajednici i o svojim glasačima. Mada, pošto je već takav dobar deo Srbije, glasao bi ja za ovog momka na sledećim izborima za jedno 10.000 u stranoj jakoj valuti. Ako ništa drugo samo da proverim nivo k..cobolje.

From: AirWolf

This Post:
00
284018.21 in reply to 284018.19
Date: 2/12/2017 3:34:24 PM
Overall Posts Rated:
229229
Sreća moja, pa sam uvek spadao u onu manjinu koja se izdvaja od ostalih, ali dobro je što si ti ta većina izgleda. :)

Inače, košarka u Srbiji je u rangu amaterizma ne znam šta si očekivao? Kažeš da se sve preslika ovde, pa jbg onda je morao i amaterizam. :) A vidim da ti ni "seljacizam" nije stran. :)

I evo javno pozivam sve da se kandiduju za selektora mlade reprezentacije na kraju ovog mog mučenog mandata. Kako Krmelj reče biti selektor je prestiž i stvarno mi je drago zbog ovog iskustva, ali sigurno nije vredno zbog ovakvih situacija i sretanja svakakvih ljudi i sreća što je ovo igrica, pa nemam nameru da se nerviram.

Ako ima ovde dobrih ljudi u pitanju je problem sa gdocom. Ako se neko malo više razume u to, neka mi se javi, pa da rešimo problem.

Doviđenja svima.

Aplauz. Vidis, odavno nisam otisao na kakvu predstavu. Zaboravio sam, jesu li dozvoljene kokice?

P.S. Stavi postavu za sutrasnji mec za svaki slucaj.

Advertisement