BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Sezona 40

[REP] - Sezona 40

Set priority
Show messages by
This Post:
00
290258.11 in reply to 290258.1
Date: 10/30/2017 12:52:37 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Uff, 35 točk prednosti po 3 četrtinah Zdej po bitki bit general, ampak vseeno škoda za višjo zavzetost, zgleda smo veliko močnejši od njih kot pa izgleda na prvi pogled! Čestitke

This Post:
33
290258.12 in reply to 290258.11
Date: 10/30/2017 1:22:49 PM
Overall Posts Rated:
335335
Uff, 35 točk prednosti po 3 četrtinah :) Zdej po bitki bit general, ampak vseeno škoda za višjo zavzetost, zgleda smo veliko močnejši od njih kot pa izgleda na prvi pogled! Čestitke :)

Ja res je. Sem imel že prvotno nastavljeno, da igramo z nižjo zavzetostjo pa si nekako nisem upal tvegat. Zdaj bi bilo seveda lepo to tekmo gladko dobiti tudi z nižjo zavzetostjo, ampak lahko bi nasprotnik igral z višjo zavzetostjo in mi nižjo pa bi bila tekma manj enostranska, čeprav bi vseeno prepričljivo zmagali tudi v tem primeru, ampak tega žal nisem mogel predvideti. Danci niso eksoti, na pripravljalni tekmi ob koncu prejšne sezone so nas premagali, čeprav za tisto tekmo sem slutil da so imeli bistveno višje razpoloženje saj selektor ni opravil nobenih vpoklicem po koncu tekmovalnih tekem, medtem ko jaz sem in smo imeli razpoloženje 1. Težko je bilo tako oceniti koliko smo dejansko boljši od njih. Danes se je izkazalo da precej, kar me zelo veseli. Upam, da na eni izmed naslednjih 2 tekem uspemo odigrati in tudi zmagati eno tekmo z nižjo zavzetostjo, da nekoliko zadržimo to visoko razpoloženje tudi za playoff. Upam, da bodo igralci odlično pripravljeni, da si bomo to lahko privoščili.

Rezltat 4. kroga Tolažilnega turnirja:

Slovenija : Danska 130:91
F.Berlak 22 točk, 8 skokov, 3 podaje; M.Klavc 21 točk, 3 skoki, 2 podaje, T. Felc 16 točk, 15 skokov, 3 podaje

Lp :)

This Post:
11
290258.13 in reply to 290258.12
Date: 10/31/2017 1:45:06 AM
Prekmurje Storks
III.3
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Prekmurje Farmers
Čestitke ob zmagi

This Post:
44
290258.14 in reply to 290258.13
Date: 11/6/2017 3:21:04 PM
Overall Posts Rated:
335335
5. krog Tolažilnega turnirja:

Slovenija : Argentina 124:98
F.Berlak 22 točk, 5 podaj; M.Klavc 15 točk, 7 podaj; C.Gril 15 točk, 13 skokov; D.Lovrek 15točk, 8 skokov

Nova sijajna zmaga, tokrat nad kakovostno reprezentanco Argentine! Zopet sem pričakoval bistveno tesnejši obračun, dovolj tesen, da si pred tekmo nisem upal fantom ukazati naj odigrajo to tekmo "z levo roko". A glede na razplet bi si tudi na tej tekmi to lahko privoščili. Vendar pred tekmo pripravljenost naših ni bila na takšnem nivoju, da bi bilo igranje z nižjo zavzetostjo samoumevno. Imeli smo zgolj 3 igralce na odlični pripravljenosti, od tega zgolj Klavc od tistih naših ključih igralcev, medtem ko so Argentinci imeli 4 odlično pripravljene igralce, od tega vsi nekako standardni člani prve peterke. Tako da nova visoka zmaga glede na razmere res dviguje našo samozavest in nam vliva upanje, da morda to sezono zopet dosežemo kakšen odmeven rezultat. (y)

Trenutno me najbolj skrbi za pripravljenost naših reprezentantov, večina je v lasti tujih uporabnikov, in nekateri so zares izjemno slabi skrbniki. Najbolj mi živce para lastnik Jakovaca, Kitajec, kateri se ne odziva na moje pozive glede omejitve tedenske minutaže ter navodil za trening, pišem mu v angleščini in prevajam mu celo v kitajščino s pomočjo google translatea. A naš biser bo kot kaže zavozil ves svoj potencial pri omenjenem lastniku, saj ne napreduje kot bi si želel in njegova trenutna pripravljenost je na stopnji nezadosten, kar je naravnost katastrofalno in se sprašujem, če bom to sezono sploh lahko računal nanj. Morda ob koncu sezone, če ne bo igral celo na vseh prijateljskih tekmah. Obupno pripravljenost ima tudi veteran Baraga, a pri njem se s tem nekako še lahko sprijaznim, saj je v zatonu kariere in svoja najboljša leta je dal reprezentanci maksimalno. Vsekakor pa bi še lahko pomagal, če bi bi bil primerno pripravljen. Vse to je še toliko bolj boleče, ker smo tanki pod košem oba omenjena igralca pa bi nam še kako prav prišla. Upam na najboljše. Tisti slovenski uporabniki, ki imate naše reprezentante pa se še naprej pridno trudite, da bodo ti vrhunsko pripravljeni, imamo lepo priložnost, da tudi v tej sezoni dosežemo odmeven rezultat. (y)

This Post:
11
290258.16 in reply to 290258.14
Date: 11/7/2017 4:14:21 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Lepa zmaga, bravo. Krevh bo na žalost rabil kakšen teden ali dva da spet ujame ritem (žal sem prejšen teden totalno zajebal vse tekme in je odigral krepko preveč minut in vprašanje kdaj bo zdej spet ujel ritem). No ja, upam da vsaj Klavc ostane na 9.

This Post:
00
290258.17 in reply to 290258.16
Date: 11/7/2017 5:28:12 PM
Overall Posts Rated:
335335
Naprodaj slovenski reprezentant Šime Udrih (30335661). Še vedno ima kar nekaj goriva v sebi, da pomaga slovenski reprezentaci do konca te sezone. Če se bo dobro držal morda tudi še naslednjo glede na kronično pomanjkanje visokih igralcev v naši reprezentanci. Do sedaj je imel le padec zunanje obrambe za 2 skilla ter met iz skoka za 1 skill pred tedni. Zelo rad bi ga videl nazaj pri slovenskem lastniku, če ima kdo interes da ga pripelje v svoj klub.

Lp

This Post:
11
290258.18 in reply to 290258.17
Date: 11/13/2017 5:57:21 AM
Overall Posts Rated:
335335
Pozdravljeni, danes nas čaka obračun z reprezentanco Švedske na gostujočem terenu. Žal ne morem bit zadovoljen s pripravljenostjo naših reprezentantov, saj so na zbor prišli le trije igralci odlično pripravljeni, 5 igralcev pa je na pripravljenosti dober. Za primerjavo, švedski selektor ima na razpolago kar 8 odlično pripravljenih igralcev ter še 7 dobro pripravljenih igralcev. V tekmo gremo torej z velikim "hendikepom" glede pripravljenosti, a vseeno o čem drugem kot o zmagi ne razmišljam. A mi slabo stanje glede pripravljenosti naših reprezentantov povzroča kar nekaj sivih las. Švedi znajo iti v to tekmo na vse ali nič, saj so pred kratkim nenadejano izgubili domačo tekmo proti Indoneziji in so sedaj v položaju, ko se lahko zgodi, da se ne uvrstijo v playoff, tako da bodo iskali zmago proti eni od višje rangiranih ekip. Verjetno vseeno vidijo več možnosti proti nam na domačem parketu, kot proti Grčiji v gosteh. Zmaga na prijateljski tekmi ob uvodu sezone proti nam in slabša pripravljenost naših reprezentantov jim zagotovo vliva dodatnega upanja, da lahko to tekmo dobijo. Naredil bom vse kar je v moji moči, da se to ne zgodi. Upam da smo dovolj kakovostni da to tekmo dobimo, kljub slabši pripravljenosti, gostujočem terenu in morda celo višji zavzetost Švedske reprezentance.

Lp

This Post:
00
290258.19 in reply to 290258.18
Date: 11/13/2017 11:26:07 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Če ti je kaj v pomoč, Krevh je na 2.380.000~ DMIja, njegov maksimalen DMI pa je cirka 2.450.000~, kar pomeni da je čisto na zgorni meji pripravljenosti 8 oziroma praktično na 9. Tko da kljub vsemu je to še en dodaten igralec na (praktično) 9ki.

This Post:
00
290258.20 in reply to 290258.19
Date: 11/13/2017 1:12:39 PM
Prekmurje Storks
III.3
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Prekmurje Farmers
Se ni treba prepirati. Krevh je poškodovan

Advertisement