@rayoma hocam diğer koçlarımıza da galibiyet şansı verirsiniz diye tahminimi Çanta Spor'dan yana kullandım

. @Cihan hocam en iyi oyuncunun "insan azmanı" tabirimi haklı çıkarıp 6 faul almasına üzüldüm. Şaka bir yana değerli görüşleriniz için teşekkürler, beğendiğinize sevindim. @sitru hocam tebrik ederim beni haksız çıkararak playoff için önemli bir şans yakaldın

.
O zaman şimdi sonuçlara bakalım sonra da değerlendirelim :
Gün 4 (Salı 16 Ocak 2018) : Performanslar ile (http://www.buzzer-manager.com)Gecenin sonuçlarısasakoka bk 93 - Ankaranın Bıdıkları 81
Çanta Spor 86 -
DarkNight38 100aslankral 119 - Waco Erasers 111
Bayraklı 106 - KıNgS of MeTaL 99
Arsenal Tula 96 - eagle_paw 91
Tdrice 77 -
Mythic Scythe 125Red Moon 58 75 -
beyyurduspor 98Los Turcos Allegros 65 -
Aloğlu 79Gecenin en iyi kollektif performansıSayı : 123 : Mythic Scythe
Ribaunt : 61 : Mythic Scythe
Asist : 25 : eagle_paw, KıNgS of MeTaL
Top çalma : 12 : DarkNight38, Aloğlu
Blok : 12 : Aloğlu
Gecenin en iyi kişisel performanslarıSayı : 60 : D. Fitzmaurice (eagle_paw)
Ribaunt : 18 : F. Junqueira (Ankaranın Bıdıkları), C. Akkin (Los Turcos Allegros), J. Barr (KıNgS of MeTaL), M. Didier (Bayraklı)
Asist : 13 : M. Grant (Waco Erasers)
Top çalma : 3 : B. Sapporel (Mythic Scythe), T. Ruozhong (DarkNight38), W. Kian Tat (DarkNight38), M. Knižnikovas (Red Moon 58), E. Oben (eagle_paw), V. Jurković (Aloğlu), I. Goncalvez (Aloğlu), S. Izmirlioglu (sasakoka bk)
Blok : 7 : J. Ballosera (Aloğlu)
Gecenin en iyi beşiOyun Kurucu : M. Grant (Waco Erasers) (17 Sayı, 2 Ribaunt, 13 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok), K. Golcü (Bayraklı) (30 Sayı, 3 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 24
Şutör Gard : E. Ongunalp (Arsenal Tula) (35 Sayı, 1 Ribaunt, 1 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 29
Kısa Forvet : J. Ballosera (Aloğlu) (17 Sayı, 17 Ribaunt, 2 Asist, 2 Top çalma, 7 Blok) : Verimlilik : 31
Uzun Forvet : S. Maters (Mythic Scythe) (32 Sayı, 5 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 2 Blok), H. Zeli (aslankral) (23 Sayı, 17 Ribaunt, 3 Asist, 1 Top çalma, 1 Blok) : Verimlilik : 35
Pivot : T. Ergül (aslankral) (34 Sayı, 14 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 45
Gecenin EDO'suT. Ergül (aslankral) (34 Sayı, 14 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 45
Gecenin kötü performansıA. Jurman (Los Turcos Allegros) (6 Sayı, 1 Ribaunt, 5 Asist, 1 Top çalma, 0 Blok)R. Altunterim (Çanta Spor) (0 Sayı, 1 Ribaunt, 0 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -5
Tüm istatistiklerEldivenleriyle oynayan adam : Z. Ergün (Tdrice) : 7 Top kaybı
Hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : J. Hombau (Los Turcos Allegros), R. Maute Saravia (Waco Erasers), S. Oguzbala (Waco Erasers), M. Nicolas (Çanta Spor) : 6 Faul
Demir adam : D. Fitzmaurice (eagle_paw), E. Grammatikopoulos (eagle_paw), E. Oben (eagle_paw), J. Alcuña (eagle_paw), S. Pinard (eagle_paw), A. Roccatello (Los Turcos Allegros), G. Matijašević (Los Turcos Allegros), Z. Diriker (Waco Erasers), I. Goncalvez (Aloğlu) : 48 Dakika
Şutör : D. Fitzmaurice (eagle_paw), S. Izmirlioglu (sasakoka bk) : 8 Üç sayı
En iyisi : V. Jurković (Aloğlu) : Not : 16.5
En kötüsü : S. Pinard (eagle_paw) : Not : 4.0