Dakujem za odpoved. Mal som 10 skautovacich bodov, ale pouzil som ich na zistenie vysky a veku.Na aky potencial by si sa mi odporucal zamerat? Aspon superstar alebo staci aj nieco nizsie?
2) V zapase som chcel aby mi hraci odohrali plnych 48 minut, nemali nastaveneho ziadneho nahradnika a mali nastavene, ze maju hrat aj ked hrozi vyfaulovanie a trener ma striktne dodrziavat nahradnikov. Napriek tomu ich prestriedal. Ako sa da spravit, aby ich s urcitostou nestriedal?
2) V zapase som chcel aby mi hraci odohrali plnych 48 minut, nemali nastaveneho ziadneho nahradnika a mali nastavene, ze maju hrat aj ked hrozi vyfaulovanie a trener ma striktne dodrziavat nahradnikov. Napriek tomu ich prestriedal. Ako sa da spravit, aby ich s urcitostou nestriedal?Poradim taky maly trik, ktory funguje na 100% a nikto ti ho tu zatial nenapisal. Spravne si mal nastavene, ze maju hrat aj ked hrozi vyfaulovanie a trener ma striktne dodrziavat nahradnikov. Zostavu nastav tak, ze na trenovanej pozicii nenastav do zakladu nikoho, ale tych hracov, ktori maju odohrat 48 minut, nastav na obe nahradnicke pozicie. Napriklad trening SF, PF jeden na jedneho, SF a PF v zaklade prazdne , hrac majuci hrat na SF nastaveny na danej pozicii ako prvy aj druhy nahradnik, hrac majuci hrat na PF nastaveny na danej pozicii ako prvy aj druhy nahradnik. Hracov v zostave odporucam maximalne pri dvoch trenovanych poziciach 8, pri jednopostovom treningu 9. Funguje to na 100% za kazdych okolnosti. Samozrejme, ak by sa hrac zranil, alebo vyfauloval, s tym nic neurobis, ale ziadne striedanie trenovanych hracov inak nehrozi.
Máš to odskúšané aj v zápasoch kedy je rozdiel výsledku 50+ ? Toto nastavenie je v podstate to čo píše Ondy, akurát pri ohromných rozdieloch skóre/ kondícii 1/fauloch/zranenia môže prísť k prestriedaniu.