Nie chciałbym zapeszać😬...ale jest moc💪 +21 z tak uznaną drużyną jak Belgia (w zasadzie bardzo spokojny mecz bez żadnego niepokoju) i staty 213 na tym poziomie budowania entuzjazmu (dopiero 3ci mecz!) na pewno napawają optymizmem. W dodatku jak przejrzałem inne mecze to europejska czołówka nawet 200 nie wykręca, łącznie z Holandią, która gra z przewagą parkietu. Jest też jeszcze pewien margines do poprawy bo brakuje choćby Szmita i Tomali (Tomala w przyszłym tygodniu pojawi się na TLu, także jak ktoś chce mieć podstawowego kadrowicza to zachęcam do licytowania, odbudowania formy i później trzymania minut bo to bardzo ważny i potrzebny zawodnik), którzy będą dawać kolejne mocne opcje. Poza tym zrobiłem też mały błąd przez lag strony, który mógł kosztować parę punktów przez gorszą rotację niż chciałem...ale to też nauczka by nie czekać ze zmianami na ostatnią chwilę. No i ciągle jeszcze testuje i optymalizuje różne opcje ustawienia. Ale spokojnie. Zobaczymy na koniec dokąd to nas zaprowadzi;-)
Last edited by kozlik4 at 11/29/2022 7:27:04 AM