permite-mi sa te ajut in organizareas gandurilor, fiindca spre deosebire de tine, am dovezi de cate sute de ore am risipit ca sa ajung in pozitia. plus ca o razvratire pe forum la adresa mea intr-adevar n-am avut de ceva vreme.
sa incepem!
(https://www.youtube.com/watch?v=iNf_9eeaxMw&ab_channel...)stiu ca drumul catre selectioner pare simplu, dai register, 1 2 voturi si aia e, dar te asigur ca nu e. poti castiga alegerile cum a fost in franta unde un user care posta doar in meme a castigat, a ratat calificarea la euro ca apoi2 ani mai tarziu cu un selectioner sa castige.
nu le numerotez le pun pe zone.
argumentul experientei tactice, ca aia ma maseaza cel mai mult dpv nervos. sa dai ordine la nivel de d2 nu e acelasi lucru cu d1, asemnea la B3 regular season, b3 la varf.
sa ai jucatori in lot care au secundare mai mari decat principale pe care le-ai vazut in viata ta, iarasi nu e ceva ce acumulezi din neant. [aceasta explicatie era pt userii care sunt la prima echipa sau care n au ajuns niciodata in PO RBBA] in cazul tau te asigur ca n-are nimic in comun a gestiona si intelege dinamica jocului cand ai salarii la 1.7 vs de 1. pe teren la o NT respectabila vorbim de 2 mil
te rog aratami 3 tari din top 20 europene unde posteaza pronosticuri inainte si dupa meci pt comunitate apoi trage singur concluzia. evident ca totul tb sa fie secret, dar ca sa nu para ca e echipa mea, postez si inainte. iar in anumite meciuri stai linisti sunt sacrificate fiindca experienta la varf asta dicteaza.
iarasi zic, diferenta de perspectiva.
nu stiu cum am putea demasca penibilitatea unui astfel de atac virulent la adresa mea, dar pt dragul credibilitatii e amestecat cu unele fata de manageri pe care nu am de gand sa ii mai apar ca stiu si ei sa scrie.
as aprecia niste scuze referitoare la apropoul ca nu s cei mai buni selectioanti fiind decuplat de joc ca deh treaba ta, n-ai vazut ca jocul a lansat acest tool unde poti verifica singur. daca nu vrei sa ti cer scuze ca ai lansat o acuza din paragraf o sa am grija sa pomenesc acest lucru mereu cand am ocazia fiindca o flegma se da mia usor decat o argumentatie. astea fiind zise, fiecare jucator din ce vezi tu acolo in top 20, plus ce vine pe turnanta din urma a fost antrenat cu un input de la 20 la 90%. nu zic ca s jucatorii mei fiindca userii nu sunt marionetele mele, dar meritul n o sa l vezi de la nimeni contestat.
btw, 16 sezoane, da boss, dureaza 12 sa cresti de la 0. nu suntem puerto rico. si doar gandirea paguboasa de a opri jucatorii din antrenat de top ne-a pus in trendul medicoritatii. daa tu mi spui mie ca jucatori ca barsan crezi ca ar mirosi nt azi imi pare rau, esti dishonest cu tine in primul rand. fiecare user care a avut hof a fost consultat si i am explicat sansele si riscurile. motivul pt care gusterii de alta data sunt descurajati e fiindca varful lotului, chiar si la jucatori incompleti a fost impins cu efort
maxim de unii useri ca sa ii faca de nivelul chinei, nu ca al scotiei asa cum vor patriotii cu steaguri mocangeala. l-ai pomenit pe radu/jokeru. cere i skills pe pivotul ala care e top 5 salariu in joc si sa mi spui de cate ori ai fost in stare sa numeri acel skill level pe un pivot in joc, indiferent de nationalitate, si btw a crescut 2, falimentand de facto echipa ca sa joace game shape pentru NT. rares e pe aceeasi traiectorie si m ar bucura daca n-ar invoca ca pretext ca e descurajat si sa se orpeasca la 180k salarii.
deci, cu mare efort am crescut o generatiede la 0. primele 8 sezoane au fost de salvat o echipa care efectiv era neantreanata si n am avut nicio jena sa o critic, dar am avut retinere in a baga sub pamant vinovatii. asa ca ce sa zic, invata politics daca vrei sa coinvingi pe altii sa antreneze pt tine. daca nu, joaca te singur, asa cum au patit useri mai dedicati si decat mine si tine care au bagat mia mult efort si au scos mai putin, fiindca e greu cuoamenii.