Ziceai de planuri.
1. Vreau sa scot tot ce se poate mai bine din ce am la dispozitie. Chit ca vor fi doar 3 jucatori creati de mine fie ca vor fi multi altii. Tot ce se poate si nimic mai putin
2. Planuiesc ca in cateva sezoane sa incepem o generatie luata de la 18. Trebuie bani stransi, infrastructura si disponibilitate. Nu se poate de azi pe maine. In cel mai fericit caz, se poate din sezonul urmator, ceea ce n-ar fi chiar potrivit deoarece echipa apogeu va prinde consolarea. Deci 2+ sezoane, deci 6 in total
3. Comunicarea cu voi. Desi anual vorbesc cu fiecare dintre voi, poate un mesaj, poate saptamanal, poate de 2-3 ori pe zi, cum e cazul celor mai noi. Vreau sa imbunatatesc si asta. Dus la extrem. Cat se poate.
Cam astea sunt planurile nele. Peste ce am zis consider ca e nerealizabil fara o mobilizare majora, de care nu suntem in stare ca natiune decat cu sprijinul multora dintre noi. N-am fost niciodata arogant, n-am fost nepasator, n-am ignorat pe nimeni. De la Vikings mereu am avut jucatori. Altii, nu dau nume, nu sunt prezenti aici, ma trag la raspundere ca de ce nu iau in loc jucatori cu TSP 70 la U21… gunoaie de jucatori… tot le-am dat mesaj mereu sa ii intreb de jucatori si de antrenament.
Arogant? Nu!
Repet, oricine ar castiga, sunt dispus sa ajut U21. CMN sper ca facem pace si nu pastram ranchiuna intre noi. Consider ca argumentele aduse de mine sunt adevarate, poate le-am expus putin nepotrivit. Asta e tot.
Bafta!