Dintr-un oarecare motiv am ratat cumva ultimele 2 mesaje pe forum, dar Otis a punctat foarte bine si cred ca nu mai e nimic de zis. Trebuie rabdare si putin noroc sa se alinieze astrele si sa avem o nationala prin care se poate egala performanta lui Edward. Pt prima data acum un sezon am primit mai multe mesaje de la useri dornici sa antreneze. Unii cu experienta, altii care au nevoie de mentorat. All fun n games pana cand draftul a fost o gherla totala. De aia zic.. mutli factori.
Anyway
Am intrat in consolare si ca in orice alt sezon, in consolare sunt jucatori mai buni decat in calificari. Am avut putin noroc in primul meci, castigat la limita, dar meritat. Decizia mea de a salva entuziasm in fata un adversar putin sub noi din punct de vedere valoric consider ca a fost una buna, desi, aparent, foarte riscanta. Ne-am ales cu prima victorie, in care am avut parte de un joc exterior bunicel. La nivel de consolare. Este loc de imbunatatiri. Prima dintre ele fiind formele. Unii jucatori sunt chiar ok, dar cu forma 5 nu pot sa joc nimic. Si nici nu pot sa ii inlocuiesc ca e rau. Nu am 10 jucatori de baza. Am 3-4. VA ROG MULT SA AVETI GRIJA LA FORME. JUCATORII NU SUNT JUCABILI
Cealalta parte nasoala, de care ma lovesc de cativa ani, e interiorul. Nu antreneaza nici dracu pe interior. Dunno y
poate pentru că se creste mai greu. Poate explozia de skilluri nu e atat de impresionanta la interior cand iti sare un skill nu 3. Cine stie. Am inceput eu generatie noua de pivoti, dar mai am nevoie de macar cineva care sa preia pivoti la urmatorul draft si sa treaca la treaba.
In rest, cam asta e. Un post mai lung de inceput de sezon in care am explicat situatia.
SUNT SANSE sa ne calificam intr-o faza superioara la consolare, DAR NU CU FORMELE ACTUALE. Sper din tot sufletul sa citeasca toti aceasta postare si sa inteleaga cu un jucator cu forma 5 sau 6 e 0 barat. De stamina n am pretentii.. ar fi prea de tot. Dar stamina 0 sau 1… aceeasi poveste.
Inchei aici,
Salutare tururor si multumesc de sustinere!!!
Rares