BuzzerBeater Forums

Poland - III.4 > Powitanie

Powitanie

Set priority
Show messages by
From: BOLSON

This Post:
00
326131.11 in reply to 326131.10
Date: 1/1/2025 4:29:50 PM
Baqu Squad Włocławek
III.4
Overall Posts Rated:
77
Troszkę kaski muszę uzbierać bo świeżo kupiłem gracza i ponad 800k wydałem. Co do twojego meczu to wygląda na to że przeciwnicy grając w 6 zawodników prawdopodobnie opadli z sił, niektórzy grali prawie cały mecz a wtedy kondycja jak jest na niskim poziomie to skuteczność mocno spada. Chyba że u bukmachera postawili 😉🤣

From: BOLSON

This Post:
00
326131.12 in reply to 326131.11
Date: 1/24/2025 6:06:43 AM
Baqu Squad Włocławek
III.4
Overall Posts Rated:
77
I znowu zamiast rozbudować hale to podniosłem ceny biletów i kupiłem brakującego zawodnika :) To było silniejsze ode mnie ;) Muszę się opanować z tymi zakupami heheh.
A tak odnośnie pucharów to widzę kilka zaskoczeń co do wyników meczów szczególnie u liderów czerwonych i niebieskich. Przeciwnicy postawili trudne warunki i delikatne odpuszczenie niestety spowodowało niechciane skutki w postaci odpadnięcia z dalszych gier. No zawsze szkoda odpaść zbyt wcześnie bo to jednak dodatkowa kaska. Mi się udało pokonać wyżej rozstawionego rywala co na pewno podniosło morale w drużynie.
Ja w następnej rundzie planuję zawalczyć o awans a pozostali jakie plany? Walczycie czy skupiacie się na lidze?
Ciekawe jak nastroje u tych co się nie udało? Pewnie małe rozczarowanie czy jednak planowane odpuszczenie i skupienie się na zajęciu jak najwyższego miejsca przed play-off?

From: Dizzy82

This Post:
00
326131.13 in reply to 326131.12
Date: 1/25/2025 12:26:17 PM
Rotwailery Jasin
III.4
Overall Posts Rated:
11
Ja bym chciał grać w PP jak najdłużej, bo to dodatkowa kasa zawsze jest, ale muszę wybierać między PP a liga. W lidze muszę odpuścić, jak chcę wygrać w PP lub odwrotne. A jak w lidze się odpuszcza to później mniej kibiców przychodzi i mniejsza kasa, więc trzeba coś wybrać, wybrać tak, żeby było dobrze 😁💪