після 4х турів в групі є команда яка вже забеспечила собі вихід в другий раунд - це ізраїль. я не вірю у 2 поразки ізраїля. насправді я не вірю і в одну, але латвія може спробувати мотс + повну вгадайку. але це не вплине на вихід ізраїля далі
у нас з бельгією по 3 перемоги, при чому ми зіграли проти тих самих суперників, можна порівняти (суперник, наш результат, результат бельгії):
ізраїль -16 -17
мальта +24 +22
латвія +4 +1
чорногорія +40 +42
ітого +52 +48
дуже-дуже схожі результати. якщо дивитись на кількість забитих, то в нас 402, в бельгії 438. на мальті ми втратили
насправді різниця скоріше за все не важлива. так, є імовірність, що команда, яка переможе, потім програє комусь. чехії, навряд чи молдові. при чому висока імовірність що чехія буде мотсити обидві гри, тобто нам буде гірше. уявить, чехія обіграє на мотсі і нас і бельгію, і в неї ті самі 5/2 що і в переможця сьогоднішньої гри... ок, не будемо завчасно про погане )))
ми граємо з бельгією третє євро поспіль. еволюція їх складу:
цього сезону в них є пара гарних великих 59к та 41к. далі 24к, 23к, 22к, 18. малі 28к, 24к, 22к, 21к.
великі 111, 77, 62. малі 34, 34, 29
8 найзарплатніших гравців позиціонуються як центри із зарплатнею від 28 до 80к. чотири малих 20-26к.
новий тренер. попередній був 14 сезонів. цей тренер мовчить на форумі. я досить докладно описував їх ігри з латвією та ізраїлем. на відміну від нас, проти сильних суперників грав внутрішні тактики, проти слабких - зовнішні-нейтральні
грає пусту на МФ-Ц. здебільшого грають бен ібрагім, ван ріет, тірмарше та міссоттен, це 4 з топ-5 великих за зарплатнею. проти ізраїлю грав боеркамп, 2й за зарплатнею, але, бен ібрагім був не в формі. зараз усі п'ятро у формі 8-9. бен ібрагім блокер, міссоттен, тірмарше та боеркамп МФи, ван ріет... він блокер, який досить багато атакує і не те щоб усе мімо
малі. в них дійсно є чотири малих 20-26к. але в складі тільки 1. ще двоє у формі 7 і останній у формі 8, може визовуть... цей єдиний що є у складі у формі 8 і він основний ЛФ. він 19річний з пів сезону тренування на РЗ, пів сезону на АЗ і ось вже 1,5 сезони на ЛФ. є в них гравець квантанненс, усього 13к, він грав на АЗ при зовнішніх тактиках. але 13к, там не може бути діапазону. хоч і тренування виключно на РЗ-АЗ. є гравець 19к який тренувався виключно як АЗ. при цьому його позиція РЗ, тобто тренували йому не діапазон. інші - вінгери
після їх персоналки проти ізраїлю я навіть не знаю чого очікувати. до цього був впевнений що буде 3-2. а зараз... ще й ізраїль не те щоб вдало пробивав цю персоналку з-за дуги...
форма в нас приблизно однаково добра
все ж таки схиляюсь що вони зіграють щит чи внутрішню ізо. давайте спробуємо відповісти їм тим самим + поставити 2-3. у 3 великих