3η ημερα των play offs κ ακομα δεν εχουμε ενα ποστ στο φορουμ, λεω να κανω την αρχη σημερα.
Θα ξεκινησω απο κατι που δεν ειχα παρατηρησει μεχρι τωρα κ μου εκανε εντυπωση. Απο τη σεζον 61 που επεστρεψα στην Α1 μεχρι κ σημερα, για 8 σερι σεζον, παιζω με τους Supernova Elites στα play offs. Ειτε σε ημιτελικο, ειτε σε προημιτελικο. Μπορεις να πεις οτι το Supernova Elites - Xeftilaikos ειναι το classico της συγχρονης ιστοριας της Α1. Μετα τη φετινη μου νικη το σκορ ειναι στο 4-4.
Δεν γινεται επισης να μην σχολιασω τον ημιτελικο με Αετο. Καλο στησιμο απο καραπατσακιδη κ παρα την ανωτεροτητα της ομαδας μου (ειδικα αυτη τη βδομαδα με 24Μ DMI απεναντι σε 12Μ), που αποτυπωνεται στα ratings, ειδαμε ενα τρομερο ντερμπι που κριθηκε στη παραταση. Μαλιστα για να φτασουμε εκει επρεπε να ανατρεψω διαφορα 15 ποντων στο τελευταιο 8λεπτο του παιχνιδιου. Ακομα κ στη παραταση ξεκινησε καλυτερα ο Αετος αφου εχτισε διαφορα 8 ποντων 81-73 με 2:49 στο ρολοι. Καπου εκει ξεκινησε αλλο ενα δικο μου σερι για να παρω μια πολυ δυσκολη νικη με 92-82 (σερι 19-1).
Αφου ξεφυγα απο του Χαρου τα δοντια, χθες ειχα ενα ευκολο απογευματακι απεναντι στη Βαλενθια του Αιμαρ. Με λαθος διπλομαντεμα κ λιγοτερη διαθεση, το ματς τελειωσε ουσιαστικα πριν αρχισει. Το Σαββατοκυριακο προβλεπεται πιο αμφιρροπο.
Θριλερ ειχαμε ομως κ στα play out. Το μεγαλο διπλο της Σηπιαδας τη τελευταια αγωνιστικη, εστειλε τον τεραστιο πανω στον φιλο του Μετεωριτη. Στο 1ο παιχνιδι κερδισε ανετα ο προπονητης της εθνικης μας, με τον τεραστιο να μαζευει ενθουσιασμο. Στο 2ο παιχνιδι της σειρας, ο τεραστιος εχτισε απο νωρις ενα διψηφιο προβαδισμα κ το κρατησε σχεδον για αλλο τον αγωνα. Το 3ο κ τελευταιο παιχνιδι ομως ειχε διαφορετικη εικονα. Ο φιλοξενουμενος κρατουσε ενα ελαφρυ προβαδισμα μεχρι το τελος της 3ης περιοδου. Καπου εκει προσπερασαν τα Μετεωρα, μεχρι που περιπου 4 λεπτα πριν το τελος εχτισαν μια διαφορα ασφαλειας. Οι τεραστιοι δεν καταφεραν να κανουν το come back κ το παιχνιδι εκλεισε χωρις αγχος για τους γηπεδουχους, οι οποιοι θα συνεχισουν στην Α1.
Βαρετη εμοιαζε η αλλη σειρα των play outs. Ευκολη νικη με περισσοτερα για τη Βαλενθια του Σκοκο στο 1ο παιχνιδι. Σχετικα ευκολη ισοφαριση για τους Βαζελους το Σαββατο. Χθες ομως εγινε ενα πραγματικο ντερμπι που κριθηκε στο τελευταιο δευτερολεπτο. Τι και αν καταφερε η Βαλενθια να προηγηθει με 14 ποντους λιγο πριν το τελος της 3ης, οι Βαζελοι σιγα σιγα μειωναν τη διαφορα, ωσπου καταφεραν να προηγηθουν 1' πριν τελος. Δεν κρατησαν για πολυ ομως το προβαδισμα κ εχασαν τη τελευταια επιθεση για να ισοφαρισουν ή κ να κερδισουν τη παραμονη στην Α1 αν ευστοχουσαν σε 3ποντο. Αν κρινω παντως απο το φυλλο αγωνα, πιστευω οτι τελικα κερδισε η καλυτερη ομαδα (αν υπολογισουμε οτι ειχε κ το πλεονεκτημα εδρας).
Τελος, να δωσω τα συγχαρητηρια μου κ εδω στο φορουμ στον Αιμαρ για το κυπελλο!
Εν αναμονη τωρα των τελικων!
Last edited by str77 at 7/2/2025 8:39:49 AM