BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Pagalbinės programos

Pagalbinės programos

Set priority
Show messages by
This Post:
00
35569.11 in reply to 35569.8
Date: 6/14/2008 7:23:15 AM
Overall Posts Rated:
123123
as kai pradejau zaidima naudojau programa ir nei kiek nesigailiu. jos deka iki tol kol daugiau susipazinau su zaidimu as turejau bent jau primityvu supratima kur koks zaidejas tinkamiausias ir ant kiek jis yra geras toje pozicijoje :P

From: Shawnas

This Post:
00
35569.13 in reply to 35569.12
Date: 6/14/2008 7:37:10 AM
Overall Posts Rated:
123123
as mastau savo pasidaryti, kazka panasaus i HO, kad bent jau sekti kam kiek kada pakilo reitingai ir t.t. is tp butu galima paskui issivesti neblogas prognozes kada ka pardavinet :)

This Post:
00
35569.14 in reply to 35569.13
Date: 6/14/2008 11:30:05 AM
Overall Posts Rated:
00
pats bb scout esu turejes, tebera ir dab instaliuotas tik nesinaudoju. ten tas gerai kad pats gali savo formules susigalvoti. buvau savo susigalvojes isbandziau. supratau kad as man netinka programos nes vistiek man nieko tai neduoda. as losiu ant treniravimo ne ant kuo geriau pasirodyti. todel man geriau zaidejas suzais treniruojamoje pozicijoje o ne ten kur geriau. P.S pagal programas nerasite ne vieno zaidejo PF paprasciausia visi PF tipo geriau losia C pozicijoje tai nieko nepadeda jos. beje pozicijos vienos su kitom nesusitos niekuom. daugelis net netaip ivertina rodomus skilus ir kad tipo geriausia pozicija viena ar kita. realiai pagal poziciju reitingus galima pasiziureti nebent kas kokioje geriau jauciasi ir geriausius taip atrinkt.dar karta sakau pradedanciajam reiktu ne pagalbiniu programu o vat situ dalyku zinot ir duoda visa supratima, pats mintyse ivertini kas kiek svarbiau.

Point Guard
(1) Handling, Passing
(2) Outside Defense, Driving
(3) Jump Shot, Jump Range, Inside Shot

Shooting Guard
(1) Jump Shot, Jump Range
(2) Handling, Passing,
(3) Driving, Outside Defense, Inside Shot

Small Forward
(1) Jump Shot, Jump Range, Outside Defense
(2) Handling, Passing, Driving
(3) Inside Shot, Inside Defense
(4) Rebounding

Power Forward
(1) Inside Shot, Inside Defense
(2) Rebounds, Blocks
(3) Driving, Passing
(4) Jump Shot, Handling

Center
(1) Inside Shot, Inside Defense, Rebounds
(2) Blocks
(3) Handling, Passing

This Post:
00
35569.15 in reply to 35569.14
Date: 6/14/2008 1:34:46 PM
Overall Posts Rated:
1515
Teisingai, nuo šito ir pradėjau, bet pamatysi ateityje jei bb išsivystys bent per pusę kiek ht, tai atsiras tobulesnių programų kaip kad hattrick forever hattrick'e. Žvaigždutes atspėja kokais 95 proc. Tiesa, nenuneigsi to fakto, kad krepšinis daug sudėtingesnis žaidimas, bent jau mano manymu - įspyrei įvartį ir gali būti patenkintas, o čia kiek kitaip viskas sudėliota.

Last edited by zyntex at 6/14/2008 1:36:11 PM

This Post:
00
35569.16 in reply to 35569.15
Date: 6/15/2008 6:47:04 AM
Overall Posts Rated:
123123
na jei tu sprendi pagal zvaigzdutes, tai turbut nieko nesi daug ht pasiekes :)

TO Paulius V: na juk netreniruoji visos komandos, o tik 2-6 zaidejus, tai sakyciau kad visus likusius irgi reik issiaiskint kur det, ar ne? :)

This Post:
00
35569.17 in reply to 35569.16
Date: 6/15/2008 7:55:14 AM
Overall Posts Rated:
00
issiaiskint kur det ? turiu 2 pf 2 c ir 2 sf netreniruojamus:D gali dabar man paaiskint ka cia aiskintis ?:D:D visi turi po viena pakeitima viskas nieko cia aiskintis nereikia ir neprisigalvokit nesamoniu:D o kuriuos treniruoju isvis neziuriu kur jie geriau losia, losia ten kur as noriu kad gautu trenkes. o kurie ju negauna, turi savo vietas ir viskas, kiekvienas po 1 zaideja pakeitimui. nesuvokiu kam cia kas neaisku ir kokiu cia pagalbos programu reikia tam nustatyti ?:D

This Post:
00
35569.18 in reply to 35569.17
Date: 6/15/2008 8:02:28 AM
Overall Posts Rated:
123123
sakykim taip - tu jau turi patirties ir tau nebereikia atsirinkti kurioj pozicijoj kas kiek tinkama, bet tarkim turi 2 aukštaūgius, vienas jų yra geresnis(patyrę AK, stipri gynyba)bet forma gerbiamas, kitas(stiprus AK, gerbiamas gynyba) su forma patyręs. kurį leisi? va kada jei bus pagalbinės programos geros, tai jos ir padės geriau negu tavo paties skaičiavimai :)

From: Vycka

This Post:
00
35569.19 in reply to 35569.18
Date: 6/15/2008 8:06:05 AM
Overall Posts Rated:
00
Tos programos kurios yra dabar, reik paciam formles susivest, nes pradines yra 1 viskam, taip, kad nezinodamas nieko jos tau visiskai nepades.

This Post:
00
35569.20 in reply to 35569.19
Date: 6/15/2008 8:14:56 AM
Overall Posts Rated:
123123
aš nekalbu apie dabartines programas. Vis tik manau su laiku atsiras kažkas panašaus į Hattrick Organanizer, kur bus galima ir lyginti žaidėjus, ir planuoti reitingus, ir simuliuoti varžybas ir matyti visą istoriją. Va tuomet programa bus labai naudinga, o ir dabar atradus ~geras formules ypač pradedantiems bus labai nemažai naudos - kad ir pasibandyt ką rodo ar planuojamas pirkti žaidėjas yra geras, ar patreniravus iki konkrečių įgūdžių jis taps galbūt nesustabdomas :)

This Post:
00
35569.21 in reply to 35569.18
Date: 6/15/2008 8:54:53 AM
Overall Posts Rated:
00
kaip tai kuri leisiu ? leisiu taip kaip ir leides kitas vistiek keis apie puse laiko vistiek sulos, nu tarkim pagrindinis 2/3 laiko, atsarginis 1/3, esme kaip bedeliosi kitose rungtynese ta pagrindini gausi i atsarginius statyti kad abu sulostu virs 48 min:D tai esmes jokios neturi kuri i starta leisiu leisiu pagal tai kad visi sulostu virs 48 min ir turetu normalias formas, ne i forma ar DMI ziuresiu, kuris praktiskai atspindi forma. ir programos visos sukurtos yra blogis o ne geris. nebeduoda tau paciam mastymo.
kai visiems normaliai laika deliosi del formu net klausimo nekils visu bus stiprus arba patyres. tai nereiks ir galvos lauzyt desi ta kuris geresnis. arba pvz jei noresi padengti jo centrus ta kuris geriau ginasi. cia elementaru. naujokam nieko nepadeda programos tik sumaiso ir neduoda suprasti esmes zaidimo. pats HT naudoju pagalbines ir dabar paklauskit ar as ka suprantu o gi nieko. treninu visada ta pati igudi ir parduodu vat koks supratimas mano perku vel betka kas atrodo gerai.pagalbines programos nieko gero neduoda niekada. Ht niekad nekreipiau demesio i zvaigzdutes, kam jos isvis nx reikalingos ? nieko man neparodo ir informacijos neduoda, visi taip pat losia ir HT kaip buzeryje svarbiausia kad gautu trenkes. lengva atskirt kur geresnis kur kolkas prastesnis. tai as nesuprantu kam jos isvis. kadangi man HT neidomus zaidimas yra tai programom naudoju ir niekad netaps idomus nes jas naudoju ir nieko nemastau. prisijungiu 1 kart savaiteje ir paziuriu kaip baigesi, kartais ka parduodu ar nuperku. visas zaidimas, neidomu. cia as buzeryje kasdien prisijungiu ir kasdien viska ziuryneju , sniukstyneju jei nebutu padare tos nesamones su mokesciais kai parduot zaideju beveik nebeimanoma del mokesciu nastos tai butu isvis gerai dabar viduryje vat sezono supratau kad per silpna komanda turiu, pinigu yra , bet norint labai gero reikia viena kita is savu parduot ir tik tada nusipirkt, bet parduot neleidzia naujos taisykles tas mane knisa, kad nebeduoda zaidimui ivairoves...ir nesuprantu kam skauda nuo to kad kazkas perpardavynedavo zaidejus...

Advertisement