Taigi, šiandien iškovojome tikrai svarbią pergalę grupės rungtynėse rezultatu 105-77 nugalėjome slovėnijos bendraamžius. Runktynėmis likau patenkintas, nes po šios pergalės mes labai apsilengvinom savo kelia link išsvajotosios pirmosios vietos. Netikėjau, kad taip lengvai slovėnai pasiduos, tačiau prieš tokius reitingus buvo bejėgiai.
Nusivylimai:
1) Gana silpnas prie tokio reitingo, ir atspėtos gynybos tritaškių pataikymo procentas. (27/10)
2) Nesupratau kodėl šuliovas tiek metė tritaškių? Žinoma, žaidžiant tokia taktika galima tikėtis vieno kito, tačiau 4????
3) Aukštaūgių silpnas pataikymas iš arti. Metė gal kiek per daug. (Tačiau taip atistiko dėl to, kad dėjau, kurie silpni ant atakos, beto nepalanki taktika buvo jiems pasižymėti).
Atradimai:
1) Žiauriai aukšti reitingai, tokių nelabai tikėjausi išvysti.
2) Komandos daromų klaidų skaičius. (per 2 oficialias rungtynes atlikome tik 3 (viena iš jų komandinė))
3) Pagaliau sulaukėm, gana neblogo baudų pataikymo procento.
Žmonės, kurie sako, kad su taktiką visiškai nepataikyta, manau klysta ir kurie taip mano tegu meta į mane akmenį. Puolimas - idealiai, nelabai ką čia ir sugalvosi. O ginybos visados neatspėsi (žinoma, dabar jeigu žinočiau, kad varžovai taip žais dėčiau 2-3). Tačiau kas galėjo pagalvot, kad jie darys tą pačia Bulgarų klaidą? Jie turėjo gana silpnas aukštų žaidėjų formas, ir gana aukštas žemų žaidėjų formas. (to neišnaudojo, ir galim tai pamatyti žaidėjų pataikymo procente).
Aš tikėjausi, kad jie išnaudos mažiukus ir dės Nuolat judėti, tačiau dėdami Artimi Metimai patys sau pridarė blogiau.
Beja, jeigu mes būtume dėję 2-3, o jie užmetę Nuolat Judėti, arba Bėk ir Mesk, nežinau kaip viskas būtų baigėsi, tikrai manau taip lengvai pergalės neišplėštume ir nežinia kaip viskas būtų pasibaigę.
Manau geriau žvirblis rankoje, nei strutis laukuos :) (ar kaip ten sakoma). Nenorėjau per daug rizikuot, ir tai pasiteisino.
Taigi rungtynes vertinu 9 balais
Dar kartą su pergalę, ir sekmės mums prieš rusus. ;)