Pozdrav i tebi.Naravno da se sećam pogotovo onog poraza od 88:85,a drugu sam nešto mnogo izgubio oko 20 razlike.Nisam mnogo na početku sezone menjao tim sem što sam kupio dobrog krilnog centra,a i igrač sa drafta se pokazao kao sjajan centar.Mislim da je dominacija na tim centarskim pozicijama bila ključna u dosadašnjem delu sezone.Ipak najbolji igrač je plej Kuljača koji sjajno asistira,a i solidan je poenter.Bekovi i krila su nešto slabiji,ali se odlično uklapaju u tim pogotovo Simko koji od kako igram Buzz je najbolji strelac tima na kraju sezone.Sada sam zbog slabe finansijske situacije prodao nekoliko igrača i sada ih imam 9,ali sam zato ponovo doveo jednog veoma dobrog centra koji bi trebao da vodi tim do III lige i već se u prvoj utakmici pokazao kao sjajna zamena za Spajića za čiju je prodaju klub dobio veoma lepe pare.Mislim da i ovih 9 igrača mogu lako u treću ligu.Vidim i da si ti doveo pojačanje na centarskoj pozicij što ti je po mom mišljenju najviše falilo.Možda ti treba još plej dobar i imaćeš jak tim.Ne znam koliko ulažeš u draft,ali ja bi ti preporučio da ulažeš bar 10.000 jer se tako može izvući solidan igrač koji posle može doneti znatnu finansijsku dobit.Pogledaj samo koliko sam ja dobio para od prodaje igrača sa drafta.Eto toliko od mene više sam se umorio pisajući poruku.Tebi i tvom timu želim sreću u daljem toku sezone i da se već sledeće plasirate u III ligu