Táráš nezmysli aj ty, lebo som na vsetku kritiku odpovedal, a rwystyrk vyhlasil, ze sa so mnou nechce bavit pred tym co som mu to ja napisal, takze bud prosim ta korektny
Nečteš pořádně. Já jsem vyhlásil, že se nebudu vyjadřovat k dění v Národním týmu, nikoli, že se s Tebou nebudu bavit. Tzn. že už nemíním nijak komentovat kroky, které v Národním týmu do konce sezony uděláš a to bylo v reakci na to, že jsi prošvihnutím resetu nálady prostě udělal nevratné špatné rozhodnutí (a myslím, že z diskuze je celkem jasné, že všichni kromě Tebe to i pochopili) - proč to rozhodnutí bylo špatné, bych mohl podpořit dalšími argumenty, ale nechám si je až na předvolební kampaň, kdyby si měl náhodou chuť ve volbách usilovat o znovuzvolení.
A to, že chci kandidovat, nebyl předem promyšlený kalkul, ale důsledek Tvého způsobu vedení NT. Např. Asasasa by Ti mohl potvrdit, že jsem uvažoval o tom, že bych kandidoval na U21 na Slovensku (což jsem následně pod vlivem událostí přehodnotil).
P.S.: Dají se v tomto vlákně najít příspěvky adresované Tobě, ve kterých si byl na něco tázán a dodnes si na ně neodpověděl.
Last edited by rwystyrk at 9/25/2009 4:22:16 PM