Има няколко такива, които са на два реда. Просто българският език е такъв. Някои съм успял да съкратя, с други е по-трудна работа. Това "скаути" обаче не ми харесва. По-скоро бих го оставил само "драфт", ако трябва да се бута, защото реално си е това.
- това "драфт и скаути" го измислих ако трябва да се запази горе-долу смисъла и да е по-кратко ...не пречи да е драфт, то всеки знае, че трябва да се разузнава ....а пък новите ако не знаят като цъкнат там ще видят, че трябва да се разузнава евентуално или като четат наръчника :) идеята е да се събере в един ред ...може и Драфт Играчи примерно ако само Драфт звучи смотано :) не знам кое изглежда и звучи по-добре като цяло... но ако може да се събере в един ред ще е хубаво
Това мисля, че го сменихме неотдавна, а и в него не виждам нещо грешно. Това реално ти е програмата за сезона. Не може да не си чувал "програмата на А група" или "програмата на световното първенство" ако гледаш футбол, и всъщност се има предвид мачовете. То и няма каква друга програма да е. А и едва ли е добре през няколко сезона да се променя нещо, за да може да свикнат хората с него. А тоя календар, който отбеляза имаше някакво друго име доколкото си спомням.
- идея нямам как е било по-рано, аз май само програма го знам :) само че аз като търся ме вълнуват Мачовете ...искам да си сменя тактика за Мачовете ...като цяло смисъла на тая програма са Мачовете и не знам защо да не е Мачове примерно като мисълта е насочена към тях конкретно? то се подразбира, че това са ти мачовете по програма :) лично аз наистина всеки път се замислям, че трябва да търся Програма, защото постоянно тръгвам да търся Мачове.... но аз и друга игра играя само че футболна и там е Мачове, та може и затова да не мога да свикна ...но не знам, аз винаги първо почвам да търся Мачове и после се замислям, че е Програма и почвам да се оглеждам за нея... като цяло е секунда-две процеса, но все пак е дразнещ всеки път да трябва да се замисляш вместо да си действаш просто свиквайки с нещо :)) примерно ти казваш Програма и че се подразбира мачовете ....но защо да не се подразбира Тренировъчна Програма примерно?! или Програма на събитията в ББ (финансови ъпдейти, национални мачове) ....докато Мачове в мн.ч. е ясно, че това са ти Програмата с Мачове :))) според мен с Мачове по-лесно ще свикнат всички отколкото с Програма ...особено новите, в смисъл дори да се промени би било по-лесно да се свикне с тая промяна имам предвид...
- а Приятелски Мачове дали може да се направи Приятелски Срещи, че като се прати покана примерно на някого или някой ако ти прати покана и се появява едно (1) или (2) според броя на поканите ама като се появи това с кавичките и слиза на долен ред всъщност, защото няма пространство....
Иначе аз отправих предложение в една английска тема евентуално да направят всеки сам да може да си смени имената по негов вкус, но дали някой ще го направи изобщо не се знае и кога :) Щото е ясно, че на всеки различно му звучи може би и му се иска да бъде... така че е хубаво всеки да може да си нагласи или поне аз доста бих експериментирал ако можех да си ги нагласям докато ми стане най-удобно :))) Сега тия тук предложения са по-базови така да ги кажем....