stari svaka ćast kaj si se konaćno javio ,mi ti se tu poznajemo samo virtualno ali možda se nekad u životu i sretnemo,i zato tu poćinje prava zafrkancija komentarima utakmica zezanje jedi drugih ,provociranje ,zazivanje uskoka i jadranke kosor i svih aktualnih politićara,nije sve samo postaviti momćad pogledati tekmo trebamo se i družiti ponekad kad je tekma prijavi se na chat tamo isto padaju kopmentari tekmi dok traju gdje se prijave iz svih liga od prve do četvrte i onda se hvališ kak gubiš ili vodiš i gledaš tekme svojih frendova koje si stekao putem igranja buzzerbeatera...
zato se javi svojim komentarima da i tebe upoznamo i da tebe isto možemo zezati ako koju tekmu izgubiš....
nadam se da buš i to što prije okusio slast poraza ako ne prije onda u susretu sa mojom ekipicom propalih talenata koji košarku igraju nakon ispijene gajbe dvije pive ali dobro se drže za sada.
evo i ja imam dvije kćeri, jednu od 8 god a druga bu sad 18.01 navršila 2 god ja radim u hrv.pošti i imam 43god, i nadam se da bum konaćno ove godine otišao u drugu ligu nakon 5 provedenih sezona u ovoj ljubljenoj 2-5 ligi kak veli moj kolega iz rijeke kivan
pozz
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!